Αρωμα

Αγαπημένα Ιανουαρίου 2014 & mini reviews

6:56 π.μ.


Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός βρε κορίτσια... Πόσο γρήγορα πέρασε και αυτός ο μήνας, ο Ιανουάριος. Δεν είναι και ο αγαπημένος μου μήνας, μιάς και σε αυτόν περνάω την φάση που "τελείωσαν οι γιορτές" και πρέπει να επανέλθω στην καθημερινότητα. Anyway, το σημερινό post αφορά τα προιόντα που χρησιμοποίησα περισσότερο αυτόν το μήνα. Τα περισσότερα είναι είδη περιποίησης και όχι μακιγιάζ, διότι λόγω εξεταστικής δεν βγαίνω και πολύ για να βάφομαι. Οπότε έδωσα αρκετή προσοχή στην περιποίηση της επιδερμίδας μου. Πάμε να τα δούμε, λοιπόν:



Θα ξεκινήσω με τα αγαπημένα προιόντα "μπάνιου" αυτού του μήνα, που είναι το αφρόλουτρο με musk βανίλια μαδαγασκάρης από την ελληνική εταιρία Papoutsanis και το σαμπουάν της Garnier Fructis με λεμόνι και μέντα. Για το αφρόλουτρο δεν έχω να πω πολλά, έχει μεθυστικό άρωμα, καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα κάνοντας αρκετό αφρό και είναι μία μεγάλη ποσότητα (στα 500ml) που κάνει το προιόν μία συμφέρουσα αγορά. 
Το σαμπουάν μου αρέσει πολύ και αυτό, καθαρίζει ωραία τα μαλλιά μου τα οποία είναι κανονικά προς λιπαρά και το άρωμά του διαρκεί στα μαλλιά 2-3 ώρες μετά το μπάνιο. Δεν είναι το καλύτερο σαμπουάν που έχω χρησιμοποιήσει, αλλά μου άρεσε το γεγονός ότι δεν λάδωνε τα μαλλιά και τα ένιωθα πιο "ελαφριά".


Συνεχίζοντας με προιόντα σώματος και μαλλιών, δεν αποχωρίστηκα ούτε μία μέρα αυτά τα 2 προιόντα! Το πρώτο είναι το άρωμα που φοράω, τύπου La vie est belle από την Αρωματοποίηση και μου αρέσει γιατί διαρκεί ώρες και ταιριάζει με το φυσικό μου άρωμα. Δείτε αναλυτικό review εδώ.
Το επόμενο προιόν είναι το spray για ενδυνάμωση της τρίχας από την Pantene, το οποίο είναι από τα πιο αξιόλογα προιόντα της εταιρίας. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε περισσότερα.


Και περνάμε στα προιόντα περιποίησης προσώπου. Το πιο σημαντικό κομμάτι στο θέμα αυτό είναι το σωστό ντεμακιγιάζ, χωρίς να το ξεχνάμε για να μην επιβαρύνουμε την επιδερμίδα μας. Επιπλέον, χρειαζόμαστε peeling περίπου μία φορά την εβδομάδα για να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα και να μπορέσει η επιδερμίδα μας να απορροφήσει σωστά τις κρέμες και τα σέρουμ που βάζουμε.



Το προιόν ντεμακιγιάζ που ξανά-αγάπησα είναι το γνωστό σε όλες νεράκι καθαρισμού Micellaire από την L'oreal, το οποίο το χρησιμοποιώ συνδιαστικά με το λαδάκι ντεμακιγιάζ της ίδιας εταιρίας. Μου αρέσει πολύ γιατί δεν ερεθίζει την επιδερμίδα μου, και με μία κίνηση αφαιρεί άμεσα το καθημερινό μου μακιγιάζ. 
Το peeling που χρησιμοποίησα αυτό τον μήνα είναι το Soft Facial Scrub, το οποίο περιέχει κόκκους jojoba και μυρίζει έντονα μήλο. Έχει πολύ ωραίους κόκκους οι οποίοι δεν τραυματίζουν, αλλά απολεπίζουν απαλά και αφήνει την επιδερμίδα λαμπερή! Το φακελάκι αυτό μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε 3 φορές τουλάχιστον, περιέχει αρκετή ποσότητα και κόστισε 3.50 ευρώ περίπου(2 φακελάκια peeling και ένα μία μάσκα προσώπου με αγγούρι).



Μετά το peeling, σειρά είχε η ενυδάτωση. Αυτό τον μήνα δεν χρησιμοποίησα καμία κρέμα ημέρας/νύχτας παρά μόνο το idealia life serum της Vichy. Μου αρέσει πολύ για πολλούς λόγους, κάντε κλικ εδώ για να δείτε αναλυτικό review.

 Και τέλος, περνάμε στο μακιγιάζ του μήνα, το οποίο περιοριζόταν σε μία απλή βάση και λίγο ρουζ. Μερικές φορές, χρησιμοποίησα την αγαπημένη μου παλέττα με nude αποχρώσεις, την au naturel από την Sleek. Έχει πολύ ωραίες αποχρώσεις, μπορείτε να κάνετε και πρωινό και βραδινό μακιγιάζ, έχουν πολύ καλή διάρκεια και γράφουν τέλεια -ειδικά με ένα primer διαρκούν ώρες!



Το πινέλο για να απλώσω την βάση στο πρόσωπό μου το αγόρασα από το e bay, μόνο 1 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά, αλλά δυστυχώς από την πρώτη κιόλας χρήση άρχισε να μαδάει και να αφήνει τρίχες στο πρόσωπό μου. Είναι ένα stippling brush, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε κάθετα στο χέρι σας αφού έχετε βάλει μία ποσότητα μεικ απ, και να "χρωματιστούν" οι άσπρες τριχούλες με αυτό. Τώρα θα μου πείτε μα καλά, με 1 ευρώ τι περίμενες; Κι όμως, όσα πινέλα πήρα σε πολύ χαμηλές τιμές από e bay βγήκαν τέλεια!

  
Τελευταίο προιόν, είναι από τα πιο αγαπημένα μου προιόντα γενικά! Το ρουζ σε μορφή στικ από τον Κορρέ, σε απόχρωση Peach είναι η απόχρωση υγείας, σαν κάποιος να σου έχει τσιμπήσει μόλις τα μαγουλάκια. Ιδανικό μέγεθος για την τσάντα, μου αρέσει που δεν χρειάζεται πινέλο και που δεν περιέχει parabens. Όσες θέλετε να δοκιμάσετε ρουζ σε μορφή στικ, σας το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Αυτά από μένα! Ελπίζω να σας άρεσαν τα προιόντα που σας έδειξα. Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά; Ποιά είναι τα δικά σας αγαπημένα;
Φιλάκια σε όλες!

You Might Also Like

16 σχόλια

  1. Λατρεύω το αφρόλουτρο του Papoutsanis και την κολόνια La Vie Est Belle!!! Για αυτό το σπρέι της Pantene έχω ακούσει τόσο καλά λόγια που θα το πάρω σίγουρα! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το πάρεις, είναι πολύ καλό προιόν και θα σε βολέψει πιστεύω :)
      Συμφωνώ και για τα άλλα 2, απλά αγαπημένα!
      Φιλιά Μαρία μου!

      Διαγραφή
  2. great review :) i like sleek palette :))
    http://prettypurple92.weebly.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφο και αναλυτικό ποστ! :)
    Μπράβο!
    Αγαπώ παπουτσάνη και vichy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To papoytsanis εχει πολυ ωραια συσκευασια! Το σαμπουαν θα θελα να το δοκιμασω αφου αφηνει τα μαλλια αναλαφρα! Επισης θελω να δοκιμασω τα stick blushes του κορρε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι τέλειο και σαν χρώμα και σαν ιδέα το ρουζ σε στικ, αφου δε χρειάζεται πινελάκι!
      Το σαμπουάν να το δοκιμάσεις κι αυτό έχει μία ιδιαίτερα όμορφη μυρωδιά, το αφρόλουτρο Παπουτσάνης απλά το αγαπώ :)
      xxx

      Διαγραφή
  5. Πολύ ωραία τα αγαπημένα σου!Το ρουζάκι αυτό του Κορρέ θέλω πολύ να το δοκιμάσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το δοκιμάσεις, σίγουρα θα το ευχαριστηθείς και θα σου αρέσει Μαρία μου <3
      Σε ευχαριστώ, χαίρομαι που σου άρεσαν! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  6. τελεια αγαπημενα...τα fructis εμενα δε μου καθονται πολυ καλα..τα συνηθιζουν γρηγορα τα μαλλια μου...το αφρολουτρο ειναι τελειο..εχω καιρο να το παρω βεβαια..εγω παρηγγειλα καποια πινελα απο το ebay αλλα δεν ηρθαν ποτε...η πρωτη μου αποπειρα για αγορα απο εκει ναυαγησε..χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Βάσω μου, κι εγώ με τα fructis είχα ένα θεματάκι αλλά τώρα τελευταία βλέπω μεγάλη διαφορά στα προιόντα τους σε σχέση με τα πιο παλιά. Το αφρόλουτρο είναι απλά υπέροχο.
      Όσον αφορά τα πινέλα , γενικά ότι αγοράζεις από ebay έχει κάτι σαν "εγγύηση" και μπορείς να επικοινωνήσεις με τον πωλητή -πίστεψέ με θα κάνει ότι μπορεί για να στα στείλει ξανά- διότι φοβούνται μην πάρουν κακή βαθμολογία. Μην το αφήνεις, οκ μπορεί να είναι 1-2 ευρώ αλλά γιατί να τα χάσεις;
      :) Πολλά Φιλάκια!

      Διαγραφή
  7. Το ρουζάκι του Κορρέ το έχω στο ροζ χρώμα το οποίο είναι ένα σκούρο τριανταφυλλί και μου αρέσει πολύ, το έχω στην τσάντα μου συνεχώς! Το περίμενα λιγάκι πιο μεγάλο για την τιμή του αλλά από την άλλη έχω τόσα ρουζ που δεν πρόκειται να τελειώσω ποτέ κανένα χαχαχα
    Πολλά φιλιά,
    Natalie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι αρκετά μικρούλι σαν μέγεθος, αλλά πιστεύω ότι σαν ποσότητα περιέχει την ίδια με κάποιο ρουζ σε σκόνη, απλά εκείνο είναι πιο απλωμένο και μας φαίνεται μεγαλύτερο.
      Για την τσάντα είναι ότι πρέπει, το αγαπώ αυτό το ρουζ!
      Φιλάκια Natalie μου!

      Διαγραφή