Δωρεάν

Σεμινάριο Seventeen για άνοιξη 2013

3:50 μ.μ.

   Hello beauties!Πριν από λίγες μέρες πήγα στο σεμινάριο της Seventeen ,που θα μας έδειχναν προϊόντα για την άνοιξη 2013...περιττό να σας πω ότι ήμουν η τελευταία θέση των σεμιναρίων για τη Θεσσαλονίκη,οπότε χάρηκα διπλά για αυτό το event!
 Η διοργάνωση έγινε στο ξενοδοχείο Abc στο κέντρο της πόλης ,και ήταν ένα πολύ επιμορφωτικό πρωινό.Μάθαμε τόσα tips και συμβουλές ,που ετοίμασα ξεχωριστό post για να μην ξεχάσω κάτι!Αν θέλετε να δείτε τις συμβουλές και πολλά από τα προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε ,πατήστε εδώ .
 Συμμετείχαμε 10 κοπέλες αυτή τη φορά ,και γίναμε αμέσως μία μεγάλη παρέα καθώς όλες ήμασταν χαρούμενες για το event ,και πρόθυμες να εκφράσουμε τις όποιες απορίες μας στην αισθητικό μας,κ.Αλεξία.
Πάμε να δούμε και φωτογραφίες από το σεμινάριο,λοιπόν...
Όταν μπήκαμε στην αίθουσα του σεμιναρίου,είδαμε αυτή την μεγάλη αφίσα με το εξώφυλλο του καταλόγου -που απεικονίζει τη Μαριέττα Χρουσαλά σε άκρως ανοιξιάτικο mood!


  Αφού πήραμε το καφεδάκι μας(ή ότι άλλο θέλαμε από το μπουφέ) καθίσαμε σε ένα μεγάλο τραπέζι,γεμάτο με καθρέφτες,καταλόγους της Seventeen και τι άλλο-καλλυντικά!



Κατόπιν,ξεκίνησε η αισθητική...Περιποίηση προσώπου,Peeling και ενυδάτωση όλα με τη βοήθεια της αισθητικού μας,κ.Αλεξίας





  Η καθεμία είχε μπροστά της από ένα καθρέφτη ,ένα κατάλογο και τα αντίστοιχα καλλυντικά του κάθε λουκ-ανάλογα με το τι είχαμε μπροστά μας ή τι επιλέξαμε.Η κ.Αλεξία είχε μία κοπέλα που εφάρμοζε τις τεχνικές ,και εμείς τις ακολουθούσαμε στον καθρέυτη μας.



 Το δικό μου look ήταν το boheme ,και μου άρεσε πολύ γιατί συνήθως δεν επιλέγω έντονα μακιγιάζ όπως τα smoky eyes!Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποίησα ήταν από το ίδιο look ,όπως ακριβώς τα γράφει ο κατάλογος .


Και το αποτέλεσμα;

   Γνώρισα δύο εξαιρετικές κοπέλες ,η μία μάλιστα και blogger !
Από αριστερά προς τα δεξιά :
Νίκη από το http://beauty-stardust.blogspot.gr/ ,η Φανή κι εγώ.

Τέλος,πριν φύγουμε δοκιμάσαμε ένα πολύ καλό λαδάκι για τα μαλλιά,αλλά και για το δέρμα,το EXOTIC OIL.Μου άρεσε πολύ η υφή του ,δεν βαραίνει καθόλου τα μαλλιά και μυρίζει τέλεια.Σε stand της seventeen το είδα γύρω στα 12 ευρώ-πολύ καλή τιμή για τα 125 ml !


Μου αρέσουν πολύ αυτά τα σεμινάρια της Seventeen, γιατί συνέχεια μπορείς να δοκιμάζεις κάτι καινούργιο !Έχω πάει και μία ακόμα φορά σε ένα σεμινάριο το χειμώνα ,μπορείτε να δείτε τις εντυπώσεις μου εδώ .

Με 3 λέξεις ;Ευχάριστο καφεδάκι ομορφιάς...


Για να συμμετάσχετε κι εσείς,αρκεί να συμπληρώσετε την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ .Στα συγκεκριμένα σεμινάρια δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση-δεν έχει καν προιόντα που μπορείτε να αγοράσετε. Αν σας αρέσει κάτι θα πρέπει να επισκευθείτε τα stand της Seventeen και να το αποκτήσετε!Η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που διοργανώνει δωρεάν τρίωρα σεμινάρια μακιγιάζ.Είναι μία εμπειρία που αξίζει ,μπορείτε να γνωρίσετε συνεχώς νέα άτομα και νέα προιόντα!
Μέχρι το επόμενο post...πολλά φιλιά !!

You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Πολύ όμορφη η νέα μορφή του blog..
    Υπέροχο και το μακιγιάζ σου, σου πήγε!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Κλεονίκη!Εμένα μου άρεσε η νέα μορφή,απλά είχα λίγο άγχος με το αν θα αρέσει σε εσάς.Γιατί από το προηγούμενο σαν στύλ έχουν μεγάλη διαφορά :)

      Διαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΠΟΣΤ ΛΙΛΑ , ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή