οικονομικά προιόντα

Τέλειες μπούκλες χωρίς θερμότητα!

2:23 μ.μ.

Σας αρέσουν οι μπούκλες,αλλά δε θέλετε να ταλαιπωρείτε τα μαλλιά σας ; Ιδού η φυσική λύση ,την οποία βρήκα στα Jumbo μόλις με 2 ευρώ.

Προετοιμασία :Στην αρχή ψεκάζω τα μαλλιά μου με κάποιο μαλακτικό σπρέυ,πχ αυτή την περίοδο χρησιμοποιώ το Kyana Color Protecton ,και βάζω ένα λαδάκι για τα μαλλιά,το Avon Μαροκινό αργανέλαιο.



Στην πράξη :


Χωρίζετε τα μαλλιά σας σε τούφες και τυλίγετε την κάθε μία γύρω από τα ροζ αυτά πιαστράκια.
Έπειτα,λυγίζετε τις γωνίες και τα σταθεροποιείτε ή μπορείτε να τα στηρίξετε και με τσιμπιδάκια.Συνεχίζετε με όλες τις τούφες και αφήνετε τα μαλλιά σας τυλιγμένα πάνω από 2 ώρες(καλύτερα σε φρεσκολουσμένα μαλλιά).Το αποτέλεσμα θα σας συναρπάσει και όλοι θα κοιτάζουν τις καλοσχηματισμένες μπούκλες σας.
Για την καλύτερη ενημέρωσή σας,να ξέρετε ότι στα Jumbo βρήκα 2 ειδών πιαστράκια για να τυλίγετε τα μαλλιά σας που διαφέρουν στο μέγεθος.Εγώ πήρα τα πιο παχιά,υπάρχουν και πιο λεπτά για μικρότερες μπούκλες.


Και το αποτέλεσμα; Δείτε το στην παρακάτω φωτογραφία και κρίνετε.Εμένα πάντως μου αρέσουν πολύ,και σίγουρα χαίρομαι να φτιάχνω τα μαλλιά μου χωρίς να τα επιβαρύνω και να τα καταστρέφω.


Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το μικρό Post ! Δοκιμάζω και μία νέα ,ακόμα πιο ανέξοδη μέθοδο για μπούκλες...θα σας μιλήσω για αυτή μόλις βεβαιωθώ ότι δουλεύει...Θα τα πούμε στο επόμενο post, Φιλιά!!

You Might Also Like

5 σχόλια

  1. Πολυ ωραια τα μαλλια σου!Ειχα προσπαθησει να τα κανω κ γω παλια με αυτο τον τροπο αλλα δεν τα πετυχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μένα την πρώτη φορά δε μου βγήκαν έτσι, ήθελε λίγο προσπάθεια.

      Διαγραφή
  2. ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΛΙΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ . ΠΟΛΥ ΩΡΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ . ΦΙΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή