Ελληνική Εταιρία

Seventeen Ideal Cover Liquid Concealer Review

6:22 π.μ.

Ένα βασικό προιόν μακιγιάζ που δείχνει άμεσα πιο ξεκούραστο το βλέμμα είναι το κονσίλερ. Αυτό που ζητάμε κυρίως από ένα κονσίλερ είναι κάλυψη και φωτεινότητα, αλλά όχι έντονη λάμψη. Ένα τέτοιο προιόν είναι το Ideal Cover από τη Seventeen, μία ελληνική εταιρία. Πρώτη φορά το δοκίμασα στα σεμινάρια που διοργανώνει η Seventeen, μου άρεσε και το αγόρασα. Το χρησιμοποιώ αρκετούς μήνες και μου αρέσει πολύ!


Έχει μέτρια κάλυψη και αρκετή λάμψη! Φωτίζει όμορφα το βλέμμα και το κάνει να δείχνει ξεκούραστο - ακόμα κι αν δεν έχετε κοιμηθεί. Δεν κάθεται στις λεπτές γραμμές και αυτό είναι πολύ θετικό. Έχει το κλασσικό απλικατέρ που έχουν τα κρεμώδη concealer και είναι 12ml.
Δεν καλύπτει απόλυτα τους μαύρους κύκλους, αλλά ικανοποιητικά. Προσφέρει ένα φυσικό, καθημερινό αποτέλεσμα και όμορφη φωτεινότητα κάτω από τα μάτια.


Θα ήταν ιδανικό εαν είχε πιο μικρά shimmer στη σύνθεσή του, γιατί όταν το φοράω πολλές ώρες κάτω από τα μάτια εμφανίζονται κομματάκια στρας που δεν κολακεύουν το βλέμμα. Επιπλέον, στα συστατικά του υπάρχουν parabens κάτι που δεν είναι και πολύ καλό.

*Η δική μου απόχρωση είναι η #05 beige*

Σε γενικές γραμμές είναι ένα προιόν που μου αρέσει, το χρησιμοποιώ καθημερινά ακόμα και χωρίς foundation ή bb κρέμα και είμαι ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα!
Κυκλοφορεί σε 8 αποχρώσεις που μπορείτε να δείτε εδώ.
Κόστισε 12.70, το αγόρασα από τα Hondos Center.
Πώς σας φαίνεται, το έχετε δοκιμάσει;

Facebook | Bloglovin' | Twitter
 

You Might Also Like

14 σχόλια

  1. Μου το είχε βάλει μια κοπέλα της Seventeen στα hondos center για να το δοκιμάσω και είχα εντυπωσιαστεί πάρα πολύ! Ουσιαστικά μου το έβαλε για φως και το έδωσε και με το παραπάνω! Αλλά δεν είχα προσέξει ότι έχει parabens... Κρίμα! Πολύ ωραίο review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς έχει parabens κι ήθελα να το επισημάνω, γιατί πολλές φορές οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά! Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία μου.

      Διαγραφή
  2. Κι εγώ έτυχε να το δοκιμάσω στα σεμινάρια της seventeen, και αν και δεν έχω πρόβλημα με μαύρους κύκλους, δε μου άρεσε η σύσταση και η κάλυψή του.. Ωστόσο αν θέλεις κάτι ελαφρύ, πιστεύω πως αξίζει.. Πολύ ωραίο το review σουυ :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κάλυψή του για μένα είναι μέτρια, ούτε πολύ καλή ούτε και μηδαμινή. Ναι για καθημερινό αποτέλεσμα όντως αξίζει, σε ευχαριστώ πολύ :)

      Διαγραφή
  3. Φαίνεται καλό, αλλά δε νομίζω να καλύπτει πολύ τους έντονους μαύρους κύκλους μου, απ'ό,τι γράφεις!Πάντως είναι μια καλή επιλογή για μικρότερο πρόβλημα, μου άρεσε το αποτέλεσμα που φαίνεται στη φωτογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για κάλυψη των έντονων μαύρων κύκλων χρειάζεται corrector με θερμούς υποτόνους, που απ'ότι ξέρω βγάζει και τέτοιο προιόν η Seventeen σε υγρή μορφή. Για μέτρια κάλυψη που χρειάζονται απλά πρηξιματάκια και μαύροι κύκλοι είναι μια χαρά το συγκεκριμένο :)

      Διαγραφή
  4. Τέτοια προϊόντα, νομίζω είναι καλύτερα να χρησιμοποιούνται για λάμψη όχι για κάλυψη, τουλάχιστον σε μένα μόνο έτσι λειτουργούν. Πολύ ωραίο το review σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχεις καθόλου άδικο Εύα, κι εγώ στη μητέρα μου που έχει έντονο πρόβλημα το βάζω κυρίως για highlighter και όχι ως κονσίλερ - δε θα κάνει καλή δουλειά από μόνο του εξάλλου. Προσωπικά το αποτέλεσμα για τον εαυτό μου με καλύπτει και μου αρέσει τόσο για concealer όσο και για highlighter :)

      Διαγραφή
  5. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ consealer seventeen ! Αλλά αυτό που δείχνεις ακούγετε πολύ ενδιαφέρον ! Θα το δοκιμάσω σίγουρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θέλεις κυρίως λάμψη και μέτρια, φυσική κάλυψη θα σου αρέσει πολύ!

      Διαγραφή
  6. Μπράβο Λίλα, πολύ καλό review!! Εμένα μ αρέσει και το illuminator της radiant!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το illuminator είναι υπέροχο, το πήρα δύο συνεχόμενες φορές και μου αρέσει πάρα πολύ!
      Απλά ήθελα να δοκιμάσω και κάτι διαφορετικό :)

      Διαγραφή
  7. Loipon koritsia..egw eimai polu euxaristimenh..Exw polu endonous maurous kuklous, dokimasa ta panda, mexri pou ta vrika. apla den ftanei mono ena.Prepei prwta na kaneis ton kuklo oudetero(gi'ayto pairnw to noumero 3) , meta vazeis xrwma ( to noumero 8) to apotelesma einai teleio kai krataei olh mera, to mono kako enai, oti einai akriva, mou vgainoun 24eurw. to mhna :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α μάλιστα! Ναι 24 ευρώ το μήνα είναι αρκετά μόνο για ένα προιόν μακιγιάζ, αλλά αν έχεις έντονο πρόβλημα και δεν καλύπτεται αλλιώς...
      Μπορείς να δοκιμάσεις και της radiant εναλλακτικά, είχα ένα illuminator και ήταν φανταστικό σε θέμα κάλυψης :)

      Διαγραφή