οικονομικά προιόντα

iWhite Σύστημα λεύκανσης δοντιών

6:00 π.μ.

Γειά σας κορίτσια (και αγόρια!). Ναι, αυτό το post ενδιαφέρει τόσο κορίτσια όσο και αγόρια!
 Πολλοί ερωτευμένοι λένε ότι αυτό που πρώτο-ερωτεύτηκαν στο άλλο τους μισό ήταν το χαμόγελό τους... Τυχαίο; Καθόλου τυχαίο! Ένα από τα πρώτα χαρακτηριστικά μας που κοιτάζει κάποιος είναι το χαμόγελό μας. Ακόμα και το πιο υπέροχο δέρμα να έχουμε, τα δόντια μας επηρεάζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την εμφάνισή μας.


Πριν αρκετό καιρό, έφτασε στα χέρια μου το i White* που είναι ένα σύστημα λεύκανσης δοντιών. Δεν είχα ξαναχρησιμοποιήσει ποτέ κάτι ανάλογο, οπότε αρχικά φοβόμουν μήπως είναι κάπως επικύνδυνο για την υφή των δοντιών ένα προιόν που τα λευκαίνει. Επίσης, ανησυχούσα μήπως τα δόντια μου γίνουν υπερβολικά άσπρα και δείχνουν αφύσικα (Όπως του Ross στα Φιλαράκια). Ευτυχώς, όλα αυτά ήταν απλά στη φαντασία μου και το i White δε μου δημιούργησε κανένα απολύτως πρόβλημα!

 Το προιόν βρίσκεται μέσα σε κάποια εύκαμπτα μασελάκια, και είναι σε μορφή gel. Δεν χρειάζεται καμία προετοιμασία, απλά το βγάζετε από τη ζελατίνη και το τοποθετείτε απευθείας στην άνω και την κάτω γνάθο. Χρειάζεται 20 λεπτά για να δράσει, και πρέπει να εφαρμόζεται σε καθαρά/πλυμένα δόντια.




*Click on the photos to see them in full size*

Αν μου άρεσε; Ναι!
Τα δόντια μου είναι από μόνα τους αρκετά λευκά, και αυτό το προιόν τα βοήθησε όχι μόνο να γίνουν 1/2 τόνους λευκότερα, αλλά και να τα νιώθω πιο δυνατά από ότι πριν. Το τελευταίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αν σκεφτεί κανείς πως τα περισσότερα συστήματα λεύκανσης κάνουν τα δόντια λευκά μεν, αδύνατα δε!

Χρησιμοποιώ περίπου 2 μασελάκια το μήνα, αλλά στη συσκευασία αναγράφεται πως αν χρησιμοποιήσεις τα μασελάκια 5 φορές συνεχόμενα θα δείτε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα! 
*Το προιόν βέβαια θα το ήθελα λίγο πιο σταθερό, διότι είναι σχετικά υγρό και χύνεται έξω από το μασελάκι όταν το εφαρμόζεις στα δόντια. Βέβαια, η γεύση του είναι σαν οδοντόκρεμα και σίγουρα όχι ενοχλητική, απλά το αναφέρω σαν ένα σημείο που θα τελειοποιούσε το προιόν αν διορθωνόταν.

Θα βρείτε το iWhite σε όλα τα φαρμακεία, και αν θέλετε μία σούπερ τιμή μπορείτε να κάνετε αναζήτηση σε κάποιο online φαρμακείο.

Αυτά είχα να σας πω!
Ελπίζω να σας άρεσε, εσείς έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ κάποιο σύστημα λεύκανσης δοντιών;
Ποιά είναι η γνώμη σας;

*PR Sample

Ingredients /Συστατικά
  Aqua, Hydrated Silica, Glycerin, Phthalimido-peroxy-caproic Acid, Sorbitol, Chondrus Crispus Powder/Hydrated Silica, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aroma, Acrylates/ Acrylamide Copolymer and Mineral Oil and Polysorbate 85, Citric Acid, Methyl Paraben, Calcium lactate gluconate, BHT,Xylitol, Potassium Acesulfame.
  

You Might Also Like

19 σχόλια

  1. Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!
      Η προτεινόμενη τιμή λιανικής γύρω στα 29.90 είναι. Σε online φαρμακείο το έχω δει ακόμα και στα 22 ευρώ Ιωάννα μου :)

      Διαγραφή
  2. Θελω πολυ να το δοκιμασω, το εχω βαλει στο ματι εδω και καιρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το θέμα της γεύσης με απασχολεί εμένα κατά τα άλλα φαίνεται καλό προϊόν :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είναι πολύ καλό!
      Η γεύση είναι όμοια με της οδοντόκρεμας :)

      Διαγραφή
  4. ηθελα πολύ καιρο να το παρω και εχω ακουσει πολύ καλα σχολια για αυτό το εχω ηδη παραγγειλει και το περιμενω!!! φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχω ακόμα το σταθεροποιητικό σιδεράκι στη μέσα μεριά των δοντιών. Έχεις ιδέα αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το προϊόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω ιδέα δυστυχώς...Ίσως σε αυτό μπορεί να σε κατατοπίσει ο ορθοδοντικός σου, αν ενημερωθεί για τα συστατικά του προιόντος και φυσικά η εταιρία που το προμηθεύει για περισσότερες πληροφορίες.

      Διαγραφή
  6. Το έχω δοκιμάσει πρόσφατα αλλά δεν μου άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λόγω σύνθεσης ή αποτελέσματος; Εγώ θα το προτιμούσα λίγο πιο παχύρευστο, διότι το προιόν ξέφευγε από τα μασελάκια ενώ δε θα έπρεπε. Αλλά κατά τα άλλα μου άρεσε το αποτέλεσμα που άφησε :)

      Διαγραφή
  7. Γεια σας. Το iwhite εχει επιπτωσεις στα σιδερακια? Ρωταω γιατι φοραω στην πανω γναθο και θελω να το εφαρμοσω στα κατω και αν δν υπαρχουν επιπτωσεις και στα κατω. Αλλα θελω να υπαρχει ομοιομορφια οχι δηλαδη τα κατω δοντια να ειναι πιο λευκα απο τα κατω. Ξερετε αν υπαρχουν επιπτωσεις στα σιδερακια??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε γνωρίζω, καλύτερα να σημειώσεις τα συστατικά και να ρωτήσεις τον ορθοδοντικό σου, ή/και την εταιρία iWhite που σίγουρα θα σε κατατοπίσει :)

      Διαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ ψωνίζω συχνά online και στο www.qpharmacy.gr/ έχει πάντα ότι κι αν ψάχνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή