makeup

The "no makeup" makeup

8:00 π.μ.

   Όλο και περισσότερες σταρς του χόλιγουντ προτιμούν για το κόκκινο χαλί ένα μακιγιάζ που δε φαίνεται, αλλά βελτιώνει τα χαρακτηριστικά τους μένοντας "αόρατο".


                                                                Heidi Klum

 Το συγκεκριμένο beauty trend είναι πανεύκολο,γρήγορο και φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ,αφήνωντας σαν να φαίνεστε αψεγάδιαστες με φυσικό τρόπο.
Να λοιπόν πώς θα το αποκτήσετε :


 1)Ενυδατώστε καλά την επιδερμίδα σας.
 Το παν για να φαίνεται όμορφο το πρόσωπό σας είναι η επιδερμίδα να λάμπει φυσικά!Για αυτό δεν πρέπει να ξεχνάμε να κάνουμε peeling μία φορά την εβδομάδα (ή 2 αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα) και να βάζετε μία ενυδατική κρέμα κάθε πρωί.Για πριν το μακιγιάζ μία κρέμα με ελαφριά σύνθεση είναι ιδανική.

 2)Προσοχή στη βάση.Το μεικ απ για να πετύχετε αυτό το λουκ δεν πρέπει να αφήνει ούτε ματ αποτέλεσμα,αλλά ούτε και πολύ λαμπερό.Θα ήταν προτιμότερο να διαλέγετε ένα foundation oil free σύνθεσης με δείκτη προστασίας (συνήθως το "no makeup" makeup φοριέται πρωί)
,ή ακόμα καλύτερα μία bb κρέμα  η οποία όχι μόνο είναι ελαφριάς σύνθεσης ,αλλά σας απαλλάσει και από το στάδιο της ενυδάτωσης!

3)Λίγο ροδακινί ρουζ στα ζυγωματικά,για μία αίσθηση υγείας.Το ροδακινί προτείνεται σαν χρώμα επειδή ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και τις αναδεικνύει φυσικά.Οι πιο προσωρημένες, και αν έχουν μαγουλάκια,μπορούν να κάνουν κοψίματα για να φαίνεται το πρόσωπο πιο αδύνατο.Επίσης,όσες αγαπούν τις γυαλάδες μπορούν να προσθέσουν λίγο highlighter στο πόδι της χήνας.

 4)Περάστε ένα μαύρο μολύβι ανάμεσα στις ρίζες των βλεφαρίδων.Αυτό θα τις κάνει να φαίνονται πυκνότερες στη βάση τους.Όχι όμως μαύρο μολύβι στο κάτω βλέφαρο, γιατί συνήθως φαίνεται πιο επιτηδευμένο και αγριεύει το βλέμμα.

 5)Για τα χείλη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα lip balm με χρώμα,ή ένα nude κραγιόν ,ή ένα απλό liposan Η επιλογή είναι δική σας!

6)Μάσκαρα!Το προιόν που θα αναδείξει ολόκληρο το μακιγιάζ...προσθέστε αρκετή μόνο στις πάνω βλεφαρίδες και είστε έτοιμη!

Ελπίζω να σας άρεσε το post και να το τολμήσετε!Άλλωστε τι πιο ωραίο από τη φυσική ομορφιά;
xxx

You Might Also Like

2 σχόλια