εκδόσεις Μιλητος

Σήμερα θα... Ημερολόγιο 2014

5:00 π.μ.

Γειά σας κορίτσια! Σήμερα έφτασε στα χέρια μου ένα υπέροχο ημερολόγιο-ατζέντα για το 2014, δωράκι από διαγωνισμό του beautystories.gr. Για αυτό και θα ήθελα να σας μιλήσω αμέσως για αυτό, γιατί μόλις το είδα μου άρεσε πάρα πολύ! 


Αρχικά να σας πω ότι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντα έγραφα...Ποιήματα, γράμματα, ημερολόγια. Νομίζω ότι έγραφα για να μην ξεχνάω τα σημαντικά, αλλά και για να αποβάλλω κάθε κακή σκέψη. Όταν κάτι το γράφω αισθάνομαι ότι δε χρειάζεται πια να είμαι αγχωμένη, επειδή έχω ένα πλάνο και μπορώ στο μυαλό μου να σκεφτώ άλλα πράγματα χωρίς να θυμάμαι το κάθε τι ασήμαντο(ή και σημαντικό!). Έτσι έφτασα σε σημείο στην αρχή κάθε χρόνου να αγοράζω το δικό μου ημερολόγιο, για να είμαι οργανωμένη στις σκέψεις μου, αλλά και στο πρόγραμμά μου. 

Ενημερώθηκα περίπου 2-3 μέρες πριν τα Χριστούγεννα ότι είχα κερδίσει αυτό το ωραίο δωράκι, και το περίμενα πώς και πώς! Ήρθε σήμερα και είναι στα αλήθεια πανέμορφο... Θα σας εξηγήσω γιατί μου άρεσε τόσο με κάθε λεπτομέρεια!

photo by www.greekbooks.gr

Εξωτερικά αποτελείται από μωβ σκληρό χαρτόνι, και στο εσωτερικό του υπάρχουν υπέροχα σχέδια/μοτίβα στην αρχή κάθε μήνα. Κάθε μέρα υπάρχει μία νέα, διαφορετική συμβουλή η οποία μας βοηθάει να ξεφύγουμε από κάθε αρνητική σκέψη και μας υπενθυμίζει τη σημαντικότητα της κάθε μέρας. Ο τίτλος δεν είναι καθόλου τυχαίος, έχει στόχο να αδράξουμε την ευκαιρία και να εκμεταλλευόμαστε κάθε στιγμή! Έχει αρκετό χώρο για σημειώσεις, αλλά και γιορτές για να μην ξεχάσετε κανέναν αγαπημένο σας. Μου άρεσε επίσης ότι κάθε Κυριακή υπάρχει ειδικός χώρος για να κάνω το πλάνο της επόμενης εβδομάδας!

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΙΛΗΤΟΣ και η λιανική τιμή του είναι περίπου 15 ευρώ. Διατίθεται και σε χρώμα τιρκουάζ, το οποίο είναι πολύ όμορφο επίσης! Αν δεν έχετε ήδη προμηθευτεί ημερολόγιο για το νέο έτος, σας το συστήνω ανεπιφύλακτα. Είναι τόσο όμορφο, τόσο διαφορετικό από τα άλλα... Όταν το βλέπω, θα σκέφτομαι ότι 
"Σήμερα θα είναι μία διαφορετική μέρα, γεμάτη με νέες περιπέτειες!"

Αυτά είχα να σας πω! Ελπίζω να σας άρεσε η παρουσίαση... Εσείς γράφετε σε ημερολόγια, για να οργανώνετε τη σκέψη και το πρόγραμμά σας; Πώς σας φαίνεται σαν ιδέα; 
Πολλά Φιλάκια μέχρι την επόμενη φορά!

You Might Also Like

12 σχόλια

  1. πολυ ομορφο ειναι..εγω παλια εγραφα ημερολογιο αλλα ολο και καποιος περιεργος βρισκοταν και το διαβαζε, γιαυτο εκοψα..τωρα εχω το κινητο που γραφω τα παντα...κριμα που αφησαμε αυτη τη συνηθεια να γραφουμε σε ημερολογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχα κι εγώ μικρή την αγωνία μήπως κάποιος διαβάσει το ημερολόγιο μου μικρή, αλλά ευτυχώς το έκρυβα από αδιακριτους...Πλέον γράφω και στο κινητό, αλλά σαν το χαρτί δεν έχει :)

      Διαγραφή
  2. τι υπεροχο που ειναι ! και η συνηθεια σου να γραφεις επισης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ μου αρέσουν τα ημερολόγια, όπως μου αρέσει να ανατρέχω και στα ημερολόγια παλαιότερων χρόνων για να θυμάμαι όμορφες στιγμές. Keep writing!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κάνω κι εγώ αυτό και γελάω όταν θυμάμαι τις ανησυχίες που είχα τότε :)

      Διαγραφή
  4. Αχ τι γλυκούλι που είναι!!
    Κι εγώ από μικρή έγραφα έγραφα κρατούσα σημειώσεις σκέψεις συναισθήματα, όλα σε ένα κομμάτι χαρτί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που συμφωνείς, το γράψιμο είναι καταπληκτικός τρόπος εκτόνωσης και σκέψης!
      xxx

      Διαγραφή
  5. Τι ωραίο ημερολόγιο! Κι εμένα μ'αρέσουν πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ όμορφο, χαίρομαι που σου αρέσουν τα ημερολόγια! Είναι ωραία συνήθεια το γράψιμο :)
      Φιλάκια Μαριάννα μου!

      Διαγραφή
  6. Πολύ όμορφο!!! Μπράβο για το διαγωνισμό!! Κι εγώ πριν το τέλος του χρόνου αγοράζω ημερολόγιο! Δεν μπορώ χωρίς αυτό, γιατί μόνο έτσι προγραμματίζω την κάθε μέρα και δεν ξεχνάω τίποτααα από όσα έχω να κάνω!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή