μακιγιάζ

Liquid Eye-liner Pen from ebay

11:39 π.μ.


Γειά σας κορίτσια!
 Μου αρέσει να χρησιμοποιώ eyeliner στα μάτια μου...Υπάρχουν τόσα διαφορετικά σχήματα για γραμμές του eyeliner, ανάλογα με το στύλ που θέλεις να έχεις!




Περισσότερο από όλα τα είδη eyeliner, με έχει βολέψει αυτό με τη μορφή στυλό. Με βολεύει περισσότερο στην χρήση, αισθάνομαι ότι ελέγχω καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο το εφαρμόζω. Χαίρομαι πολύ που θα σας μιλήσω για αυτό το προιόν, διότι είναι ένα προιόν που κόστισε 0.75 λεπτά μαζί με τα μεταφορικά (Ναι καλά είδατε!) και είναι στα αλήθεια καλό! Όταν το αγόρασα σκέφτηκα ότι θα είναι μέτριο σαν προιόν λόγω της τιμής...Αλλά είναι πολύ καλό τελικά! Και είναι το eyeliner στυλό από Landbis, μπορείτε να το προμηθευτείτε από το ebay.




 Θα ξεκινήσουμε με το βασικότερο για ένα μαύρο eyeliner...Είναι μαύρο! Όχι γκρι...μαύρο! 
Μου αρέσει επειδή είναι αρκετά λεπτό, ώστε να χωράει ακόμα και στο πιο λεπτό νεσεσέρ. Αυτό φυσικά το κάνει ιδανικό και για ταξίδια. Επιπλέον, έχει μία πολύ πολύ λεπτή μύτη η οποία σας επιτρέπει να προσέξετε και την παραμικρή λεπτομέρεια! Αν είστε εξεικοιωμένη με τις γραμμές eyeliner θα σας αρέσει πάρα πολύ, αν όχι θα δυσκολευτείτε λίγο στην αρχή αλλά μετά θα σας αρέσει. Όπως καταλάβατε, ανήκω κι εγώ στην δεύτερη κατηγορία. 
Όσον αφορά την διάρκεια, το χρησιμοποιώ στο καθημερινό μου μακιγιάζ (και όχι μόνο) και έχω να πω ότι έχει πολύ καλή διάρκεια!Και το κυριότερο, δεν μαζεύει καθόλου! Είναι ένα οικονομικότατο και πολύ αξιόλογο προιόν.




Τελικά πώς σας φαίνεται, σας αρέσει; 
Μπορείτε να το βρείτε εδώ.
Θα το δοκιμάζατε; Έχετε στην συλλογή σας καλλυντικά από ebay; Σκέφτομαι να κάνω ένα blogpost με τέτοιες αγορές, πείτε μου αν σας ενδιαφέρει!
Πολλά φιλάκια σε όλες!

You Might Also Like

10 σχόλια

  1. είναι σταθερό ή μαλακό στη μυτούλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ σταθερό όχι απλά σταθερό και μετά από ενάμιση μήνα χρήσης παραμένει σκληρό.
      Αν μαλακώσει αυτό θα είναι πολύ κακό σημάδι, αλλά αφού δεν μαλάκωσε η μυτούλα μέχρι τώρα πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα :)
      xxx

      Διαγραφή
  2. !!!τιμή ούτε για τσίχλες!!!θα ήθελα πολύ να διαβάσω για ανάλογα προϊόντα απο e-bay!!! καλές γραμμές!!! φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα ισχύει αυτό, με 75 λεπτά δεν ξέρω αν παίρνεις καν τσίχλες!
      Θα το κάνω το post τότε μελλοντικά :)
      Φιλάκια

      Διαγραφή
  3. Mε βάζεις σε σκέψεις Λιλάκι μου!
    Θα το αγοράσω!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φαινεται πολύ καλο και θα το αναζητησω!!! το ebay εχει καποια πολύ αξιολογα προιοντα εχω ψωνισει πολλες φορες από εκει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ έχω ψωνίσει μερικά καλλυντικά(5-6) και κάποια πινέλα. Έμεινα ευχαριστημένη με τα περισσότερα, πολύ καλή ποιότητα σε απίστευτα χαμηλές τιμές :)

      Διαγραφή
  5. Ψωνίζω συχνά από το ebay, και ψάχνω συνέχεια για καινούρια προιόντα!! Να το κάνεις το ποστ!! Το περιμένω ήδη πως και πώς!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή