βερνίκια νυχιών

October's Favorites and mini reviews★

9:14 π.μ.

Γεία σας κορίτσια! Σήμερα θα σας δείξω τα αγαπημένα του μήνα που πέρασε (αλήθεια πόσο γρήγορα πέρασε ο Οκτώβριος) και θα σας μιλήσω αναλυτικά για το καθένα. Μου άρεσαν πολύ όλα και πιστεύω ότι αξίζουν να τα δοκιμάσετε ,για αυτό πάμε να ξεκινήσουμε!


1)L'oreal Ideal Glow - Αισθησιακό λάδι καθαρισμού 



Ένα υπέροχο λαδάκι ντεμακιγιάζ με πολύ ωραίο άρωμα (σε μερικές μπορεί να φανεί λίγο έντονο), το οποίο γαλακτωποιείται με μερικές σταγόνες νερού. Αφαιρεί πολύ αποτελεσματικά και γρήγορα ακόμα και αδιάβροχη μάσκαρα και αφήνει το δέρμα "βελούδο",όπως μου είπε και η κολλητή μου που της το πήρα δωράκι. Έχει αντλία και αυτό βοηθάει πολύ να πάρετε μόνο την ποσότητα που χρειάζεται και όχι παραπάνω, με 2 μόνο πατήματα  καθαρίζω τέλεια όλο το πρόσωπό μου. Η τιμή του είναι στα 5.60 περίπου και αν το βρείτε 1+1 δώρο να το πάρετε σίγουρα, θα το αγαπήσετε.

2)bioten Skin Moisture All in one CC cream*


Η νέα CC cream της bioten έχει γίνει το "δεύτερο δέρμα" μου. Τη φοράω καθημερινά και την έχω λατρέψει! Γιατί; Επειδή έχει υπέροχο άρωμα (η πρώτη κρέμα με χρώμα που έχω δοκιμάσει με ωραίο άρωμα!),λεπτόρευστη υφή, ενυδατώνει αρκετά την επιδερμίδα και είναι ακριβώς το χρώμα της επιδερμίδας μου (το light!). Η κάλυψη που προσφέρει είναι ελαφριά προς μέτρια, αλλά δε με ενοχλεί γιατί μου αρέσει το φυσικό εφέ που αφήνει και επιπλέον δεν έχω ιδιαίτερες ατέλειες. Το τελείωμα δεν είναι ματ, αφήνει μία φυσική λάμψη και τοποθετώ από πάνω πούδρα για να το σετάρω.
Επιπλέον θετικό το γεγονός ότι είναι paraben&paraffin free,100% φυσικά συσταστικά και περιέχει εκχύλισμα κυδωνιού. Η τιμή της είναι η χαμηλότερη (bb και cc κρεμών) που μπορούμε να βρούμε στην Ελλάδα, στα 7.30 τα 50 ml-αν δε κάνω λάθος.

3)Biotherm Aquasource 48h deep hydratation



 Την κρέμα aquasource της bioderma τη βρήκα στο Glowbox Σεπτεμβρίου και μου άρεσε πολύ η τζελ-υφή της. Είναι πολύ απαλή ,δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα και απορροφάται αμέσως. Η μυρωδιά της θυμίζει οινόπνευμα, εμένα μου αρέσει τρομερά όμως άλλες τις ενοχλεί (την sister μου ας πούμε). Όπως και να έχει θεωρώ ότι τα 50 ευρώ (την έχω βρει ακόμα και 38 σε online shop) που κοστίζουν περίπου τα 50 ml είναι πολλά και μάλλον δε θα την αγοράσω στο μέλλον.

 4)Maybelline Color Show - 284 Scorching Fuchsia

Αυτό το βερνίκι το αγόρασα το καλοκαίρι(!) και το φόρεσα τώρα πρώτη φορά. Είχα τα νύχια μου βαμμένα με τη συγκεκριμένη για 1 εβδομάδα χωρίς top coat και η διάρκειά του είναι αρκετά εντυπωσιακή, δε ξέφτυσε σχεδόν καθόλου! Το βουρτσάκι μου αρέσει πολύ καθώς απλώνει ομοιόμορφα το χρώμα. Αυτό το χρώμα έχει και μπλε ιριδισμούς μέσα και μου αρέσει πολύ. Η τιμή της είναι στα 3.50 ευρώ-από τότε που ανακάλυψα την ποιότητα των βερνικιών Maybelline δεν τα αλλάζω με τίποτα.

5)Dove purely pampering body cream-300 ml*


Το body cream νομίζω ότι αδικεί αυτό το πολύ όμορφο body butter! Χαρίζει εντατική ενυδάτωση στα σημεία που τη χρειάζονται (αγκώνες, γόνατα) και μου αρέσει περισσότερο από τις κρέμες σώματος για αυτή την εποχή που νιώθω αφυδατωμένη την επιδερμίδα μου. Η ποσότητα είναι τεράστια, χρειάζεται τόσο λίγη ποσότητα και πιστεύω ότι δε θα μου τελειώσει με τίποτα. Τιμή δεν έχω δει ακριβώς, γύρω στα 5-6 ευρώ πρέπει να κοστίζει στα καταστήματα λιανικής και πιστεύω ότι σίγουρα αξίζει τα λεφτά του. Όταν τελειώσει σίγουρα θα την ξαναγοράσω για το ΥΠΕΡΟΧΟ άρωμα, αν το μυρίσετε θα κολλήσετε κι εσείς. Μου αρέσει πολύ και η λευκή συσκευασία, τη βρίσκω πολύ σικ και βολική!

6)Avon instinct for her parfume


Το άρωμα που διαφήμιζε η Megan Fox μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που είδα το διαφημιστικό βίντεο (θα έχει το link από κάτω) ,και ένας καλός μου φίλος μου το έκανε δώρο για τα γενέθλιά μου! Η μυρωδιά του είναι αρκετά γλυκειά και δυναμική και μου αρέσει πολύ. Για τη διάρκεια θα σας μιλήσω αφού το χρησιμοποιήσω λίγο περισσότερο για να είμαι σίγουρη.


7)YSL Mascara Volume Effet Faux cils Babydoll


Και αυτή η μασκαρούλα ήταν στο κουτί Glowbox Σεπτεμβρίου ,στα 2ml ενώ η κανονική είναι στα 5 ml. Χάρηκα πολύ που την είδα γιατί σπάνια έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάζουμε τόσο "ακριβά" καλλυντικά. Προσφέρει ικανοποιητικό όγκο και μήκος για πρωί, αλλά όχι το δραματικό εφέ που περίμενα. Πιστεύω ότι για την τιμή της έπρεπε να προσφέρει περισσότερα. Η μυρωδιά της όμως είναι η καλύτερη από όλες τις μάσκαρα που έχω δοκιμάσει !

 8)Avon Nails Experts-diamond βάση ενίσχυσης


Πρώτα η υπέροχη διαμαντένια συσκευασία...Δεύτερον η δράση! Αυτή η βάση ενίσχυσης κάνει θαύματα, τα νύχια μου είχαν ρωγμές και μέσα σε 3 μέρες χρήσεις σχεδόν εξαφανίστηκαν. Κοστίζει 4 ευρώ και κάτι και την αγαπώ. Το μόνο που με ενοχλεί είναι η πάρα πολύ έντονη μυρωδιά της.

Για το τέλος σας άφησα το πρώτο μου DIY κολιέ με ναυτικό κόμπο. Δεν είναι πολύ όμορφο;

Αυτά είχα να σας δείξω!!! 
Ελπίζω να σας άρεσαν. Μέχρι το επόμενο post πολλά φιλιά, να είστε όλες καλά και να χαμογελάτε!


*Τα προιόντα με αστερίσκο (*) είναι PR Samples

You Might Also Like

16 σχόλια

  1. Πολύ όμορφα όλα...το λαδάκι είναι άψογο...όπως και η αγαπημένη μου biotherm!!Δεν θα επεκταθώ γιατί σας έχω πρήξει με αυτή την κρέμα!!χαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ ωραιο ποστ...το λαδακι και η κρεμα σωματος ειναι και δικα μου αγαπημενα...την Cc της Bioτεν δεν την εχω δοκιμασει γιατι μαλλον δν θα μου ταιριαξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ!
      Η CC μάλλον δε θα βολέψει λιπαρές επιδερμίδες γιατί το τελείωμά της είναι φυσικό και όχι ματ...

      Διαγραφή
  3. Αχ είχα βρει και εγώ υλικά για να φτιάξω τέτοιο κολιεδάκι και τελικά βαρέθηκα και παρήγγειλα από το ebay χιχι τι ωραίο φούξια και τα νυχάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ θέλω να κάνω ένα φούξια κολιέ :)
      Σε ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  4. Μόνο την κρεμούλα από biotherm έχω δοκιμάσει αλλά δεν μου άρεσε και πολύ...ούτε το άρωμα της!(όπως της αδερφής σου!χεχε)
    Το πιο ωραίο απ'όλα το κολιεδάκι σου όμως!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου αρέσει το κολιέ :)
      Εγώ με την κρέμα της biotherm κόλλησα πάντως και δε με ενοχλεί το άρωμα.
      xxx

      Διαγραφή
  5. Το κολιέ απλά θεικό!!!! το λαδάκι της l oreal λες να κανει για λιπαρες επιδερμιδες;; Η μάσκαρα πρέπει να είναι τεεεελειαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα που έχω κανονική-ευαίσθητη επιδερμίδα με έχει βολέψει, πιστεύω και στις λιπαρές θα ταιριάζει γιατί ενώ είναι λάδι δεν αφήνει λιπαρότητα μετά το ξέβγαλμα.
      Η μάσκαρα είναι τέλεια, η τιμή της λίγο τσιμπημένη κατά τη γνώμη μου για αυτά που προσφέρει :)

      Διαγραφή
  6. Τέλεια τα αγαπημένα σου! Το λαδάκι της L'oreal με έχει βολέψει απίστευτα! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μένα :)
      Το χρησιμοποιώ και συνδιαστικά με το νεράκι Micellaire της L'oreal και μου αρέσουν πολύ και τα 2.

      Διαγραφή
  7. Πάρα πολύ όμορφα τα αγαπημένα σου!!!Και πάρα πολύ όμορφο το κολιέ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή