οικονομικά προιόντα

Avon : Όλα όσα έχω στη συλλογή μου & reviews-Μέρος Δεύτερο

11:56 π.μ.

Hello girls! Σήμερα θα σας δείξω τι άλλο έχω στη συλλογή μου από την Avon ,αλλά και τη γνώμη μου για αυτά.Όπως γνωρίζετε η Avon είναι αγαπημένη μου εταιρία και συνεχώς όλο και κάτι καινούργιο αγοράζω!

 Θα ξεκινήσουμε με 2 προϊόντα από τη σειρά Planet Spa.Το πρώτο είναι το Chinese ginseng revitalising face mask*.Είναι μία μάσκα για το πρόσωπο,την οποία απλώνετε σε μία λεπτή στρώση και κατόπιν στεγνώνει και αφαιρείται σε φιλμ.
Μου άρεσε πολύ η ιριδίζουσα απόχρωση του ,η οποία γυαλίζει υπέροχα όταν την απλώνω στο πρόσωπο.

Αλλά υπήρχαν και πολλά που δε μου άρεσαν.Η αφαίρεσή της μου φάνηκε πολύ δύσκολη,διότι όπως βλέπετε και στη φωτογραφία το προϊόν τρίβεται υπερβολικά και πρέπει να αφαιρείται σε πολύ μικρά κομματάκια.Επίσης,είναι μία ωραία λύση αν δεν έχετε πρόσβαση σε νερό,αφού το μόνο που κάνετε είναι να την απλώσετε και να την αφαιρέσετε μετά από 15-20 λεπτά.

*Extra Tip : Αν σκοπεύετε να την αγοράσετε,ή την έχετε ήδη προσέξτε να μην την εφαρμόσετε στα φρύδια σας ή κοντά σε αυτά.


Συνεχίζοντας με τη σειρά Planet Spa,έχουμε και το δεύτερο προϊόν :Το chinese Ginseng revitalising Eye Pads*.(eye pads)
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω να πω κάτι καλό για αυτό το προϊόν(sorry avon!) ,διότι δεν το χρησιμοποίησα σχεδόν ποτέ.Είναι καλό μόνο για να κάνετε beaute ,ή αν έχετε ελεύθερο χρόνο και θέλετε να ξεκουράσετε τα μάτια σας.Δεν παρατήρησα καμία διαφορά στους μαύρους κύκλους ...και η μυρωδιά τους είναι ιδιαίτερα άσχημη (έως αποκρουστική θα έλεγα) ,αυτό εμένα με απωθεί να αγοράσω ξανά αυτό το προϊόν παρόλο που το τοποθετούμε στα μάτια.



Έπειτα έχουμε τη σειρά  Anew Vitale Skincare Kit*.Τι είναι ; Ένα kit στο οποίο υπάρχουν σε travel size καθαριστικό προσώπου,κρέμα ημέρας,κρέμα νύχτας και κρέμα ματιών σε κανονικό μέγεθος.Είναι η σειρά της Avon που θέλει κυρίως να καταπολεμήσει το άγχος και να προλάβει την πρόωρη γήρανση,καθώς αναφέρεται κυρίως σε ηλικίες 25 εως 40.

Όλη η σειρά (εκτός από την κρέμα νύχτας-δείτε παρακάτω) μυρίζει πραγματικά υπέροχα!Νομίζω ότι έχουν το πιο ωραίο και ευχάριστο άρωμα κρέμας που έχω δοκιμάσει...Πώς μου φάνηκε η απόδοσή τους; Θα σας πω παρακάτω,αλλά πρώτα να σας επισημάνω ότι την κρέμα ματιών τη χάρισα σε μία φίλη μου επειδή είμαι μόλις 18 και δεν κάνει να την χρησιμοποιώ από τώρα.

Επιπλέον,μου άρεσαν ιδιαίτερα οι ροζ κοριτσίστικες συσκευασίες και το γεγονός ότι σε πολύ μικρό χώρο μπορούμε να έχουμε και τα 4 προϊόντα μακιγιάζ.Ιδανικό σετ για την καλοκαιρινή μας βαλίτσα!

-Καθαριστικό Προσώπου :Μου άρεσε αρκετά η μυρωδιά του,έχει πολύ απαλή υφή και καθαρίζει υπέροχα το πρόσωπο αφήνοντας σε αυτό μία βελούδινη αίσθηση.Το μόνο που θα ήθελα είναι να κάνει λίγο παραπάνω αφρό ,γιατί είχα συνηθίσει σε πιο αφρώδη καθαριστικά.

-Κρέμα ημέρας :Έχει δείκτη προστασίας από τον ήλιο 25,και προστατεύει από UVA/UVB ακτινοβολία.Απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα και η υφή της είναι πολύ απαλή.

-Κρέμα Νύχτας :Ακόμα πιο απαλή από την κρέμα ημέρας ,σε μορφή ζελέ.Μου άρεσε ιδιαίτερα αυτό,επειδή όσες κρέμες νύχτας είχα δοκιμάσει είχαν παχύρρευστη μορφή και απλώνονταν δύσκολα.Το μόνο που με ενοχλεί λίγο είναι η μυρωδιά, μυρίζει λίγο αντιαισθητικά κατά τη γνώμη μου.


  
Για το τέλος,άφησα ένα προϊόν που χρειαζόμαστε όλες: Κρέμα χεριών
Είναι η Avon Care Renewing Moisture.Αναφέρει ότι είναι αντιγηραντική ,και κάνει τα χέρια πολύ απαλά.Με είχε βοηθήσει πολύ κατά τους χειμερινούς μήνες με το σκάσιμο,και επίσης το μέγεθος της (100 ml) είναι μεγάλο,την έχω πάνω από χρόνο και ήδη δε μου έχει τελειώσει.


Αυτά είχα να σας δείξω! Επειδή έχω και άλλα (πχ καλλυντικά ColorTrend) θα κάνω και τρίτο μέρος.Υπάρχουν πολλά προϊόντα Avon και σε άλλες μου αναρτήσεις,απλά δεν ήθελα να σας κουράσω γράφοντας για τα ίδια.
Αν θέλετε να δείτε review για την bb cream της avon ,πατήστε εδώ.
Για το Ενυδατικό Ζελέ Solutions Hydra beyond ,πατήστε εδώ.
*Τα προιόντα με αστερίσκο(*)μου έχουν δωθεί από την Avon για δοκιμή.

Μέχρι το επόμενο Post ,πολλά φιλιά!

You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Το Anew Vitale Skincare Kit μου άρεσε και εμένα πάρα πολύ!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τα άλλα 2 είχα ένα θεματάκι(Τα Planet Spa) αλλά το σετ με τις κρεμούλες βγήκε σούπερ!
      xxx

      Διαγραφή
  2. Ενδιαφέροντα προϊόντα όλα! Πολύ ωραίο review κοριτσάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε :) !!Κι έχουμε και συνέχεια με τρίτο μέρος.

      Διαγραφή