Ελληνική Εταιρία

Έρχεται το cherrybox!

4:12 π.μ.

  Hello beauties! Θέλω να σας ενημερώσω για μία νέα άφιξη στο χώρο της ομορφιάς (μακιγιάζ και περιποίησης),που δεν είναι άλλο από το cherrybox. Τι είναι όμως αυτό ;
   Ένα κουτάκι με 5-7 προιόντα κορυφαίων brands ,σε travel size ( συνήθως θα υπάρχει και κάποιο σε κανονικό μέγεθος).Και το καλύτερο;'Ερχεται κάθε μήνα δωρεάν στην πόρτα σου,με συνδρομή μόνο 10 ευρώ. Να σημειωθεί ότι η αξία του κάθε cherrybox,αν αγοράζατε τα προιόντα ξεχωριστά ,ανέρχεται πάνω από 30 ευρώ!
(Όπως καταλαβένετε ,αυτό το κουτάκι είναι η χαρά της γυναίκας που θελει να δοκιμάζει συνεχώς ότι καινούργιο κυκλοφορεί.)



  Δημιουργείτε ένα προφίλ στην ιστοσελίδα τους ,στο οποίο υπάρχουν κάποιες ερωτήσεις  σχετικά με εσάς και τις ανάγκες σας.Έπειτα οι άνθρωποι του cherrybox μελετούν αυτό το προφιλ και στέλνουν στην κάθε συνδρομήτρια προιόντα που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες της.
 Τα brands που πρόκειται να δούμε στα κουτάκια μας είναι :
Fresh Line, Gerovital ,Murad, Babor,Kyana ,Bioplasis και ανανεώνονται συνεχώς!



  Το cherrybox συνεργάζεται τόσο με ελληνικές,όσο και με ξένες εταιρίες.
Ενυδατικές κρέμες, lip gloss, αρώματα, scrub, σαμπουάν, serum όλα μας περιμένουν να τα δοκιμάσουμε!!Αν κάποιο προιόν σας αρέσει,μπορείτε να το αγοράσετε από το e-shop του cherrybox.Με αυτό τον τρόπο κερδίζετε πόντους ,που μπορείτε να τους εξαργυρώσετε είτε για να κερδίσετε full size προιόντα ομορφίας,είτε σε cherryboxes!
  Όμως,κερδίζετε πόντους και με άλλους τρόπους : α) αξιολογώντας τα δείγματα που θα λάβετε β) συστήνοντας κάποια φίλη σας γ) κάνοντας δώρο ένα cherrybox δ) με τη μηνιαία συνδρομή στο cherrybox.

                 Το εξώφυλλο του cherrybox στο facebook..μα δεν είναι καταπληκτικό;
  
Να υπενθιμίσω ότι το cherrybox έχει αρχίσει να λειτουργεί κανονικά, μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας εδώ . Τα κουτάκια θα ξεκινήσουν να διανέμονται από Μάιο,και μάλιστα θα είναι limited edition -μόνο 400 cherryboxes!
  Όλα φαίνονται πολύ προσεγμένα ,από το λογότυπο του κουτιού μέχρι το περιεχόμενο και τις εταιρίες. Μία όμορφη πρωτοβουλία που μπορούμε να τη στηρίξουμε...προσωπικά πιστεύω ότι θα αξίζει και με το παραπάνω τα 10 ευρώ, για αυτό και θέλω πολύ να το δοκιμάσω!
Εσάς ποιά είναι η γνώμη σας για αυτό ;
Θα δοκιμάζατε το cherrybox ;

You Might Also Like

2 σχόλια