μακιγιάζ

Προϊόντα που (μάλλον) δε θα αγοράσω ξανά! #3

1:15 μ.μ.

Γειά σας κορίτσια! Ξέρω πως έχω να κάνω κάποιο αντίστοιχο post με προιόντα-αποτυχίες από τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά δοκίμασα αρκετά προιόντα που με απογοήτευσαν από τότε και σήμερα θα σας τα δείξω.
(Να τονίσω πως θα σας παραθέσω την προσωπική μου άποψη από την εμπειρία μου και πως δε θέλω να επηρεάσω κανένα για το αν θα αγοράσει ή όχι κάποιο προιόν.)

*Ακολουθεί μεγάλο post, οπότε οπλιστείτε με υπομονή!*

Αποτυχία #1
 Ψαλιδάκι για Βλεφαρίδες


Το συγκεκριμένο προιόν απλά δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω!
Όχι μόνο αυτό που έχω, αλλά γενικά φοβάμαι να βάλω ψαλιδάκι στις βλεφαρίδες μου. Αν και είναι ολόισιες και θα βοηθούσε λίγη έστω καμπύλη, όσες φορές κι αν προσπαθώ δεν τα καταφέρνω. 
Τι σόι beauty guru (έτσι με λέει ένας φίλος κοροιδευτικά) είμαι εγώ; Εσείς χρησιμοποιείτε ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες σας;

Αποτυχία #2 
Παλέττα με 12 σκιές ματιών Lolitas


Νομίζω πως είναι η χειρότερη παλέττα που έχω! Δεν γράφει με τίποτα, χρωματική απόδοση μηδέν...Μάλλον δεν τη δοκίμασα καν, γιατί από την αρχή δεν έγραφε. Την κράτησα μόνο για να σας τη δείξω και τώρα θα καταλήξει στο καλαθάκι των αχρήστων. Την πήρα από το Gallery de Beaute και λυπάμαι τα χρήματα που έδωσα!

Αποτυχία #3
 Avon Extra Lasting Pretty in Pink


Θέλετε όμορφη συσκευασία που να μην ανοίγει εύκολα;
Θέλετε όμορφη μυρωδιά και ενυδάτωση στα χείλη σας;
Ευχάριστη υφή;

Ωραία όλα αυτά, αλλά από ένα κραγιόν θα περίμενε κανείς και απόδοση χρώματος, διάρκεια στα χείλη...Βλέπεις ένα ωραίο, ζωηρό φούξια στην μπροσούρα της Avon και λες wow το θέλω αυτό το φούξια για την άνοιξη!
Δυστυχώς αυτό το κραγιόν είναι πολύ ενυδατικό με ελάχιστο χρώμα. Το swatchάκι για να το κάνω να φανεί πέρασα το κραγιόν 2 φορές στο χέρι μου. Η αδερφή μου το φοράει ως lip balm, είναι ωραίο ενυδατικό χειλιών με λίγο χρωματάκι. 
Εγώ όμως έχω απογοητευτεί, γιατί να δώσεις 7-8 ευρώ για να αγοράσεις κραγιόν όταν με 2-3 παίρνεις ενυδατικό χειλιών και κάνουν την ίδια δουλειά τελικά; 

Αποτυχία #4
Seventeen Supreme Nail Enamel 15


Ένα πανέμορφο, baby pink χρώμα στο οποίο δε μπόρεσα να αντισταθώ. Όπως καταλάβατε έχω μία μεγάλη αγάπη στα ροζ προιόντα μακιγιάζ! Δυστυχώς, αυτό εδώ το βερνικάκι κάνει απίστευτες γραμμές στα νύχια μου με αποτέλεσμα να φαίνονται χάλια...
Δε ξέρω τι φταίει. Είναι καινούργιο σχετικά, το έχω 2-3 μήνες. Δοκίμασα και με βάση μήπως και αλλάξει κάτι, αλλά τίποτα. Επιπλέον, έχω άλλα 2 βερνίκια από την ίδια σειρά που είναι πιο παλιά και έχουν ξεραθεί μόλις μέσα σε ένα χρόνο. Μάλλον δε θα τα ξαναπροτιμήσω.

Αποτυχία #5
 Πινέλο Πούδρας Cosmopolitan



Οκ η εικόνα μιλάει από μόνη της. Αυτό το πινέλο δεν έχει απαλή υφή, μαδάει...Τι άλλο να πει κανείς;
Να σας πω μόνο ότι το έχουμε πολλά χρόνια, αλλά το χρησιμοποιούσαμε πολύ σπάνια. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί μάδησε τόσο, διότι λόγω της περιορισμένης χρήσης του δεν το λούζαμε συχνά για να καθαριστεί.
Κοστίζει 4-5 ευρώ στα HC αν δεν κάνω λάθος -αν κάνω διορθώστε με γιατί έχω καιρό να το δω- και με 10/11 ευρώ αγοράζεις ολοκληρωμένο σετ πινέλων ΠΟΛΥ καλύτερης ποιότητας από το ebay.

Αποτυχία #6
Foundation Brush από το ebay



Μιας και αναφέρθηκα στο ebay, θα ήθελα να σας δείξω αυτό το πινέλο που αγόρασα πριν λίγους μήνες για το άπλωμα του μεικ απ. Κόστισε 1 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά, αλλά είναι απίστευτο το γεγονός ότι κάθε -μα κάθε- φορά που απλώνω το foundation μου του φεύγει και μία τρίχα!
Μπορεί να κόστισε 1 ευρώ όμως δεν το άξιζε...Και ναι, θεωρώ πως είναι μία κακή αγορά παρά το μικρό του κόστος.

Αποτυχία #7
 Avon Super Drama Mascara



Μία μάσκαρα από την Avon που δεν έκανε τίποτα για τις βλεφαρίδες μου. Δεν έδωσε ούτε μήκος, ούτε ιδιαίτερο όγκο και φυσικά ούτε καμπύλη. Απλά χρωμάτισε λιγάκι τις ξανθές βλεφαρίδες μου... Επιπλέον μετά τη χρήση τις ένιωθα πολύ ξηρές.
Δεν θα την αγόραζα ξανά για κανένα λόγο!
Στα μειονεκτήματά της Και το γεγονός πως περιέχει μόνο 7ml προιόντος.

Αποτυχία #8
 Very Me Fat Lash Mascara 





Η συγκεκριμένη μάσκαρα ήταν δώρο με το περιοδικό Cosmopolitan, που θα το έπαιρνα έτσι κι αλλιώς οπότε είπα ευκαιρία να τη δοκιμάσω. Είναι σαν μαύρο νεράκι που βάφει τις βλεφαρίδες, τους δίνει κάποιο όγκο και καθόλου μήκος. Καμπύλη δεν έδωσε επίσης, κάτι που εμένα με ενοχλεί καθώς οι βλεφαρίδες μου είναι πολύ ίσιες και τη χρειάζονται. Για καθημερινή χρήση είναι σχετικά καλούτσικη, αλλά όχι δεν θα την αγόραζα ξανά.

Αποτυχία #9
 Bioten skin Moisture 
Θρεπτική λοσιόν ντεμακιγιάζ ματιών με εχκύλισμα βαμβακιού


 Το ντεμακιγιάζ ματιών από τη bioten το είχα πάρει και πέρυσι και δε μου άρεσε, αλλά η μητέρα μου το αγόρασε ξανά για ένα ταξίδι και βρήκα ευκαιρία να σας μιλήσω για αυτό! Χρειάζεται πολύ μεγάλη ποσότητα προιόντος για να αφαιρέσει τη μάσκαρα (την απλή ούτε καν την αδιάβροχη!), τσούζει τα μάτια και ακόμα και μετά το ντεμακιγιάζ μένουν υπολείμματα. Εκτός από "αποτυχημένο;" προιόν για μένα είναι και τελείως αντι-οικονομικό, καθώς το έχουμε χρησιμοποιήσει 5-6 φορές μόνο και έχει φτάσει στην μέση! 
Είναι στα 125 ml και δε μου άρεσε καθόλου.


Αποτυχία #10
Avon Sleeptherapy-Goodnight Pillow mist


Αυτό το σπρέυ δεν είναι κακό προιόν...Απλώς επειδή δεν έχω πρόβλημα με τον ύπνο, το χρησιμοποιώ σπάνια και το θεωρώ κάπως "άχρηστο" για τις ανάγκες μου. Anyway δεν κάνει τίποτα το απίστευτο -απλά έχει χαλαρωτικό άρωμα-, αλλά όχι δε θα το αγόραζα ξανά!
Θα μου πείτε "Αφού δεν το ήθελες γιατί το πήρες;"
Μας το έδωσαν από το Avon Bloggers Event πέρυσι, και ακόμα έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστη ποσότητα προιόντος.

Αποτυχία #11 

L'oreal Professionnel Mythic Oil Shampoo


Σε καμία περίπτωση δε λέω πως αυτό το σαμπουάν είναι κακό ή αποτυχημένο προιόν.
Είναι σε travel size συσκευασία και το βρήκα στο Glossybox Μαρτίο.
Αν και επαγγελματικό προιόν, το βρίσκω λίγο καλύτερο από τα σαμπουάν που βρίσκουμε στο σούπερ μάρκετ. Δεν είναι το wow σαμπουάν, τουλάχιστον για τα δικά μου μαλλιά. Δοκίμασα και το spray της ίδιας σειράς, που με άφησε εντελώς απογοητευμένη...Εξατμιζόταν μόλις το ψέκαζα και σε 5 λεπτά η μυρωδιά είχε φύγει επίσης!
Με την τιμή που έχει πιστεύω πως δε θα το αγόραζα, θα προτιμούσα κάτι πιο "δραστικό" που να αξίζει τη φήμη γύρω από αυτό.


Αυτά είχα να σας δείξω!
Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από τα παραπάνω beauty προιόντα; Θέλω να μου πείτε ποιά είναι τα δικά σας προιόντα-αποτυχίες τον τελευταίο καιρό.
Ή ακόμα καλύτερα αν  σας άρεσε κάποιο από τα προιόντα-αποτυχίες για μένα!
Πολλά Φιλάκια σε όλες, ελπίζω να μην σας έχω επιφορτήσει με αρνητική ενέργεια...


You Might Also Like

22 σχόλια

  1. Πάρα πολύ όμορφο post!!!Και μόνο από τις εικόνες για πολλά από αυτά που μας έδειξες θα συμφωνήσω μαζί σου!!Σε κάτι που συμφωνώ απόλυτα είναι για το βερνίκι από Seventeen που ούτε εμένα με έχουν ικανοποιήσει καθόλου και μπορώ να σου πω ότι γίνονται αρκετά πηχτά πολύ γρήγορα!!!Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, αυτό ξέχασα να το αναφέρω! Αλλά απογοητεύτηκα πλήρως από τα βερνίκια Seventeen...Και ένα λαχανί που είχε εφέ κρακελέ είχα πάρει πριν χρόνια, που ήταν πολύ "κακό" προιόν.
      Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, χαίρομαι που σου άρεσε το post!

      Διαγραφή
  2. η μάσκαρα της Avon σε μένα είναι μια χαρά για απλά μακιγιάζ,όχι κάτι ουάου!Και γω επίσης το σπρευ για τον ύπνο το χρησιμοποιώ πιο πολύ σαν αρωματικό χώρου!!
    Πολύ μ'αρέσουν αυτά τα ποστ!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι δικές μου βλεφαρίδες είναι ξανθές, αραιές και ολόισιες οπότε θα τις χαρακτήριζα αρκετά απαιτητικές... Για αυτό δε μου κάνει εντύπωση που σε σένα είναι μία χαρά κάποια μάσκαρα, ενώ σε μένα όχι.
      Όσον αφορά το σπρέυ για τον ύπνο κι εγώ έτσι το χρησιμοποιώ, απλά αισθάνομαι πως για τις δικές μου ανάγκες είναι σχετικά "άχρηστο" προιόν, μιάς και δεν έχω προβλήματα με τον ύπνο.

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραίο ποστ.συμφωνώ. Για το σπρέι τησ Avon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που συμφωνούμε Δεσποινάκι μου :) Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και για τα όμορφα σχόλια που μου αφήνεις!

      Διαγραφή
  4. Πολύ ωραια ανάρτηση εγω το χαλαρωτικό σπρευ το χρησιμοποιούσα σαν αποσμητικό χώρου και έκανε δουλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Νίνα μου!
      Ναι κι εγώ έτσι το χρησιμοποιώ ή ψεκάζω λίγο το μαξιλάρι μου αν έχω αυπνίες...Απλά ακριβώς επειδή δεν έχω ιδιαίτερα προβήματα και κοιμάμαι εύκολα, αισθάνομαι ότι είναι λίγο "άχρηστο" προιόν για τις δικές μου ανάγκες :)

      Διαγραφή
  5. Την Very Me Fat Lash Mascara έχω δοκιμάσει και εγώ και έκανα το λάθος και την αγόρασα και είναι η πιο χάλια μάσκαρα που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρίμα, και η μάσκαρα είναι προιόν που δύσκολα χρησιμοποιείται με άλλο τρόπο!

      Διαγραφή
  6. Καλά, δεν έχω δοκιμάσει κανένα!!! Πάλι καλά μάλλον! Αυτά που με απογοήτευσαν εμένα τα είδες! Πολύ ωραίο και το δικό σου ποστ! Δυστυχώς θα έχουμε και Νο2! :-) Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ απόλυτα για το ντεμακιγιάζ της bioten. Aπαίσιο. Και για το σαμπουάν Mythic Oil δεν το περίμενα να είναι τόσο μέτριο. Ωραίο ποστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως το είπες Βίκυ, το σαμπουάν Mythic Oil μου φάνηκε αρκετά μέτριο για την τιμή του...Το ντεμακιγιάζ bioten είναι όντως απογοητευτικό :)

      Διαγραφή
  8. καλα το Bioten ειναι τραγικο...με ετσουζαν τα ματια και δεν εβγαζε το μακιγιαζ..απο τα υπολοιπα δεν εχω δοκιμασει τιποτα..με εκπλησει που δεν σου αρεσε το Mythic oil..το λαδακι το εχεις δοκιμασει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ίδιο έπαθα κι εγώ με το ντεμακιγιάζ! Από Mythic Oil δοκίμασα τα hair spray και το σαμπουάν, το πρώτο είναι επιοικώς απαράδεκτο και το δεύτερο το βρήκα αρκετά μέτριο σε σχέση με την τιμή του.

      Διαγραφή
  9. Καλά αυτά τα σπρέι για τον ύπνο μου φαίνονται πολύ άτοπα! Δεν έχω χρησιμοποιήσει κανένα από αυτά αλλά πολύ κρίμα για την παλέτα γιατί έχει πολύ ωραίες αποχρώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι η αλήθεια είναι πως κι εγώ δε θα αγόραζα ποτέ κάτι παρόμοιο για να με βοηθήσει να κοιμηθώ. Η παλέττα έχει όντως ωραίες αποχρώσεις, αλλά δε γράφει με τίποτα -απορώ γιατί την αγόρασα!

      Διαγραφή
  10. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο, και καλά έκανα απ'ο,τι βλέπω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έκανα και εγώ πριν 2 μέρες το ίδιο post!!! συμφωνώ με τα βερνίκια τις Seventeen έχω 2 και δεν πρόκειται να πάρω άλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ πολύ ωραια αναστηση και κρίμα για τα προιοντακια που απετυχαν
    φιλια
    Μαιρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή