Αρωματοποίηση

5 Top Προϊόντα που αγαπούν τα μαλλιά μου

4:32 π.μ.

Από μικρή είχα κάτι σαν "μανία" με τα μαλλιά μου. Αν δεν είχα τέλειο μακιγιάζ, δεν με πείραζε. Ούτε αν δεν φορούσα τα τέλεια ρούχα... Όταν όμως το μαλλί δεν κάθεται, αυτό ναι με πειράζει. Αυτό το post είναι αφιερωμένο σε όσες θέλετε λαμπερά μαλλιά με υγιή όψη, απαλά και λεία χωρίς να φριζάρουν.

Σήμερα θα σας μιλήσω για 5 top προιόντα που χρησιμοποιώ και θα συνεχίσω να αγοράζω για τα μαλλιά μου. Αρχικά να σας πω πως τα μαλλιά μου είναι μακριά, σπαστά και δεν μπερδεύονται εύκολα διότι έχω χοντρή τρίχα.


Ξεκινάμε με σαμπουάν.
 Απαραίτητο προιόν για καθαρά και όμορφα μαλλιά. Οι απαιτήσεις μου από ένα σαμπουάν είναι να καθαρίζει καλά τα μαλλιά μου χωρίς μεγάλη ποσότητα προιόντος και να τα αφήνει απαλά. Αυτα τα 2 σαμπουάν τα κατάφεραν!


L'oreal Paris Elvive Απαλότητα Κερατίνης


  
Καλύτερο από πολλά αντίστοιχα σαμπουάν ευρείας... 
  Αφήνει τα μαλλιά καθαρά και απαλά όπως υπόσχεται, μυρίζει όμορφα (διακριτικά βέβαια) και δεν τα βαραίνει.

Στα συν του η μεγάλη του ποσότητα (400ml) και η οικονομική τιμή του!
 Μου αρέσει γιατί κάνει όλα όσα υπόσχεται στα δικά μου μαλλιά.



Fresh Line Erato Repairing & Moisturizing Solid Shampoo-Damaged & Dehydrated Hair


 Αυτό το σαμπουάν ακόμα δεν το έλαβα (έφτασε πριν κάποιες μέρες στο Glowbox Μαίου) και ήδη έχει γίνει από τα αγαπημένα μου προιόντα γενικά!
Αρχικά μόλις είδα ότι είναι σαμπουάν σε στερεή μορφή ήμουν λίγο δύσπιστη ως προς την αποτελεσματικότητά του... Τελικά όμως είναι πολύ καλό.
Βγαίνει σαν σαπούνι από το πλαστικό κουτάκι του και αν το "τρίψετε" στα μαλλιά σας βγάζει αφρό. Όταν ανοίγω το κουτάκι για να λούσω τα μαλλιά μοσχομυρίζει όλο το μπάνιο τριαντάφυλλο, είναι απίστευτη αυτή η μυρωδιά!
Δυστυχώς δεν παραμένει σχεδόν καθόλου μετά το μπάνιο, αλλά αυτό δε με αποτρέπει από το να το αγοράσω καθώς αφήνει τα μαλλιά λεία, απαλά και καθαρά.


 Περιέχει 70gr προιόντος, αλλά επειδή είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ σαπούνι-σαμπουάν για τα μαλλιά δε ξέρω πόσο θα μου κρατήσει.


έλαιο Άργκαν από την Αρωματοποίηση*



Πολλά λαδάκια μαλλιών, όπως το Miraculous oil που είναι το επόμενο αγαπημένο μου, περιέχουν στη σύνθεσή τους έλαιο Argan. Για αυτό και ήθελα πολύ να το δοκιμάσω ως μάσκα για τα μαλλιά, για να δω αν είναι όντως αποτελεσματικό. 
Πριν το λούσιμο, βάζω μία μεγαλούτσικη ποσότητα στα μαλλιά μου και τα αφήνω έτσι με μία πετσέτα για περίπου 20 λεπτά. Ναι, είναι όντως καλό προιόν και σε όσες έχετε ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά πιστεύω πως θα κάνει πολύ καλή δουλειά! Επιπλέον, μπορείτε να στάξετε 2-3 σταγόνες στη μάσκα των μαλλιών σας για έξτρα απαλότητα.
Για χρήση σε στεγνά μαλλιά μέσα στη μέρα δε θα το σύστηνα, καθώς για μένα που έχω κανονική τρίχα είναι αρκετά λιπαρό σαν προιόν.
Εκτός από τη χρήση του στα μαλλιά, είναι πολύ καλό για να θρέψει την ξηρή επιδερμίδα...
Αγαπώ τα πολυχρηστικά προιόντα!



Garnier Fructis Miraculous Oil 
Για όλους τους τύπους μαλλιών

Για αυτό το λαδάκι οι απόψεις των bloggers/youtubers ήταν διαφορετικές, σε μερικές δεν άρεσε καθόλου και άλλες το λάτρεψαν. Αρχικά μου αρέσει πάρα πολύ η μυρωδιά του, είναι η πιο ωραία μυρωδιά σε λαδάκι μαλλιών που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής! Αφήνει τα μαλλιά ανάλαφρα, κάτι που μου άρεσε πολύ καθώς άλλα λαδάκια τα βαραίνουν, απαλά και λεία. Επίσης, το χρώμα από τις ανταύγειες μου ήταν πιο ζωντανό μετά από τη χρήση του.


 Η συσκευασία του μου αρέσει κι αυτή, είναι χαρούμενη και σαν σταγόνα. Περιέχει 150ml και είναι πολύ οικονομικό προιόν! Σίγουρα θα το αγοράσω στο μέλλον καθώς με βόλεψε πολύ σαν προιόν και χαίρομαι που το πήρα.
Το χρησιμοποιώ και πριν από πιστολάκι/σίδερο μαλλιών για θερμοπροστασία -αν και δεν υπόσχεται κάτι τέτοιο- και μου φαίνεται πως τα μαλλιά μου δεν είναι τόσο ξηρά μετά τη θερμότητα.
Το μόνο μου παράπονο είναι πως η μυρωδιά του μένει στα μαλλιά για 5-10 λεπτά και μετά δυστυχώς εξαφανίζεται. Αν η μυρωδιά έμενε στα μαλλιά, για μένα θα ήταν το απόλυτο λαδάκι μαλλιών.




Jean Iver Professional Hair Spray**
Λακ χτενίσματος


 Με τις λακ πάντα είχα μία σχέση αγάπης-μίσους. Από τη μία δε μου αρέσει να αισθάνομαι τα μαλλιά μου "κοκαλωμένα"...Αλλά από την άλλη θέλω να έχει διάρκεια το χτένισμά μου. Έχω χρησιμοποιήσει πολλές, μα η συγκεκριμένη με άφησε πιο ικανοποιημένη από όλες τις άλλες.
*Να σας πω πως είναι πλέον σχεδόν άδεια γιατί χρησιμοποιούσα μόνο αυτή μετά από το πιστολάκι!

Είναι ένα επαγγελματικό προιόν που όντως προσφέρει δυνατό κράτημα, χωρίς να αισθάνεσαι τα μαλλιά κολλημένα μεταξύ τους. Πολλές φορές ισιώνω τα μαλλιά μου το βράδυ πριν κοιμηθώ, βάζω τη συγκεκριμένη λακ και το πρωί έχουν χαλάσει ελάχιστα!


Αυτά είναι τα δικά μου αγαπημένα προιόντα μαλλιών!
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;
 Ποιά είναι τα δικά σας αγαπημένα;

*PR Sample από την Αρωματοποίηση
**PR Sample από την Jean Iver

You Might Also Like

17 σχόλια

  1. το σαμπουαν της fresh line Το εχω ξαναπαρει κραταει αρκετα αρκει να κανεις σωστη χρηση..ισως επειδη ειναι η πρωτη σου φορα να μη σου κρατησει πολυ αλλα αν το παρεις και δευτερη θα δεις διαφορα..αν το συνδυασεις με την κρεμα μαλλιων ή τη μασκα η μυρωδια θα κρατησει..τουλαχιστον στα δικα μου κραταει πολυ...αυτο που γραφεις παντως για τα μαλλια με χοντρη τριχα δε νομιζω οτι ισχυει..εγω ξερω οτι τα μαλλια με λεπτη τριχα μπλεκονται πιο πολυ, ειδικα αν κρινω απο εμενα που ξυπναω καθε μερα με κομπους..το ελαιο αργκαν φαινεται τελειο...αληθεια εχει μυρωδια??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι το έλαιο αργκάν είναι άοσμο Βάσω μου! Κι εγώ αυτό εννοούσα, πως επειδή έχω χοντρή τρίχα τα μαλλιά μου δεν μπλέκονται ιδιαίτερα. Anyway για το Fresh Line το έτριψα αρκετή ώρα στα μαλλιά, έκανε πολύ αφρό αλλά η μυρωδιά έφυγε γρήγορα...Ίσως σε συνδιασμό με άλλα προιόντα να κρατήσει περισσότερο, γιατι μυρίζει απίστευτα

      Διαγραφή
    2. χαχα..ειχα διαβασει μπερδευονται ευκολα..συγγνωμη...ναι εγω το χρησιμοποιω σε συνδυασμο με τα αλλα δυο προϊοντα και η μυρωδια μενει..με φανταστεις οτι μυριζει πολυ εντονα.αλλα ικανοποιητικα..εμενα με δυσκολευει λιγο η μορφη του που ειναι στερεη γιαυτο το δεν παιρνω συχνα,αλλα νομιζω κυκλοφορει και σε κανονικη μορφη σαμπουαν

      Διαγραφή
    3. Αν το βρω και σε κανονική μορφή ακόμα καλύτερα! Μόλις τελειώσει θα το αναζητήσω οπωσδήποτε :)

      Διαγραφή
  2. Εχω δοκιμασει το σαμπουαν της Εlvive και μου αρεσε αρκετα!μου μυριζει...ροζ!χαχα!
    Επσης,το λαδακι υης Garnier ειναι το αγαπημενο μου!!!το μονο που αφηνει τα μαλλια μου απαλα για τοσο πολυ!(εχουμε και την ιδια τριχα! )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που συμφωνούμε...Για το συγκεκριμένο λαδάκι της garnier διάβαζα διάφορα αρνητικά για αυτό και ήθελα να το δοκιμάσω, και ευτυχώς δεν το μετάνιωσα!

      Διαγραφή
  3. το λαδάκι από fructis θέλω πολύ να το δοκιμάσω!Και αυτό το λαδάκι με argan!Την λακ την έχω και δεν μου αρέσει καθόλου!!Μόλις ανέβασα βιντεάκι με fails προιόντα και έχω τη λακ μέσα σε αυτά!χιχι https://www.youtube.com/watch?v=v4pQw1b4wnU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχα τελικά πάντα με εκπλήσσει το ότι ένα προιόν για κάποια είναι αποτυχία και για άλλη αγαπημένο! Εμένα σε αντίθεση με σένα μου κρατάει το χτένισμα για ώρες, ακόμα και πιο "περίπλοκα" χτενίσματα. Τι να πω; Μήπως έπεσες σε προβληματικό προιόν; Γιατί εμένα δε μου θυμίζει αεροζόλ :P

      Διαγραφή
    2. Λες??Μπορεί..!Πάντως δεν μου άρεσε ούτε από άποψη κρατήματος.!Ισχύει πάντως αυτό που λες..Πολλά προιόντα μπορεί να τα λατρεύω και να μην αρέσουν καθόλου σε άλλους και το αντίθετο!!

      Διαγραφή
  4. Τα σαμπουάν της elvive εμένα δεν μου άρεσαν και πολύ! Αλλά είναι πως θα ταιριάξει στον καθένα! Το λαδάκι της garnier πάντως μου αρέσει κι εμένα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο άλλο, αλλά το συγκεκριμένο το ροζάκι με εξέπληξε ευχάριστα :)
      Το λαδάκι της garnier με έχει ξετρελάνει!

      Διαγραφή
  5. πολύ ωραια όλα τα προιοντα πηρα και εγω το fresh Line και δεν το εχω χρησιμοποιησει ακομη είμαι και εγω λιγο δυσπιστη αλλα αφου το δοκιμασες και εμεινες ευχαριστημενη θα τ δοκιμασω αμεσα φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το δοκιμάσεις είναι πολύ καλό! Με δυσκόλεψε λιγάκι η μορφή του αλλά μυρίζει φανταστικά και τριανταφυλλένια...Αν το βρω και σε υγρή μορφή θα είναι ακόμα καλύτερο :)

      Διαγραφή
  6. Εγώ πάλι από μικρή τα μαλλιά τα είχα στο περιθώριο. Τον τελευταίο χρόνο άρχισα να ψιλοασχολούμαι μαζί τους. Το σαμπουάν της Fresh line θέλω να δοκιμάσω. Την λακ Jean Iver, την είχα πετύχει σε ένα συνδρομητικό κουτί και την σιχάθηκα. Βέβαια, δεν είμαι γενικά φαν της λακ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σαμπουάν της Fresh Line είναι υπέροχο! Μυρίζει τέλεια :)
      Η λάκ μου άρεσε πολύ γιατί σε σχέση με άλλες -ακριβότερες- κατάφερε να διατηρήσει για μέρες το ίσιωμα στα μαλλιά μου.
      xxx

      Διαγραφή
  7. Τα σαμπουάν και όλες οι σειρές της elvive γενικά (όχι τόσο αυτή για τα βαμμένα μαλλιά ωστόσο) είναι εξαιρετικά κι αγαπούν πολλά μαλλιά νομίζω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι συμφωνώ απόλυτα! ΣΚέφτομαι να δοκιμάσω και το Elvive το λευκό με το κόκκινο καπάκι...Άκουσα ότι είναι πολύ καλό :)

      Διαγραφή