μακιγιάζ

YSL Touche Éclat Radiant Touch Highlighter-Corrector

6:48 π.μ.

Το μυστικό ομορφιάς πολλών makeup artists, μοντέλων, bloggers & youtubers...Αυτό το μαγικό στυλό είναι ένα highlighter-κονσίλερ που μου αρέσει πολύ! Παρακάτω θα σας εξηγήσω και τους λόγους.
Πάντα μου άρεσαν τα προιόντα που είχαν πολλές χρήσεις. Γιατί είναι ιδανικά για ταξίδια, για να μην τα αποχωρίζομαι ποτέ!

Ήθελα να το δοκιμάσω πολύ καιρό, γιατι άκουγα-διάβαζα τα καλύτερα! Για καλή μου τύχη η αδερφή μου το αγόρασε από τα Duty Free-κόστισε 30.30€, κι έτσι είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω αρκετές φορές και να σας κάνω review. Το προιόν αυτό είναι σχετικά ακριβό, αλλά ας μη ξεχνάμε ότι είναι ένα highend προιόν που καλύπτει, φωτίζει και κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται τέλεια!

Με ένα κλίκ στο πισω μέρος του στυλό βγαίνει το προιόν. Μπορείς με αυτό να:
Καλύψεις τους μαύρους κύκλους,λεπτές γραμμές και σημάδια και να ανανεώσεις/φωτίσεις την επιδερμίδα σου! Μου αρέσει τόσο πολύ και πιστεύω πως Ναι, είναι ένα must have προιόν. Μένει στην επιδερμίδα για ώρες και τη μεταμορφώνει, ακόμα και μετά από ξενύχτι. Η συσκευασία του είναι χρυσή και πανέμορφη, χωράει ακόμα και στο πιο μικρό νεσεσέρ και σύντομα θα σας γίνει απαραίτητο. Είναι επίσης ιδανικό για ταξίδια, λόγω μεγέθους αλλά και πολυχρηστικότητας!

Η απόχρωση που έχω είναι η  #2 Luminus Ivory, παρακάτω θα βρείτε και swatchάκι! 

Εσείς το έχετε δοκιμάσει; 
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτό το "μαγικό" στυλό;  
Εσάς πιο είναι το αγαπημένο σας κονσίλερ; Μου αρέσει πάντα να δοκιμάζω καινούργια προιόντα!

*Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αποχρώσεις,πληροφορίες για αυτό το προιόν εδώ.






 *This beauty product is NOT a PR Sample*

You Might Also Like

6 σχόλια

  1. Δείχνει τέλειο πάνω σου! Εγώ έχω πιο έντονους κύκλους και φοβάμαι μην κλαίω τα λεφτά μου αν δεν τους καλύψει. Μάλλον θα το δοκιμάσω σε κανένα μαγαζί πρώτα ώστε να ξέρω και την απόχρωση και να το πάρω μόλις το πετύχω σε καλή τιμή :)
    Καλή Ανάσταση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι δοκίμασέ το για να είσαι σίγουρη και για την απόχρωση!
      Εγώ πάντα όταν δοκιμάζω foundation/concealer στα μαγαζιά προσπαθώ να κάνω μία βόλτα έξω στο φυσικό φως για να έχω ξεκάθαρη εικόνα για το αν μου ταιριάζει :)
      Σε μένα κάνει όντως πολύ καλή δουλειά, διότι δεν έχω μεγάλο πρόβλημα με τους κύκλους για να χρειάζομαι corrector και μου προσφέρει ικανοποιητική κάλυψη αλλά και λάμψη.

      Διαγραφή
  2. ελαχιστη διαφορα βλεπω γιατι δεν εχεις ιδιαιτερο προβλημα..η αληθεια ειναι οτι δεν μπορει να αποτυπωθει καλα αυτο το προϊον στη φωτογραφια..εχω ενα παρομοιο της mac που κανει δουλεια αλλα στις φωτογραφιες δεν φαινεται καλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι μεγάλη αλήθεια αυτό που λες Βάσω!
      Κι εγώ μόλις είδα την φωτογραφία συνειδητοποίησα πόσο το αδικεί :)
      Από κοντά η διαφορά είναι εμφανέστατη...Θέλω κι εγώ να αγοράσω κάποιο κονσίλερ-highlighter από την mac, να δούμε πότε θα γίνει κι αυτό.
      xxx

      Διαγραφή
  3. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά θα το ήθελα πάρα πολύ! Αλλά από την άλλη δεν ξέρω αν θα έδινα και τόσα λεφτά... Πολύ ωραίο review!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι τα χρήματα δεν είναι λίγα, αλλά είναι ένα προιόν top στην κατηγορία του και highend επιπλέον :) Όλες αξίζουμε μία μικρή πολυτέλεια στο νεσεσέρ μας.

      Διαγραφή