Σχέσεις

Why I love September!

1:02 μ.μ.

Γεια σας κορίτσια (και αγόρια)! 
Σήμερα θα σας μιλήσω για τους λόγους που αγαπώ τον Σεπτέμβρη, μιας και μόλις το καλοκαίρι επισήμως τελείωσε και ξεκινάμε δουλειά/σχολή κλπ. Δε χρειάζεται να μας πιάνει κατάθλιψη και πονοκέφαλος, μπορούμε απλά να δούμε τη θετική πλευρά των πραγμάτων... Πάμε να ξεκινήσουμε !


Αρχικά δε θα χρειαστεί να ασχοληθώ ξανά με την ανησυχία για το αν πρέπει να κάνω αποτρίχωση. Το καλοκαίρι ως γνωστόν φοράμε κοντά σορτσάκια και πρέπει να έχουμε άψογη αποτρίχωση, όσο όμως μακραίνουν τα παντελονάκια μας μπορούμε να καθυστερήσουμε (όχι να αμελήσουμε τελείως) λίγο την αποτρίχωση.


Δεύτερο και αγαπημένο το όμορφο αεράκι που νιώθουμε μετά από πολλούς μήνες αποπνικτικής ζέστης! Ειδικά το βράδυ όταν χρειάζομαι το κουβερτάκι μου ή αν είμαι έξω τη ζακετούλα μου, νιώθω πολύ καλύτερα από ότι το καλοκαίρι.


Όταν σκέφτομαι το μήνα Σεπτέμβριο δε θα μπορούσα να αφήσω απ'έξω ένα από τα αγαπημένα μου καιρικά φαινόμενα, τη βροχή! Λόγω του ότι μένω στην επαρχία έχω την τύχη να μυρίζω το χώμα πριν βρέξει, να βλέπω πολύ όμορφα τοπία κατά τη διάρκεια της βροχής όπως και ουράνια τόξα.


Δε θα (ξανά)χρειαστεί να μου πει κάποιος ότι είμαι πολύ άσπρη και αν έκανα φέτος μπάνια! Δυστυχώς έκανα πολύ λίγες μέρες διακοπές και κυρίως Σαββατοκύριακα οπότε έμεινα αρκετά λευκή χωρίς να έχω ένα υπέροχο εξωτικό μαύρισμα...τι να κάνουμε; 


Τέλος ,θα οργανώσουμε ομαδικά βράδια με όλο το παρεάκι χωρίς να λείπει κάποιος διακοπές σε νησί, εξοχικό, στο χωριό του. Είναι πολύ ωραία η αίσθηση της επανασύνδεσης με φίλους, φυσικά το να ακούς τα νέα τους και να κάνεις αρκετό κουτσομπολιό...ανεκτίμητο!



Αυτά είχα να σας πω και να σας προτείνω !
 Ελπίζω να σας έφτιαξα λίγο τη διάθεση και να χαρείτε όσο μπορείτε τον Σεπτέμβριο...Περιμένω και τις δικές σας ιδέες γιατί σας αρέσει αυτός ο μήνας. Θα τα πούμε πολύ σύντομα.
Καλή αρχή σε όλους μας και πολλά φιλάκια!

You Might Also Like

10 σχόλια

  1. Α!τέλεια!Κι εγώ αυτά είχα στο νου μου και ακόμη ένα.
    Πηγαίνουν τα παιδιά σχολείο και ησυχάζει λίγο το σπίτι!!χα χα χα!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχα εμείς στο σπίτι δεν έχουμε μικρά (εγώ είμαι η μικρότερη)!

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίο post!!Τέρμα η ανυπόφορη ζέστη ,θα μπορούμε να βγαίνουμε έξω τα μεσημέρια με άνεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλο μηνα, εγω λατρευω το φθινοπωρο κι αυτο που λες με την βροχη αχ την αγαπω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέτυχες διάνα σ' αυτά που νιώθω κι εγώ για τη νέα εποχή! Δεν αντέχω ούτε την πολλή ζέστη ούτε το πολύ κρύο, οπότε προτιμώ το φθινόπωρο και την άνοιξη! Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που σας μετέφερα λίγη από τη "δροσιά" του φθινοπώρου! :)
      Καλό μήνα να έχουμε

      Διαγραφή