ξηρό σαμπουάν

Open Box - Glowbox Σεπτεμβρίου 2013

3:10 μ.μ.

Hello Girls!
Έφτασε επιτέλους το Glowbox Σεπτεμβρίου στα χέρια μου...η παραγγελία μου ήταν από τις τελευταίες, οπότε παρέλαβα και αργά το δικό μου κουτάκι. Ήρθε με το ίδιο packing όπως την άλλη φορά, πολύ καλά κλεισμένο (για να το ανοίξω χρειάστηκε ψαλίδι!). Αφού όμως άνοιξα το κουτάκι ένιωσα αρκετή απογοήτευση ...και ήταν η
πρώτη φορά που το έπαθα αυτό με κάποιο συνδρομητικό κουτί ομορφιάς!


 Πιο συγκεκριμένα έχω παραγγείλει μία ακόμα φορά το Glowbox και μία το Cherrybox ,από τα οποία έμεινα τελείως ευχαριστημένη. Κυρίως λόγω των full size προιόντων που είχαν αλλά και τον αριθμό των προιόντων που παρέλαβα. Για πάμε να δούμε αναλυτικά τι είχε όμως το Glowbox Σεπτεμβρίου...



Πρώτο πράγμα που είδα μόλις άνοιξα το κουτάκι είναι η πολύ γλυκιά καρτούλα simply falling η οποία μιλάει αναλυτικά για όλα τα προιόντα που περιέχονται στο κουτί. Σηκώνω την καρτούλα λοιπόν, ξετυλίγω το πορτοκαλί χαρτάκι και από μέσα ξεπροβάλλουν τα πραγματάκια! Πέντε μικροί θησαυροί όπως αναφερόταν και το θέμα του κουτιού...Όμως απογοητεύτηκα από το πόσο μικροί ήταν αυτοί οι θησαυροί!


1)Biotherm / Aquasource 48deep hydation,15 ml


Ιδανική κρέμα για έξτρα ενυδάτωση της επιδερμίδας, με gel υφή και υπέροχο άρωμα φρεσκάδας. Μου άρεσε πολύ σαν κρέμα αλλά και η μυρωδιά της από το λίγο που τη δοκίμασα.


Όμως το συγκεκριμένο δείγμα υπήρχε σε γνωστό γυναικείο περιοδικό τον περασμένο μήνα και αυτό μου κακοφάνηκε πάρα πολύ. Υποτίθεται ότι τα συνδρομητικά κουτιά θα περιέχουν δείγματα που δύσκολα βρίσκουμε...ήταν κακό timing!

2)Kiehl's / amino acid shampoo ,30 ml

Αναφέρει ότι είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, ακόμα και για άντρες και προσφέρει μεταξένια μαλλιά και υγιές τριχωτό κεφαλής. Θα δείξει...πάντως είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι δεν έχω δοκιμάσει ξανά αυτή την εταιρία, οπότε να η ευκαιρία!


3)Kiehl's / creme de corps, 30 ml

Κρέμα σώματος για απαλή και τονωμένη επιδερμίδα ,απαραίτητη μετά από κάθε ντούζ. Είναι ένα από τα best seller της εταιρίας από το 1970. Με ενοχλεί λίγο η μυρωδιά της για κάποιο λόγο αλλά πιστεύω ότι θα το ξεπεράσω !

4)Lancome / advanced Cenifique ,7 ml


Αγαπημένο σέρουμ της Lancome για να μείνουμε για πάντα νέες. Είμαι όμως 19 χρονών και δεν χρειάζομαι τη συγκεκριμένη αγωγή ακόμα! Αναρωτιέμαι γιατί υπάρχει το beauty profil αφού σε όλες μας έστειλαν τα ίδια...Ίσως το χρησιμοποιήσει η μητέρα μου, οπότε θα σας πω εντυπώσεις.

5)Yves Saint Laurent / Mascara Volume Effet Faux Cils Babydoll


Εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων,καταπληκτικός όγκος και μήκος...Κι όμως γίνεται! Το προιόν που με ενθουσίασε και με έκανε να αισθανθώ πως άξιζαν τελικά τα 12 ευρώ...
Μόνο με 2 στρώσεις οι βλεφαρίδες μου έγιναν όπως δεν τις είχα ξαναδεί...τέλειες, μακριές, πυκνές και χωρίς καθόλου κόμπους. Απλά υπέροχη μάσκαρα!
Αλλά μόνο στα 2 ml...ελπίζω να αντέξει 4-5 χρήσεις!

Αυτά είχε το κουτάκι του Σεπτεμβρίου...
Όλα μου φάνηκαν πάρα πολύ μικρά!
Μου άρεσε που είχε τις συγκεκριμένες εταιρίες διότι δεν έχω δοκιμάσει καμία από αυτές (εκτός από την Lancome),αλλά περίμενα τουλάχιστον 1 full size προιόν ή ακόμα 1-2 δείγματα.Στην παλάμη μου χωρούν 4 από τα 5 προιόντα (για να διαπιστώσετε κι εσείς το μέγεθός τους) :


Νομίζω πως θα το ξανασκεφτώ πολύ για να αγοράσω ξανά κάποιο συνδρομητικό κουτάκι ομορφιάς που δε θα ξέρω τι θα περιέχει. Μήπως τελικά αυτά τα κουτάκια είναι μία μόδα που θα περάσει ;


Εσάς πώς σας φαίνεται το Glowbox Σεπτεμβρίου ;
Θα δίνατε 12 ευρώ για να αγοράσετε τα συγκεκριμένα προϊόντα; 

Μέχρι το επόμενο post, πολλά φιλιά!

You Might Also Like

16 σχόλια

  1. Το έχω πει και θα το ξαναπώ.
    Θεωρώ ότι το Glowbox είναι το καλύτερο από τα κουτιά!
    Ωστόσο, θα έπρεπε να έχει και ένα προϊόν σε κανονικό μέγεθος νομίζω! Να τα χαρείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν εχω παρει καποιο ακομα, αυτου του μηνα ομως μ αρεσε. Δεν ξερω αν θα παραγγειλω ποτε γιατι στην ουσια αγοραζεις δειγματακια, συμφωνω απολυτα γι αυτο που λες για το beauty profil!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμένα ακόμα να έρθει!!!!!!!πφφ...ελπίζω αύριο!!!
    μ'αρέσει αρκετά το περιεχόμενο γιατί ήθελα πολύ να δοκιμάσω την μάσκαρα..τον ορό αλλα και τα προιόντα της kiehls που εχω δοκιμασει ξανά!
    Οσο για την ενυδατική..είναι η αγαπημένη μου και την χρησιμοποιώ χρόνια!οντως άσχημη η χρονική συγκυρία..Δεν με ενοχλεί όμως γιατι στόκαρα!!τώρα έχω 30 ml από την λρεμούλα.Οταν μου τελειώσει,δεν θα χρειαστεί να την αγοράσω 40€!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι και 40 ευρώ κρεμούλα είναι αρκετά ρε παιδί μου...
      Θα σου έρθει μην ανησυχείς,με το καλό να τα χαρέις :)

      Διαγραφή
  4. Tis Kiehls tin krema swmatos tin eixa. Opote exw na pw mono ta kalutera. Ton oro ton exei i mama mou e kai sti zoula ton exw dokimasei. Tin biotherm ithela na ti dokimasw alla upirxe k sto madame figaro poso askopo gia ena kouti. Oso gia to sampouan murizei theika alla einai elaxisto kai ti mascara tha ti dokimasw ayrio. An me enthusiasei nai tha tin agorasw opwsdipote! Ti na pw sugkritika me ta alla koutakia to protimw alla ola deigmata? Kai 15 eyrw pou edwsa suggnwmi alla einai polla. Tha skeftw to allo na sou pw tin alitheia protimw na ta kratisw kai na agorasw ti midnight recovery tiw kiehls pali pou mou exei teleiwsei. Krima giati ksekinise polu kala! Estw ena full size na upirxe tha eleges entaksei alla kanena kai 15 eurw? :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω τα πήρα με πίστωση στα 12 ευρώ και όχι 15 αλλά και πάλι απογοητευτηκα :/

      Διαγραφή
  5. Καλημέρα!
    Αν αξίζει κάτι σε αυτό το κουτί, ναι είναι η μάσκαρα. Πρώτη φορά που σκέφτομαι να δώσω τόσα χρήματα για τέτοιο προϊόν, αλλά είναι όντως καταπληκτική. Ούτε κομπιάζει, ούτε βαραίνει και δεν κοκαλώνει. Πολύ καλή όντως. H κρέμα εμένα με ενοχλεί, μου προκαλεί κοκκίνισμα. Το σαμπουάν μυρίζει τέλεια αλλά η κρέμα δε μου άρεσε. To serum λόγω ηλικίας θα το χρειαστώ (είμαι ολίγον γριά). Πάντως γενικά μου άρεσε αν και ένα full size προϊόν έλειπε όντως! Φωτογραφίες με τα συστατικά εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το διάβασα ήδη το post σου :p χαχα όχι που θα μου ξέφευγε !
      Και μένα μου άρεσε αλλά δε ξέρω...νιώθω μία απογοήτευση να πλανάται στον αέρα.
      Κάτι δε με αφήνει να χαρώ και σκέφτομαι ότι έδωσα 12 ευρώ για δείγματα που μάλιστα το ένα μπορούσα να το τσιμπήσω ακόμα κι από περιοδικό!

      Διαγραφή
    2. Ναι καταλαβαίνω τι λες! Νιώθεις λίγο πριν το yay αλλά ένα well... σε κρατά πίσω. Έλα, σκέψου τουλάχιστον τις τέλειες βλεφαρίδες (ε; δε σε έκανα να νιώσεις λίγο καλύτερα;) :D

      Διαγραφή
    3. Χαχα ήδη νιώθω καλύτερα...!
      έβαλα και την κρέμα της Biotherm και μου φάνηκε πολύ καλή,
      σε ευχαριστώ για την παρηγοριά :p

      Διαγραφή
  6. Τέλεια προϊόντα και εταιρείες, το μόνο που με χαλάει είναι το μέγεθος κι εμένα. Έστω ένα-δύο full size ρε παιδί μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο με καταλαβαίνεις! :)
      Ή έστω λίιγο μεγαλύτερες ποσότητες στα δείγματα, να αισθανόμαστε ότι πιάνουν τόπο τα χρήματά μας!

      Διαγραφή
  7. Κορίτσια γεια!
    Το πήρα κ εγώ και έχω να πω τα εξής:
    1.Για την κρέμα τα καλύτερα,έχω χρησιμοποιήσει ακριβώς την ίδια.
    2,3.Σαμπουαν καταπλητικό,κρέμα σώματος με αδιάφορη οσμή αλλά τέλεια εφαρμογή.
    4.Τον ορό επίσης τον έχω ξαναχρησιμοιήσει και η αισθητικός στο κατάστημα μου είπε ότι είναι για όλες τις ηλικίες,απλά για πιο νέες κοπέλες μπορεί να φορεθεί μόνο σε εξόδους ως βάση του μεικ απ.
    5.Την μάσκαρα επίσης την έχω και είναι τέλεια.
    Παρότι ήταν προϊόντα που τα περισσότερα τα έχω,έμεινα αρκετά ευχαριστημένη αν και λόγω μεθέγους θα περίμενα άλλο ένα σίγουρα.
    @xenia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Ξένια!
      Καλή ιδέα αυτή για το σέρουμ της Lancome <3 Θα το κάνω!
      Χαιρομαι που σου άρεσαν τα προιόντα, κι εγώ περίμενα κάτι παραπάνω αλλά τι να κάνουμε...!

      Διαγραφή