βερνίκια νυχιών

Avon : Όλα όσα έχω στη συλλογή μου-Μέρος Πρώτο

10:48 π.μ.

  Hello beauties! Σήμερα θα σας δείξω ένα huge collective haul με προιόντα Avon ,είτε που αγόρασα μόνη μου είτε από αυτά που μας έδωσαν από το bloggers event.Επειδή είναι αρκετά,τα έχω χωρίσει σε 2 μέρη ώστε να μη βαρεθείτε με τεράστιες αναρτήσεις.Έχω πάρα πολλά να σας δείξω ,για αυτό ας ξεκινήσουμε :

   Μακιγιάζ

 Θα ξεκινήσουμε με την αγαπημένη μου πουδρίτσα από τα Colortrend! Περιέχει ,όπως βλέπετε,ένα ροζ "σφουγγαράκι" στη συσκευασία ,για αυτό και είναι ιδανική για την τσάντα.Η απόχρωσή της είναι η ανοιχτή και ονομάζεται translucent -αυτό σημαίνει ότι είναι σχεδόν διάφανη και μπορεί να προσαρμόζεται σε αρκετές αποχρώσεις μεικ απ.Εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη και από την απόδωσή της ,ματ αποτέλεσμα και όχι γυαλάδα για πολλές ώρες,αλλά και από τη συσκευασία της ...για κάποιο λόγο μου αρέσει πάρα πολύ!Ένα μειονέκτημά της είναι ότι δεν έχει καθρεφτάκι,αλλά είναι τόσο οικονομική (συνήθως κοστίζει 6-7 ευρώ) που τουλάχιστον εγώ μπορώ να της το συγχωρέσω.



   Από βερνίκια δεν έχω πολλά της avon...αλλά αυτά που έχω πάρει είναι και τα 3 τέλεια!(Από αριστερά προς τα δεξιά)
1)Nail Experts peeling and brittleness solver ,12 ml
Αυτή η βάση είναι πραγματικά απίστευτη...Είχα κάνει μόνιμη βαφή στα νύχια,και όταν την έβγαλα (μετά από 1 μήνα) τα νύχια μου ήταν χάλια.Είχαν ξεφλουδίσει,είχαν κάνει γραμμές,ήταν κίτρινα...Λέω λοιπόν ας βάλω μία βάση -πόσο πιο χάλια θα γίνουν!Την έβαλα λοιπόν το βράδυ,και το πρωί τα νύχια ήταν λεία και σχεδόν υγιή !!Τα συμπεράσματα τα αφήνω σε εσάς.
2)Nail Experts -Nail Illuminator ,12 ml
Για λάμψη στα νύχια,το προσθέτω πάνω από το βερνίκι και τους προσφέρει όχι μόνο γυαλάδα αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια.
3)Avon Naiwear pro+, seduce me strawberry
Το πιο φραουλένιο χρώμα,περιέχει πάρα πολλά στρασάκια και είναι ένα έντονο ροζ-πορτοκαλί.Αγαπημένο χρώμα για πεντικιούρ ,αυτό το καλοκαίρι!


   Στη συνέχεια έχουμε τα κραγιόν Perfect Kiss...που είναι όντως Perfect!Περιέχουν ένζυμα φρούτων και φυσικά έλαια και "γεμίζουν τα χείλη" ,χωρίς να τα αφήνουν να ξεραθούν ή να κάνουν αντιαισθητικές γραμμές.Η συσκευασία τους είναι πολύ σικ και παραπέμπει σε ένα πολυτελές προιόν.Η μυρωδιά τους είναι σχεδόν αναιπέσθητη,αλλά διακριτικά ευχάριστη.Συνήθως κοστίζουν γύρω στα 8 ευρώ ,και πιστεύω πώς για την απόδωση και τη συσκευασία τους είναι αρκετά οικονομικά.
  Το ένα (και το πρώτο) είναι το Caressing Coral* και είναι ένα πορτοκάλο-κοραλλί χρώμα που μόλις το είδα ξετρελάθηκα.Στα χείλη μου έμεινε για πολλές ώρες,χωρίς να τα ξεράνει οπότε τελικά κάνει αυτό που υπόσχεται. Το αποτέλεσμα, βέβαια,δεν είναι ματ αλλά ούτε και πολύ ενυδατικό.
  Το δεύτερο είναι το Berry Smooch ,και έχει γίνει το πλέον αγαπημένο μου.Εϊναι ένα υπέροχο μωβ,ούτε πολύ ανοιχτό ούτε σκούρο.Το φοράω με μολύβι από κάτω για να είναι πιο σταθερό,και παραμένει ματ για ώρες.Πολλές μπορεί να μην το εγκρίνετε για καλοκαίρι,αλλά εγω το φοράω συνέχεια από τότε που το αγόρασα...



   Το ρουζ Ideal Luminous σε απόχρωση russet είναι λίγο σκούρο (για μένα) για πρωί,αλλά αν βάλετε κόκκινο κραγιόν είναι ιδανικό.Η συσκευασία του είναι πολύ όμορφη ,περιέχει καθρεφτάκι και ένα πινελάκι για να απλώνεται.
    Όσον αφορά τα μολυβάκια,τα 3 πρώτα είναι Glimmersticks (μηχανικά) και το άλλο είναι το διπλό από τα colortrend.Τα πρώτα είναι αρκετά μαλακά και σταθερά,πρέπει να προσέχω λίγο ειδικά το καλοκαίρι να μη λιώνουν.Το διπλό είναι πιο σκληρό,αλλά αυτό δεν με πειράζει γιατί το φοράω έξω από το μάτι.Και η ποσότητά του είναι επική,είναι πολύ μεγάλο!Όπως τα βλέπετε στο χέρι γράφουν πολύ καλά ,με έχουν αφήσει πολύ ικανοποιημένη.


  
 Περιποίηση σώματος 

  Για τα αντηλιακά Avon δεν έχω να πω κάτι-εκτός του ότι είναι αρκετά οικονομικά- ...συνήθως τα αντηλιακά είναι ίδια σε υφή-μυρωδιά.Για το πρόσωπο έχω αγοράσει την Ενυδατική κρέμα προσώπου με ΔΠ 30 και μου πέφτει αρκετά λιπαρή.Για αυτό και δεν την απλώνω κάτω από την bb κρέμα αλλά σκέτη.
 Δίπλα από τα αντηλιακά βρίσκονται κάποιες συλλεκτικές συσκευασίες από προιόντα avon ,οι οποίες είναι μεγάλες για αυτό και ονομάζονται XXL.Από όσο ξέρω,δεν κυκλοφορούν στις παρούσες-τρέχουσες μπροσούρες.
   Η XXL Avon Care είναι με γλυκερίνη ,κρέμα για χέρια και νύχια.Περιέχει επίσης Βιταμίνη Ε και ασβέστιο,είναι 200 ml και την είχα αγοράσει μόνο 3 ευρώ...τέλεια τιμή έτσι; Την έχουμε στο σπίτι σίγουρα πάνω από 4 μήνες και είναι περίπου στη μέση.
   Η XXL Avon Footworks είναι κρέμα βαθειάς ενυδάτωσης με γλυκερίνη και βούτυρο κακάο.Η μυρωδιά της είναι ευχάριστη και ενυδατώνει όντως βαθειά τις πατούσες.Τώρα που ξεκινάμε να φοράμε τα πεδιλάκια θα μας χρειαστεί σίγουρα!



  Έπειτα έχουμε μερικά ακόμα προιόντα περιποίησης.Το πρώτο περιέχει το πολύ γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες στα μαλλιά,μαροκινό αργανέλαιο.Είναι το Advanced Techniques moroccan argan oil* και είναι ένα λαδάκι για τα μαλλιά.Μας το έδωσαν δωρεάν στο bloggers event της avon,αλλά το είχα αγοράσει παλαιότερα και με δικά μου χρήματα.
   Η συσκευασία περιέχει 30 ml και μυρίζει πολύ ωραία-επίσης είναι αντλία οπότε βγαίνει εύκολα.Βάζω μία μικρή ποσότητα στα χέρια μου,τα "τρίβω" μεταξύ τους για να απλωθεί το λαδάκι και μετά το απλώνω στις άκρες και λίγο πιο πάνω -μέχρι περίπου κάτω από τα αυτιά.Αυτό το κάνω όποτε νιώθω ότι τα μαλλιά μου είναι ξηρά ή ταλαιπωρημένα.Βέβαια για να πω την αλήθεια,το συγκεκριμένο λάδι δεν έχει κάνει καμία τρομερή αλλαγή στα μαλλιά μου ,για αυτό και δεν θα το αγόραζα ξανά.
   Το δεύτερο είναι το avon care Intensive moisture ,lip treatment με ΔΠ 15,στα 10 ml και περιέχει βασιλικό πολτό.Ενυδατώνει ικανοποιητικά τα χείλη ,έχει ωραία υφή αλλά θα προτιμούσα λίγο πιο ευχάριστη μυρωδιά.
    Η αποσμητική ρολέτα,που βλέπετε κάτω δεξιά,είναι η On Duty invisible protection και τη χρησιμοποιώ καθημερινά.
Σαν προιόν την βρίσκω οκ,δεν είμαι ενθουσιασμένη αλλά ούτε και απογοητευμένη.




 Το πιο περίεργο σαπόυνι που έχω δει ποτέ...ποιό είναι ; Το Planet Spa Turkish Termal Baths*,το οποίο είναι σαπούνι που το βάζεις στο σφουγγαράκι αφού έχουν ανοίξει οι πόροι (δηλαδή 2-3 λεπτά κάτω από το ζεστό νερό) και κάνεις απαλές ,κυκλικές κινήσεις.Η μυρωδιά του είναι απίστευτα τέλεια,αλλά ειδικά τις πρώτες φορές που το χρησιμοποίησα μου φαινόταν πολύ περίεργο το μαύρο του χρώμα.Είναι στα 200 ml,χρειάζεται μικρή ποσότητα και είναι ένα προιόν που μου αρέσει!
   Συνεχίζουμε με ένα λάδι σώματος πάλι από τη σειρά planet spa,που είναι το χαλαρωτικό λάδι σώματος για το μπάνιο με άρωμα Ταυλανδέζικου Νούφαρου*.Μυρίζει τέλεια ,απλώνεται εύκολα στο σώμα και το βάζω στα μαλλιά πριν από το μπάνιο,τα κάνει σούπερ απαλά....πολυχρηστικό προιόν ,σίγουρα αξίζει να κατέχει μία θέση στο μπάνιο σας.
   Για το τέλος των προιόντων περιποίησης σας άφησα ένα αποσμητικό για τα πόδια.Είναι το avon Footworks mint & aloes ,στα 100 ml και είναι ότι πρέπει για να το βάζουμε και σε κλειστά παπούτσια,αλλά και απευθείας στα πόδια.Λόγω της μέντας,μετά από λίγο αφήνει μία πολύ δροσιστική αίσθηση.


Τα προιόντα με αστερίσκο (*) μου τα έχει δώσει η avon σε bloggers event για δοκιμή.

Αυτά είχα να σας δείξω!Ελπίζω να σας άρεσαν...
μείνετε συντονισμένες γιατί έρχεται και δεύτερο μέρος...Μέχρι το επόμενο post,πολλά φιλιά!

You Might Also Like

11 σχόλια

  1. Όμορφο ποστ!

    xx
    FashionEvELand | FEEL
    Giveaway on my blog κορίτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με γεια σου!!! :)
    Κάποια από αυτά τα έχω και εγώ και τα δοκιμάζω αυτό το διάστημα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ...τα περισσότερα τα έχω πολύ καιρό βέβαια!Ελπίζω να έχεις μείνει ευχαριστημένη από όσα δοκιμάζεις :)

      Διαγραφή
  3. aman vre!! tpt dn afises!!! poia milaei... xxaxaxa!! t misa k parapano t exo k go! :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ ωραιες οι αγορες σου! Με γεια σου!
    Την πουδρα colortrend την εχω και εγω μου αρεσει πολυ το αποτελεσμα που δινει καθως και το διπλο μολυβι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. fine post

    http://newlifewithfashion.blogspot.com/2013/05/475-maxi-skirt.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με γεια σου. Κάποια τα έχω δοκιμάσει και εγώ.
    anthoulasbeauty.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ola telia exw k gw kapoia telio to mauro sapouni dusthxws to katarghsan!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ola telia exw k gw kapoia telio to mauro sapouni dusthxws to katarghsan!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή