αποσμητικά

Τα 2 Αγαπημένα μου Αποσμητικά σε spray !

12:35 μ.μ.

Γειά σας Girls! Ελπίζω να είστε όλες καλά...Εγώ ήδη άρχισα να μπαίνω στο χριστουγεννιάτικο κλίμα -ναι ναι ξέρω είναι νωρίς- να ακούω τραγούδια κλπ. Σήμερα σκέφτηκα να σας δείξω 2 αποσμητικά που χρησιμοποιώ από το καλοκαίρι και με έχουν βολέψει πάρα πολύ. Είναι της εταιρίας Sanex τα dermo sensitive lactoserum και zero 0% With Natural Mineral Alum. Τα είχα βρει σε μία πολύ καλή έκπτωση στο Μασούτη (νομίζω είχαν -30%) και τα αγόρασα για να τα δοκιμάσω. Αυτό που μου αρέσει και στα 2 είναι ότι στεγνώνουν αμέσως και δε δίνουν την περίεργη αίσθηση ότι οι μασχάλη είναι υγρή. Είναι και τα 2 στα 150 ml και πάμε να δούμε αναλυτικά τα συστατικά τους.


-Sanex dermo sensitive lactoserum 24H

Επάνω στη συσκευασία αναγράφεται ότι είναι 24ωρης προστασίας και ότι σέβεται τη φυσική χλωρίδα του δέρματος, ενώ δρα ενάντια στα βακτήρια που προκαλούν δυσοσμία. Δερματολογικά ελεγμένο. Η γνώμη μου :
Είναι όντως ένα πολύ καλό αποσμητικό και με ωραία μυρωδία, διαρκεί πολλές ώρες και μου αρέσει αρκετά.

*anti-perspirant deodorant 
*anti-transpirant 
*0% alcohol
 
- Sanex zero 0%

Αναγράφεται ότι :
Το Sanex zero δρα ενάντια στα λευκά σημάδια είναι ένα πιο φυσικό αποσμητικό, με 0% parabens, 0% οινόπνευμα και 0% aluminium chlorohydrate. Είναι εμπλουτισμένο με το φυσικό μεταλλικό συστατικό alum ,ένα ενεργό στοιχείο με αποσμητικές ιδιότητες για 24 ώρες αποτελεσματικής προστασίας. Εγκεκριμένο από δερματολόγους.
Η γνώμη μου : Το αγαπώ! Η μυρωδιά του είναι πολύ ωραία και την προτιμώ από το προηγούμενο. Είναι αλήθεια ότι όντως δεν αφήνει λευκά σημάδια και μου αρέσει που είναι Deodorant, δηλαδή δεν φράζει τους πόρους της μασχάλης και δεν προκαλείται καρκίνος.

*0% aluminium Chlorohydrate 
 *0% Alcohol 
 *0% Parabens


Συμπέρασμα : Είναι δύο πολύ καλά προιόντα που αξίζουν σίγουρα τα 3-4 ευρώ που κοστίζουν και μου άρεσαν πολύ! Εσείς τα έχετε δοκιμάσει; 
Μέχρι το επόμενο post, lots of kisses!

You Might Also Like

5 σχόλια

  1. Ωραίο review!
    Αυτό που μου αρέσει στα Sanex είναι οτι αφήνουν μια μυρωδιά καθαριότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thank you...
      Αυτά τα 2 δε μου θύμισαν σαν μυρωδιές καθαριότητα, αλλά είχαν ευχάριστο άρωμα φυσικά. Μάλλον θα έχουμε συνδιάσει τη μυρωδιά της καθαριότητας με διαφορετικό τρόπο :P

      Διαγραφή
  2. Πολύ καλό review!:) Εγώ χρησιμοποιώ το nivea που είναι για τους λεκέδες στα ρούχα (στην ασπρομαυρη συσκευασία) και μου αρέσει αρκετά! Αλλά σίγουρα θα δοκιμάσω και το sanex! Από αυτή την εταιρία η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δοκιμάσει ακόμη κάποιο αποσμητικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από nivea έχω πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω αποσμητικό...Το ασπρόμαυρο μου φαίνεται όντως καλή επιλογή, θα το δοκιμάσω στο μέλλον :)

      Διαγραφή
  3. Δεν εχω δοκιμάσει καποιο sanex αποσμητικο ακομη, αλλα μετα από αυτο το review θα πάρω ενα ! φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή