μακιγιάζ

Beauty Angle 3 IN 1 BB Cream from Korea

8:59 π.μ.

Γειά σας κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά...Σήμερα θα σας μιλήσω για μία bb κρέμα που αγόρασα πριν 2 μήνες από το e-bay και κοστίζει μόνο 2.90 ευρώ! Εξεπλάγην εξαιτίας της τιμής της που είναι τόσο χαμηλή, για αυτό και άρχισα να ψάχνω review για το αν είναι καλή σε beauty blogs...Δυστυχώς δε βρήκα τίποτα! Παρόλα αυτά την αγόρασα επειδή ήθελα πολύ να δοκιμάσω μία Κορεάτικη bb και να τη συγκρίνω με τις αντίστοιχες Ελληνικές -όλα σε ένα-κρέμες.


Πρώτα από όλα αυτή η bb είναι foundation και βάση μέικ απ μαζί. Προσφέρει ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα. Όταν τη βάζω στο πρόσωπό μου είναι αρκετά άσπρη, αλλά μετά από μερικά λεπτά γίνεται ακριβώς το χρώμα μου. Νομίζω ότι είναι τέλειο που προσαρμόζεται στο δερματικό τόνο, γιατί υπάρχουν πολλές bb κρέμες στην Ελλάδα πολύ ακριβότερες που δεν το κάνουν αυτό. Επιπλέον, φωτίζει και αναδεικνύει το φυσικό τόνο της επιδερμίδας και δεν είναι ματ! Καλύπτει ελαφριά τις ατέλειες, μυρίζει φανταστικά και η συσκευασία της είναι πολύ χαριτωμένη-ακτινοβολεί λίγο αλλά οκ! Κοστίζει μόνο 2.90 ευρώ τα 55 ml και πιστεύω ότι αξίζει τα λεφτά του!

Η Beauty Angle Bb cream είναι ιδανική για ηλικίες 18-30 που δεν έχουν ιδιαίτερες ατέλειες και χρειάζονται ελαφριά κάλυψη. Ταιριάζει τέλεια σε ξηρές και κανονικές επιδερμίδες. Το μειονέκτημά της είναι ότι δεν προστατεύει την επιδερμίδα από την UVA/UVB ακτινοβολία και την πρόωρη γήρανση. Επιπλέον, χρειάζεται να προσθέσετε πούδρα πάνω σε αυτή την bb κρέμα επειδή αφήνει κάποια ίχνη λιπαρότητας.


Αν θέλετε να την αγοράσετε, κάντε κλικ εδώ και διαλέξτε τη δική σας απόχρωση. Το χρώμα που σας έδειξα είναι το light beige. Ελπίζω να σας άρεσε το ποστ...Επίσης θα ήθελα να μου πείτε αν έχετε δοκιμάσει καλλυντικά από την Κορέα και τι πιστεύετε για αυτά! 
Θα τα πούμε την επόμενη φορά, Φιλιά!

You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Νομίζω ότι οι Κορεάτικες bb creams είναι απλά πολύ πιο μπροστά απο οποιασδήποτε άλλης εταιρίας! Πολύ καλό το review σου Λίλα:):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ :)
      Κι εγώ το υποψιαζόμουν ότι οι κορεάτικες είναι πολύ μπροστά αλλά πλέον έχω και αποδείξεις! Και σίγουρα αξίζουν μία θέση στο νεσεσέρ μου...

      Διαγραφή
  2. Θα την παραγγείλω τώρα κιόλας!
    Ήθελα μια κορεάτικη bb και δεν ήξερα ποια να επιλέξω.
    Έχει εξαιρετική τιμή!
    Σε ευχαριστώ <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχα χαίρομαι που βοήθησα ,ελπίζω να σε βολέψει !
      Περιμένουμε review μόλις αποκτήσεις αποψη :)

      Διαγραφή