μακιγιάζ

Calvin Klein One Cosmetics-Review

11:12 π.μ.

Γειά σας κορίτσια! Σήμερα θα μιλήσουμε για 3 προϊόντα από Calvin Klein που με έχουν ενθουσιάσει. Ήμουν πολύ τυχερή, γιατί τα κέρδισα σε διαγωνισμό που έκανε το Cosmopolitan και στα αλήθεια τα έχω αγαπήσει και χαίρομαι που τα έχω στη συλλογή μου.
 
*Click on the photos to see them on full size*


Όταν έφτασε το πακετάκι στο σπίτι μου και είδα τις συσκευασίες των προϊόντων, τα αγάπησα διότι είναι τόσο σικ και όμορφα! Έχουν μινιμαλ συσκευασίες, το κάτω είναι μαύρο ματ και το πάνω άσπρο-πλαστικό. Είναι τόσο όμορφες! Όμως, εκτός από τις συσκευασίες και σαν προϊόντα είναι πάρα πολύ καλά, τόσο στην ποιότητα όσο και στην ποσότητά τους!



Το αγαπημένο μου μεικ απ έχει γίνει το
Liquid CK One 3-in-1 Face Makeup που έχει SPF 8. Έχει ελαφριά/μέτρια κάλυψη και η απόχρωση porcelain ταιριάζει απόλυτα στην επιδερμίδα μου! Δεν έχω ιδιαίτερες ατέλειες στο πρόσωπο, για αυτό και μου αρέσει τόσο. Το απλώνω με πινέλο και έχει μία απαλή, λεπτόρευστη υφή. Δε γνωρίζω πόσο κοστίζει, αλλά σίγουρα θα το αγόραζα ξανά!
Επιπλέον, μυρίζει υπέροχα και όταν το απλώνω αισθάνομαι την επιδερμίδα ενυδατωμένη διότι περιέχει και ορό. Τέλειο, έτσι;






Μου αρέσει επίσης πολύ το ck Cream & Powder Blush Duo. Είναι διπλό ρουζ, όπως λέει και το όνομά του. Αυτό που μου τράβηξε από την αρχή το ενδιαφέρον είναι ο τρόπος που ανοίγει, σαν βεντάλια!
Έχει πολύ ωραία, έντονη απόδοση και δε μυρίζει- είναι ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες ή αλλεργικές. Η ροδακινί απόχρωση έχει πιο αχνή απόδοση και τη χρησιμοποιώ σαν ρουζ, ενώ η άλλη επειδή είναι πιο σκούρη και κρεμώδης τη φοράω για κοψίματα.

 

Θα σας πω όλη την αλήθεια για το ck pure color lipstick, στην απόχρωση whatever. Είναι ένα απαλό ροζάκι-nude το οποίο αρχικά πίστευα ότι δεν ταιριάζει με την επιδερμίδα μου! Πόσο λάθος έκανα όμως. Μόλις το φόρεσα μία, δύο φορές μου άρεσε πάρα πολύ. Μπορείς να το φοράς όντως whatever you want,το όνομα δεν είναι τυχαίο διότι ταιριάζει και για απλό/καθημερινό μακιγιάζ αλλά και για έντονα-smoky eyes. Περιέχει λίγο glitter και μου αρέσει επειδή το κάνει να διατηρείται στα χείλη ώρες. Μυρίζει σαν ζαχαρωτό/καραμέλα και δε βγαίνει πλέον από την τσάντα μου! Θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλα χρώματα κραγιόν αυτής της σειράς, όπως ένα κλασσικό κόκκινο!



Αυτά ήταν τα προϊόντα που δοκίμασα από τη σειρά ck one. Οι εντυπώσεις που μου άφησαν είναι οι καλύτερες, θα τα ξαναγόραζα σίγουρα και σας τα προτείνω. Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Ποιά είναι η γνώμη σας; 
Θα τα πούμε την επόμενη φορά, φιλάκια σε όλες!


You Might Also Like

10 σχόλια

  1. Τι όμορφα όλα!Και σαν προϊόντα και σαν συσκευασίες φαίνονται υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πανέμορφα, χαίρομαι πολύ που είχα την ευκαιρία να τη δοκιμάσω :)

      Διαγραφή
  2. Α τα είχα δει σε μια άλλη ανάρτηση που ειχες κάνει, τι γλυκές συσκευασίες!
    Και πάντα να είσαι τόσο τυχερή να κερδίζεις!!!!
    Δεν τα έχω δοκιμάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ, οι συσκευασίες είναι τέλειες!
      Να τα δοκιμάσεις, θα καταλάβεις πόσο όμορφα είναι :)

      Διαγραφή
  3. Hi!
    I haven't tried any CK products, bu they look so good! Especially the blush! :) By the way, nice blog you have here, I'm your newest follower! :) MyMakeUpCompulsion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ τυχερη που κερδισες αυτο το giveaway! Ευχαριστουμε για το review!!
    Μαρια
    http://aresmar.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως ήμουν πολύ τυχερή, και ακόμα χαίρομαι που μου δώθηκε η ευκαιρία να τα δοκιμάσω!
      Είναι στα αλήθεια πανέμορφα, πραγματικά στολίδια για την τουαλέτα μας :)
      Φιλάκια

      Διαγραφή