Greek Beauty Bloggers

Greek Beauty Bloggers Event στο κομμωτήριο Le tif

7:38 π.μ.

   
Την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου το κομμωτήριο Le tif, σε συνεργασία με την L'oreal Professionel και την Kerastase διοργάνωσε ένα εξαιρετικό event ,στο οποίο παρευρεθήκαμε με τις GBB και περάσαμε καταπληκτικά.Το Le tif βρίσκεται στην Κερασούντος 75 ,και είναι ένας πολύ προσεγμένος χώρος που εκτός από μαλλιά οι ειδικοί μπορούν να ασχοληθούν και με νύχια, και μάλιστα ταυτόχρονα για όσες είναι πολυάσχολες και τις πιέζει ο χρόνος -υπάρχουν πολύ καλά πακέτα προσφορών.Ο μπουφές που μας ετοίμασαν ήταν εντυπωσιακός ,αφού πήραμε λοιπόν ένα ποτήρι κρασί (και τσιμπήσαμε λίγο finger food) ξεκίνησε η ενημέρωση.



  Αρχικά,μας υποδέχτηκαν οι ιδιοκτήτες του κομμωτηρίου και μας ενημέρωσαν για τη νέα ιστοσελίδα τους, αλλά και για το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα που ετοιμάζουν.Στην ιστοσελίδα τους http://www.letif.gr/ μπορείτε να βρείτε πολλές υπηρεσίες του κομμωτηρίου, ωράρια, προτάσεις για κουρέματα αλλά υπάρχει και μία καινοτομία,όσον αφορά τη μόδα στο μακιγιάζ και τα νύχια.Όπως μας είπαν χαρακτηριστικά,σκόπος του Le tif είναι να δώσει στους πελάτες του ένα ωραίο αποτέλεσμα που θα προκύπτει από τη γενικότερη εικόνα και όχι μόνο από τα μαλλιά.Επίσης,η ιστοσελίδα τους συνεχώς ανανεώνεται και έχει πολλά κριτήρια αναζήτησης, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να βρίσκουν κατευθείαν αυτό που ψάχνουν.



  Στη συνέχεια μας μίλησε η Μάγκι,η οποία μας έκανε μία σύντομη ιστορική αναδρομή της Kerastase η οποία ήταν πολύ ενδιαφέρουσα. Η Kerastase δημιουργήθηκε στο Παρίσι, η εμπειρία της μετράει πάνω από 50 χρόνια και οι πρώτες συσκευασίες των προϊόντων έμοιαζαν σαν  φάρμακα-διανέμονταν δε μόνο σε κομμωτήρια.Μας παρουσίασε τα προϊόντα ανάλογα με τις δεκαετίες,φτάνοντας μέχρι σήμερα που ο ορός της Kerastase έκανε την επανάσταση στην προστασία των μαλλιών από την φθορά.


 Έπειτα,μας αποκάλυψε πως η Kerastase για πρώτη φορά θα κυκλοφορήσει προϊόντα styling και ότι το νέο πρόσωπο της Kerastase είναι η Kate Moss, και μας έδειξε το παρακάτω βίντεο για να πάρουμε μία ιδέα :


Μετά τη Μάγκι,μας καλωσόρισε η Έφη (ειδικός για νύχια) η οποία μας μίλησε για τις φετινές τάσεις στα νύχια(στρασάκια και περλέ αποχρώσεις).Αυτό που μας τόνισε η Έφη είναι να τολμάμε να κάνουμε τη διαφορά και να μην περιμένουμε να δούμε μία τάση για να την εφαρμόσουμε ,αλλά να είμαστε και οι ίδιες πρωτοπόρες.Επιπλέον,μας παρότρυνε να έχουμε πάντοτε περιποιημένα τα χέρια αλλά και τα νύχια μας,κάνοντας μανικιούρ ακόμα και στο σπίτι.

  Μόλις τελίωσε η ενημέρωσή μας από την L'oreal Professionel και την Kerastase,μας δώθηκε η δυνατότητα να κάνουμε θεραπεία με αμπούλες Kerastase στα μαλλιά μας. Μόλις μέσα σε 5 λεπτά τα μαλλιά μεταμορφώθηκαν σε μεταξένια και ανάλαφρα,ενώ και η μυρωδιά ήταν καταπληκτική!
Τέσσερις αμπούλες, τέσσερα boosters, δεκαέξι διαφορετικοί συνδυασμοί για κάθε ανάγκη μαλλιών με εντυπωσιακά αποτελέσματα.Επίσης,μπορέσαμε να μιλήσουμε με τους ειδικούς για το χρώμα το οποίο ταιριάζει στην κάθεμία και να τους ζητήσουμε συμβουλές για το πώς να προστατεύουμε τα μαλλιά μας.


  Οι Beauty Bloggers αφήνωνται στα χέρια των ειδικών-ευχαριστούμε τον Δημήτρη και τη Λίτσα για την περιποίηση!
 


  Η Ειρήνη από http://irenesplanet.blogspot.gr/ παίρνει τη γνώμη της Ιζαμπέλ για το ποιό ακριβώς χρώμα θα αναδείξει το πρόσωπό της.

Αφού τελίωσε το event ,δε φύγαμε με άδεια χέρια αλλά με μερικά δωράκια!
Μας έδωσαν μία σακουλίτσα που περιείχε :
-Το muthic oil από τη L'oreal,σε full size(125 ml)
-Το chroma thermique Thermo-Shine από την Kerastase,σε mini size(50 ml)
-Ένα μεγάλο νεσεσέρ που κλείνει με φερμουάρ
-Ένα στικάκι με ενημερωτικό υλικό για το κομμωτήριο Le tif
Για τα δύο πρώτα, αφού τα δοκιμάσω για λίγο καιρό θα κάνω review!

 

Το event μου άρεσε πάρα πολύ γιατί εκτός των άλλων είχα την ευκαιρία να γνωρίσω και άλλες bloggers,να ανταλλάξουμε απόψεις και να γνωριστούμε!!
Ευχαριστούμε πολύ την L'oreal Professionel, την Kerastase αλλά κυρίως το κομμωτήριο Le tif και τις Greek Beauty Bloggers για αυτή την τόσο όμορφη διοργάνωση.

You Might Also Like

1 σχόλια