οικονομικά προιόντα

Bioten Beauty Products - Review

12:55 μ.μ.


GR| Γειά σας κυρίες μου! Σήμερα έχω ένα πολύ ωραίο review για σας για τα προιόντα της bioten. Η bioten είναι μία εταιρία γνωστή για τα paraben free προιόντα της σε πολύ χαμηλές τιμές. Η εμπειρία μου ήταν πολύ θετική και γενικότερα πιστεύω πως η bioten είναι από τις πιο αξιόλογες εταιρίες, λόγω της πολύ καλής σχέσης ποιότητας και τιμής. Έχω 3 προιόντα να σας δείξω :

1)CC cream All in One skin moisture*



GR| Η νέα cc της bioten είναι ένα όλα σε ένα προιόν που προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση, προστασία από την UV ακτινοβολία (ΔΠ 20) και καλύπτει τις ατέλειες. Ήμουν βέβαια λίγο άτυχη ως προς την απόχρωση...Όταν την έλαβα το χρώμα ήταν σχεδόν ίδιο με τον φυσικό τόνο της επιδερμίδας μου αλλά τώρα μου είναι σκούρο. Παρόλα αυτά είναι ένα πολύ αξιόλογο προιόν!

Αρχικά μου αρέσει πολύ η μυρωδιά της! Η επιδερμίδα μου δεν έχει ιδιαίτερες ατέλειες, για αυτό και αγάπησα την ελαφριά-μέτρια κάλυψη που προσφέρει. Είναι αρκετά ενυδατική και προσφέρει φυσικό τελείωμα και όχι ματ. Για αυτό και πρέπει να βάζω από πάνω πούδρα ώστε να μη γυαλίζω υπερβολικά. Κοστίζει μόνο 7.30 ευρώ και θα την αγόραζα ξανά για να τη χρησιμοποιώ τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν θα ταιριάζει στο χρώμα της επιδερμίδας μου.

*Click on to open the photos*








GR| Είναι paraben και paraffin free και αν θέλετε να δείτε τα συστατικά ρίξτε μία ματιά :


2) Cleaning Gel-Cream for Dry/Sensitive Skin



GR| Ένα πολύ ήπιο, καθαριστικό τζέλ.
Το αγόρασα το καλοκαίρι, όταν η επιδερμίδα μου ήταν πολύ ξηρή και είχε ανάγκη από φροντίδα και εντατική ενυδάτωση. Μυρίζει τέλεια και έχει υφή τζελ με μικροκόκκους, οι οποίοι καθαρίζουν απαλά την επιδερμίδα. Κάποια στιγμή που δεν μπορούσα να ξεβαφτώ αλλιώς και το δοκίμασα είδα ότι απομακρύνει αποτελεσματικά ακόμα και τη μάσκαρα εύκολα...απλά έπλυνα το πρόσωπό μου. Δεν είμαι σίγουρη για το αν θα το αγόραζα ξανά, γιατί η καθαριότητα που προσφέρει είναι εξαιρετικά ήπια και απαλή για μένα. Κοστίζει μόνο 3.30 ευρώ.


 ♥

3)Bioten Skin Lift Restoring Day Cream Spf 15*




 GR| Επειδή αυτή η κρέμα ημέρας είναι ιδανική για ηλικίες 45-55 ,τη χρησιμοποίησε η μαμά μου και σας έχω review με τη δική της άποψη!

"Έχει ωραία μυρωδιά, ωραίο τελείωμα,ικανοποιητική ενυδάτωση και δεν είναι λιπαρή. Απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα, δε γυαλίζει και δε λερώνει τα ρούχα. Επιπλέον η συσκευασία είναι πολύ πρακτική και οικονομική,γιατί με την αντλία βγαίνει 1 δόση κάθε φορά."
Θα την αγόραζε ξανά!
Όσο για το skin lift? Βλέπουμε κάποια βελτίωση τόσο σε λεπτές γραμμές όσο και στο περίγραμμα.





GR| Αυτά ήταν τα προϊόντα bioten που χρησιμοποίησα αυτό το διάστημα. Γενικά έχω χρησιμοποίησει αρκετά προϊόντα αυτής της εταιρίας και έμεινα αρκετά ευχαριστημένη! Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτά; Πώς σας φάνηκε ;
Θα τα πούμε στο επόμενο post, μέχρι τότε πολλά φιλιά.

ΥΓ: Stay Tuned γιατί ετοιμάζεται διαγωνισμός!


You Might Also Like

8 σχόλια

  1. έχω κι εγώ το τζελ αλλά για κανονικές επιδερμίδες και μου αρέσει πολύ!
    πολύ ωραίο post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ :)
      Θέλω να δοκιμάσω κι εγώ αυτο με το κυδώνι!

      Διαγραφή
  2. Απο τη bioten εχω δοκιμασει μονο την τονωτικη λοσιον που μου αρεσε παρα πολύ! Θα θελα να δοκιμασω και το τζελ καθαρισμου με το κυδωνι ομως που ταιριαζει καλυτερα στην επιδερμιδα μου:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ θα ήθελα να το δοκιμάσω αυτό, τώρα που μου τελειώνει το ροζ μάλλον θα το πάρω :)

      Διαγραφή
  3. Αγαπώ Bioten αν και δεν έχω δοκιμάσει κάποιο απο αυτά τα προϊόντα. Έχω πάρει κρέμες σώματος, μαντηλάκια ντεμακιγιάζ και την απολεπιστική κρέμα με μέλι και βερύκοκο. Έγινα μέλος σου! :-)
    mariasbeautifulworld.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία μου :) Εχω δοκιμάσει κι εγώ μαντηλάκια ντεμακιγιάζ της bioten όπως και ντεμακιγιάζ ματιών-από το τελευταίο δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη βέβαια...

      Διαγραφή
  4. Thn cc tha ithela polu na thn dokimasw!!! Den exw dokimasei tipota apo thn etairia mexri twra alla ola fenonte polu endiaferon!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ καλή cc , δοκίμασε την απόχρωση όμως γιατί θεωρώ ότι είναι σχετικά σκούρη για light :)

      Διαγραφή