Ελληνική Εταιρία

Papoutsanis Olivia & Olivia Fusion | Περιποίηση Σώματος

7:25 π.μ.

Την εταιρία Παπουτσάνης τη γνωρίζουμε οι περισσότερες, καθώς εδώ και χρόνια -συγκεκριμένα από το 1870!- φροντίζει για την περιποίηση της επιδερμίδας του σώματός μας. Όμορφα σαπούνια, shower gel, αφρόλουτρα, σαμπουάν, μάσκες μαλλιών, κοντίσιονερ είναι μερικά από τα προιόντα που έχουν αγαπήσει μικροί και μεγάλοι, για την ποιότητά τους καθώς και για την τιμή τους. 

Είναι ελληνική εταιρία και μας κάνει περίφανους το γεγονός ότι χρησιμοποιεί φυσικά συστατικά της ελληνικής γης για τα προιόντα της. Εκχυλίσματα ελιάς και ελαιόλαδου θα βρείτε στη σειρά Olivia, αλλά και στην Olivia Fusion. Η δεύτερη έχει γίνει η αγαπημένη μου, καθώς με ταξιδεύει με τις μυρωδιές της, τις απαλές υφές και τις minimal συσκευασίες.


Ένα beauty κουβαδάκι κατέφτασε στο σπίτι μου πριν λίγες μέρες και μέσα περιείχε προιόντα από τη σειρά Olivia αλλά και από την Olivia Fusion. Μέχρι στιγμής είχα χρησιμοποιήσει σαπούνια από την εταιρία Παπουτσάνης, αλλά και αφρόλουτρα της σειράς  aromatics και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένη.


 


Η σειρά Olivia είναι εμπνευσμένη από την ελιά και προσφέρει ενυδάτωση, βαθειά θρέψη και αναζωογόνηση της επιδερδμίδας αλλά και των μαλλιών!



Η σειρά Olivia Fusion είναι η επόμενη σειρά μετά την Olivia!
Περιέχει εκχυλίσματα ελιάς και έχει 3 υπέροχες επιλογές/μυρωδιές για να διαλέξετε:
Ρόδι, Κουμκουάτ και Σύκο
Η σειρά περιλαμβάνει 3 body lotions και 3 shower gels για να διαλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας:
Το ρόδι ενυδατώνει, το κουμκουάτ αναζωογονεί και το σύκο έχει αντιγηραντικές ιδιότητες.
Φυσικά εγώ χρησιμοποιώ και τα 3 body lotions και έχουν υπέροχη μυρωδιά, λεπτόρευστη υφη και απορροφούνται αμέσως. Επίσης μου άρεσε πάρα πολύ ότι μετά τη χρήση τους έμενε μία εσάνς στο δέρμα, μία ελαφριά μυρωδιά ακόμα και μετά από πολλές ώρες!


Εκτός από τα 3 body lotions δοκίμασα και 1 shower gel με σύκο, το οποίο έχει γίνει από τα αγαπημένα μας οικογενειακώς! Μυρίζει πολύ όμορφα -εγώ προσωπικά λατρεύω τη μυρωδιά του σύκου- καθαρίζει και ενυδατώνει. Μετά τη χρήση του νιώθεις πολύ όμορφα και η επιδερμίδα είναι απαλή.


 Οι εντυπώσεις που μου άφησαν τα προιόντα Papoutsanis είναι οι καλύτερες!
Κια φυσικά χαίρομαι όταν βλέπω τόσο ποιοτικά & οικονομικά προιόντα από ελληνικές εταιρίες, και μάλιστα με φυσικά συστατικά και χωρίς parabens.
Όλα τα προιόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα.
Εσάς ποιά είναι τα αγαπημένα σας προιόντα Papoutsanis;

Facebook | Bloglovin' | Twitter


You Might Also Like

12 σχόλια

  1. εγω ειχα κερδισει ενα καλαθακι σε ενα διαγωνισμο..θα γραψω συντομα τη γνωμη μου..μου ετυχε η μυρωδια ροδι...αυτη με το συκο θελω να τη μυρισω..κριμα που δεν μπορω να βρω αυτη τη σειρα εδω που μενω..πρεπει αναγκαστικα να κανω παραγγελια απο το eshop τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα Olivia τα έχω δεί και σε σούπερ μάρκετ, αλλά και στα Hondos... Κρίμα αν δε μπορείς να τα βρείς!
      Το σύκο είναι καταπληκτικό, αν σου αρέσει η μυρωδιά του θα σε ενθουσιάσει! Το ρόδι εμένα έχει γίνει το αγαπημένο μου, θα πάρω και το shower gel για να τα συνδιάζω <3

      Διαγραφή
  2. θελω και εγώ πολύ να τα μυρίσω φαίνονται φανταστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι μυρωδιές είναι απίστευτες, σου τα συστήνω ανεπιφύλακτα :)

      Διαγραφή
  3. η συγκεκριμένη σειρά είναι απίθανη...έχω το σετ με το σύκο αλλά έχω μυρίσει και τις άλλες!!!για την εταιρεία τι να πρωτοπείς;η πιο παλιά ελληνική,με εμπειρία αλλά κάνει και πολλά μοντέρνα ανοίγματα!!!πολύ ωραίο review και ναι ζηλεύω αυτό το πανέμορφο κουβαδάκι!!!πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κουβαδάκι είναι πανέμορφο και τόσο γλυκούλι...Ενθουσιάστηκα μόλις το είδα!
      Για την εταιρία Παπουτσάνης όντως τι να πρωτοπείς, καταπληκτικά προιόντα που τα αγαπάμε και τα γνωρίζουμε χρόνια τώρα :)
      Η σειρά Olivia Fusion είναι στα αλήθεια απίθανη και μου αρέσουν πολύ οι μίνιμαλ συσκευασίες αλλά και ότι δεν περιέχουν parabens.

      Διαγραφή
  4. Όλα τα προιόντα του Παπουτσάνη είναι εκπληκτικά! Τα fusion είναι τα πιο αρωματικά όμως και μπορουν να σε ταξιδέψουν με τα αρωματα τους! Αγαπώ πρώτα ρόδι και μετά κουμ-κουάτ! Αν δεν έχεις δοκιμάσει και τα σαπούνια Καραβάκι, να το κάνεις.....είναι απίστευτα αρωματικά και πολυχρηστικά!
    Φιλιά
    Μαιρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Μαίρη μου συμφωνώ απόλυτα, τα προιόντα Παπουτσάνη είναι καταπληκτικά αλλά ειδικά η σειρά Olivia fusion έχει γίνει η αγαπημένη μου! Απίστευτα παιχνιδιάρικα χρώματα, μυρωδιές που σε ταξιδεύουν και χωρίς parabens...
      Τα σαπούνια Καραβάκι τα έχω δοκιμάσει και μου αρέσουν πολύ, είχα πάρει και μερικές μικρές συσκευασίες που με βόλεψαν πολύ σε ταξίδια!
      Φιλάκια

      Διαγραφή
  5. Τα συγκεκριμένα δεν τα έχω μυρίσει αλλά γενικότερα μου αρέσουν προϊόντα Papoutsanis και είναι και Ελληνικά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα! Δε ξέρεις τι χάνεις, οι μυρωδιές τους είναι απίθανες <3

      Διαγραφή
  6. Ό,τι έχω χρησιμοποιήσει από τη σειρά αυτή του Παπουτσάνη μου έχει αρέσει πολύ! Και τα τρία καινούργια αρώματα θέλω πολύ να τα δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδικά το ρόδι είναι το αγαπημένο μου! Να το μυρίσεις οπωσδήποτε...Η σειρά olivia fusion του Παπουτσάνη είναι εξαιρετική, όλα τα προιόντα ένα κι ένα και με φυσικά συστατικά. Σίγουρα αξίζει να τα χρησιμοποιούμε, μιάς και είναι Και ελληνικά :)

      Διαγραφή