Avon

The rainbow tag!

6:56 π.μ.

Hello my dear ladies!
Ελπίζω να είστε όλες καλά και να περνάτε υπέροχα αυτές τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες...Έβλεπα που λέτε κάποιες bloggers να κάνουν το rainbow tag ,μου άρεσε αλλά δεν είχα σκεφτεί να το κάνω κι εγώ.Χτες ,όμως, είδα το αντίστοιχο BlogPost από το blog Stars and Stellars και πήρα απόφαση να το κάνω επιτέλους!

Τι είναι αυτό το περιβόητο Rainbow tag; 
Πρέπει να δείξεις τα αγαπημένα σου προϊόντα ομορφιάς ,με βάση τα χρώματα του ουράνιου τόξου,πχ ένα κόκκινο,ένα μπλε κλπ.(Εκτός από αυτά,έχω βάλει και άλλα χρώματα ,πχ λευκό,ροζ )

Πάμε να ξεκινήσουμε!

Λευκό


Ένα προιόν το οποίο έχω πραγματικά αγαπήσει αυτό το καλοκαίρι,κυρίως διότι μπορώ να το χρησιμοποιώ σε όλο το σώμα.Είναι η αγνή βαζελίνη dalon με χαμομήλι,καλέντουλα και Βιταμίνη Ε και έχει άρωμα Vanilla.Θα σας μιλήσω αναλυτικά για τα προϊόντα dalon σε μελλοντική ανάρτηση.

Κόκκινο

Το πιο όμορφο κόκκινο ,της παπαρούνας όπως υποδηλώνει και το όνομα αυτού του κραγιόν.Το Avon ColorTrend σε απόχρωση Poppy Love ,μου αρέσει πάρα πολύ διότι δε φεύγει με τίποτα από τα χείλη και είναι ματ (στο χέρι μου έγραψε έτσι με ένα μόνο πέρασμα!).
  
Γαλάζιο-μπλε

Μία πανέμορφη,καλοκαιρινή κολονίτσα!Την έχω πολύ καιρό και μου αρέσει επειδή μυρίζει έντονα φρουτένιο άρωμα.Ονομάζεται cheap and chic Moschino, αν τη βρείτε δοκιμάστε την είναι πολύ καλή!
 Πορτοκαλι

Θρεπτική κρέμα χεριών από την Bioten,κατάλληλη για βαθιά θρέψη και ενυδάτωση.Είναι πολύ καλή για χρήση το βράδυ πριν κοιμηθείτε ,διότι το πρωί θα ξυπνήσετε με απίστευτα απαλά χέρια!

 Κίτρινο


Τι άλλο θα μπορούσε να είναι κίτρινο μέσα στον Ιούνιο;Μόνο ένα αντηλιακό!Ενυδατική κρέμα προσώπου της Avon με ΔΠ 30 και UVA/UVB προστασία. Χάρη στη δράση της, και την χρήση της και κατά τους χειμερινούς μήνες (πχ κάτω από την bb cream) αυτό το καλοκαίρι κατάφερα να μην κάνω πανάδες από τον ήλιο.Βέβαια μείωσα και τις ώρες έκθεσης στον ήλιο,αλλά η κρεμούλα αυτή με βοήθησε πολύ.Το μόνο μου παράπονο είναι στη σύνθεσή της,η οποία είναι λίγο πηχτή και απλώνεται δύσκολα.Αν μου πέσει λίγη περισσότερη ποσότητα,γίνομαι ένα "άσπρο τέρας" :P.

 Indigo

Μην ξεγελιέστε από την κίτρινη συσκευασία,διότι το χρώμα της είναι μπλε! Και τι μπλε...έντονο!Όπως σας έχω πει ξανά,έχω πάθει έρωτα με την μπλε μάσκαρα της Erre Due-electric blue.Από τότε που την πήρα στα χέρια μου έχω καταργήσει τη μαύρη.Ελπίζω να μου περάσει γιατί και η μαύρη είναι μία all time classic επιλογή.

Ροζ


Εδώ η φωτογραφία αδικεί το χρώμα της συσκευασίας,είναι πιο ροζ και είναι ένα ξηρό σαμπουάν.Θα σας κάνω ξεχωριστή ανάρτηση για αυτό,επειδή μάλλον πολλές δε ξέρουν καν τι είναι ένα ξηρό σαμπουάν(ούτε κι εγώ είχα χρησιμοποιήσει ξανά!).Πάντως οι εντυπώσεις μου για το Dry Shampoo της εταιρίας Girlz Only είναι πολύ καλές !

 Multicolored (πολύχρωμο)



Τελευταίο ,αλλά πάρα πολύ χρήσιμο.Αυτή η παλετίτσα με έχει σώσει...Είναι ανώνυμη,την αγόρασα από το E-bay αλλά είναι πολύ καλή και την πήρα μόνο 3 ευρώ (μαζί με τα μεταφορικά!).Έχει πολλές αποχρώσεις για να προσαρμόζεται σε όλες τις επιδερμίδες ,και με ένα υγρό πινέλο μπορούν να κάνουν θαύματα και να απλωθούν πανεύκολα!

Αυτά είχα να σας δείξω.Ελπίζω να σας άρεσε το rainbow tag , θα τα πούμε στο επόμενο Post. Έχω παραλήψει τα χρώματα πράσινο και βιολετί ,διότι αυτό τον καιρό δεν βρήκα κάτι αξιόλογο που να χρησιμοποιώ για να σας δείξω.
  Αν θέλετε κάποιο συγκεκριμένο Review ,αφήστε μου στα σχόλια(γιατί έχω αρχίσει και ξεμένω από ιδέες).
Φιλάκιααα!

You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Γεια σου μόλις ανακάλυψα το blog σου και ομολογώ πως μου άρεσε πάρα πολύ!! Το έχεις πολύ προσεγμένο!! Μπράβο σου :)

    ααα παρεπιτόντως, το κραγιόν της avon φαίνεται τέλειοο, τι χρωματική απόδοση? ουαουυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,καλωσήρθες στην παρέα μας!
      Είναι όντως τέλειο κόκκινο :)

      Διαγραφή
  2. Πολυ ομορφα ολα, καλα και εγω τρελαθηκα με το κραγιον της avon πρεπει να ειναι τελειο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δοκίμασέ το,θα σου αρέσει πολύ και σαν χρώμα και σαν διάρκεια!

      Διαγραφή