Conditioner

Garnier Fructis GOODBYE DAMAGE (It's a Guest Post)

11:36 π.μ.

Γειά σας κορίτσια! Σήμερα σας έχουμε ένα όμορφο review που έγραψα παρέα με τη φίλη μου τη Χριστίνα και είναι σχετικό με τα προιόντα από τη σειρά Goodbye Damage της Garnier. Χρησιμοποίησε το σαμπουάν,το μαλακρικό και το σέρουμ για παραπάνω από ένα μήνα και είναι έτοιμη να μας μιλήσει για αυτά!

*Η Χριστίνα έχει λεπτή τρίχα, μακριά μαλλιά, όχι πολύ ταλαιπωρημένα και άτονα αλλά έχει λίγη ψαλίδα και ταλαιπωρημένες άκρες.



Πρώτα από όλα θα ήθελα να σας πω ότι τα προιόντα όλης της σειράς μυρίζουν φανταστικά!
Επίσης μας μας άρεσε πολύ το γεγονός ότι η συσκευασίες είναι πορτοκαλί, χρώμα που μας φτιάχνει τη διάθεση!
Αν χρησιμοποιήσετε όλα τα προιόντα της σειράς θα δείτε τη διαφορά στα μαλλιά σας :Θα είναι πιο απαλά και λιγότερα ταλαιπωρημένα, αλλά νομίζουμε ότι το "επανορθώνει 1 χρόνο φθοράς σε μία μόνο εβδομάδα" είναι λίγο υπερβολικό.

Shampoo-400 ml

 Ένα κλασσικό σαμπουάν με τη γνωστή υφή, υπέροχη μυρωδιά και ικανοποιητική ποσοτητα. Με λίγη ποσότητα καθαρίζει τα μαλλιά και δεν τα λαδώνει.
 
Conditioner-250 ml

Πολύ ωραία μυρωδιά, δε λαδώνει τα μαλλιά και χρειάζεται μικρή ποσότητα για να κάνει απαλά τα μαλλιά. Δε βοήθησε ιδιαίτερα στο ξεμπέρδεμα.

Serum-50 ml


 Αυτό το προιόν πιστεύουμε ότι πρέπει όλες να το έχουμε στην τσάντα μας! Δίνει λάμψη και βοηθάει πράγματι στην ψαλίδα...Είναι πολύ πιο βολικό από τα σπρέυ μαλλιών , μπορείς να το χρησιμοποιείς πολλές φορές τη μέρα χωρίς να λαδώνει και να βαραίνει τα μαλλιά και βοηθάει στο φριζάρισμα."



 Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Χριστίνα για το review και τις φωτογραφίες! Ελπίζω να σας άρεσε το review ,θα τα πούμε την επόμενη φορά...
Φιλάκια σε όλες

You Might Also Like

8 σχόλια

  1. Πολύ ωραίο review κορίτσια!!Δεν έχω δοκιμάσει την πορτοκλαί σειρά...αλλά λατρεύω την κίτρινη!!
    Επίσης...μην το παρακάνετε με τα λαδάκια...ειναι σκέτη σιλικόνη! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Χριστίνα όχι εγώ χαχα...δυστυχώς όταν μας αρέσει κάτι το χρησιμοποιούμε συχνά και αυτό δεν είναι καλό διότι όλα αυτά έχουν διάφορα χημικά :)
      Η κίτρινη σειρά μου άρεσε κι εμένα, είχα δοκιμάσει τη μάσκα μαλλιών και ήταν πολύυ καλή!

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφο review πραγματικά! Δεν είχα πολύ εκτίμηση στη fructis αλλά με κάνεις να το ξανασκεφτώ!
    Φιλιάα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να πω την αμαρτία μου ούτε εγώ είχα τα fructis σε εκτίμηση αλλά μετά το δυνατό "μπαμ" με την κίτρινη σειρά μου άρεσαν πολύ τα προιόντα της!
      :)

      Διαγραφή
  3. τον ορο τον αγαπω..το σαμπουαν στην αρχη μου ειχε αρεσει αλλα μετα με απογοητευσε..μου βαραινει πολυ τα μαλλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χμμ η Χριστινα (ουσιαστικά έκανε το review) δε μου είπε κάτι τέτοιο...είναι και λίγο τι θα σου κάτσει σε αυτά τα θέματα. Εγώ χρησιμοποιούσα καιρό τη μάσκα της fructis την κίτρινη και αν έβαζα λίγο παραπάνω μου τα λάδωνε.
      xxx

      Διαγραφή
  4. Δεν εχω δοκιμάσει κάποιο προιόν από αυτη τη σειρά αλλά σιγουρα θα το κάνω ! Μου φαινονται πολύ καλά από τη περιγραφή σας ;)) xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή