Ελληνική Εταιρία

Bioten Beauty Bloggers Summer Event στη Θεσσαλονίκη

5:49 π.μ.

Το ζητήσαμε, το θέλαμε όλες και η bioten ήρθε και στη Θεσσαλονίκη για να γνωρίσει όλες εμάς τις beauty bloggers-youtubers. Η χαρά μας ήταν εμφανής, αφού συναντηθήκαμε όλες μαζί μετά από πολύ καιρό σε ένα χαρούμενο περιβάλλον στο biscotto που άνοιξε στο Meditteranean Cosmos. Στην υποδοχή μας περίμεναν οι 2 όμορφες κοπέλες του event, η Ζωή που μας παρουσίασε την bioten και συζητήσαμε μαζί της για τα προιόντα και η Αναστασία, η PR που φρόντισε να πραγματοποιηθεί αυτό το όμορφο event. 


Καθίσαμε αναπαυτικά, βγάλαμε πολλές φωτογραφίες με τους δροσερούς χυμούς και τα σαντουιτσάκια που κατέφτασαν και ξεκίνησε η παρουσίαση. Τα προιόντα bioten τα γνωρίζουμε όλες (ή τουλάχιστον οι περισσότερες) από την πολλή καλή σχέση ποιότητας-τιμής, αλλά και για τα φυσικά εκχυλίσματα που περιέχουν. Μετά το 2011 τα προιόντα bioten σταμάτησαν να περιέχουν parabens, paraffin και colorant-κάτι που είναι πολύ θετικό για προιόντα ευρείας!

Επιπλέον, η Ζωή μας διαβεβαίωσε ότι από τον Αύγουστο τα προιόντα bioten και οι πρώτες ύλες για αυτά θα είναι 100% ελληνικά. Τέλος, η bioten δεν κάνει καμία δοκιμή σε ζωάκια.

Πάμε να δούμε τα νέα λανσαρίσματα της bioten;

ΣΕΙΡΑ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΩΝ & ΚΡΕΜΟΝΤΟΥΣ ΒΙΟΤΕΝ

Αφρόλουτρα-Κρεμοντούζ με υπέροχες μυρωδιές και με 100% organic shea butten, που εξασφαλίζει άμεση ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Με ισορροπημένο pH και δερματολογικα ελεγμένα. Βρείτε το δικό σας, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας:


1. Για ξηρό/ αφυδατωμένο δέρμα ιδανικό είναι το το Θρεπτικό Αφρόλουτρο bioten (Μέλι & Εκχύλισμα Βαμβακιού).

2. Επαναφέρετε την φυσική λάμψη της επιδερμίδας σας με το Αφρόλουτρο bioten Μεταξένιας Λάμψης (Βούτυρο Κακάο &Macadamia).
3. Νιώστε την έκρηξη φρεσκάδας του Αναζωογονητικού Αφρόλουτρου (Lime& Εκχύλισμα Κυδωνιού).  

 ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

Θέλετε ενυδάτωση για κάθε τύπο επιδερμίδας, που να κρατάει 48ώρες το δέρμα σας απαλό; Τότε τα νέα γαλακτώματα σώματος από τη bioten θα σας συναρπάσουν, χάρη στην ενισχυμένη ενυδατική δράση χάρη στο NUTRIMOIST 48H.
Θα βρείτε ένα για κάθε σας ανάγκη, περιέχουν 100% φυσικά συστατικά , όπως το Lime, το Κυδώνι, το Βαμβάκι, το εκχύλισμα Ρυζιού, το έλαιο Μανταρινιού.





RECAPTIV


Η σειρά προσώπου Bioten RECAPTIV είναι εμπλουτισμένη με το MATRIGENICS.14GTM, ένα επαναστατικό συστατικό φυσικής προέλευσης, προερχόμενο από τα αναπαραγωγικά κύτταρα του φυκιού Wakame. Το MATRIGENICS.14GTM  χει αποδειχτεί με tests in vitro ότι επανενεργοποιεί 14 γονίδια συνδεόμενα με την σύνθεση και ανάπτυξη των 3 βασικών δομικών στοιχείων του ανθρώπινου δέρματος:     
Κολλαγόνο, ελαστίνη και υαλουρονικό οξύ.




ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ & ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ με SPF 15: Αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του προσώπου, μειώνει τις ρυτίδες.


SKIN MOISTURE CC Creams

 Οι CC κρέμες είναι γνωστές για την πολυχρηστική τους δράση, ενυδάτωση & κάλυψη σε ένα προιόν. Η συγκεκριμένη της bioten περιέχει SPF 20, καλύπτει και αναδεικνύει το χρωματικό τόνο της επιδερμίδας, ενυδατώνει

    χάρη στο HYDRO NUTRIENT 24H και στο 100% 

φυσικό εκχύλισμα Κυδωνιού που προέρχεται από ήπιες

και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους παραγωγής,

 απορροφάται γρήγορα και προσφέρει φυσικό αποτέλεσμα. 

Θα τη βρείτε σε 2 αποχρώσεις, σε light και medium.




Μαντηλάκια Καθαρισμού

 Καθαρίστε την επιδερμίδα σας γρήγορα και αποτελεσματικά από τους ρύπους και το μακιγιάζ. Τα μαντηλάκια της bioten περιέχουν 100% φυσικά εκχυλίσματα.

Skin Moisture για Κανονικό/Μεικτό δέρμα, εμπλουτισμένο με 100% φυσικό εκχύλισμα Κυδωνιού, Skin Moisture για Ξηρό/Ευαίσθητο δέρμα το οποίο είναι εμπλουτισμένο με 100% φυσικό εκχύλισμα Βαμβακιού και τέλος τα μαντηλάκια καθαρισμού Skin Defence για Θαμπό/Ενυδατωμένο δέρμα, εμπλουτισμένο με 100% φυσικό εκχύλισμα Ροδι

 Και το καλύτερο σας το άφησα για το τέλος, αφού η bioten έχει λανσάρει ήδη το δικό της νερό καθαρισμού micellaire με 3 δράσεις: τόνωση, καθαρισμός και ενυδάτωση!



Περάσαμε υπέροχα, συζητήσαμε για νέες προτάσεις προιόντων για να λανσάρει στο μελλον η bioten, είπαμε τα νέα μας και αποχαιρετήσαμε η μία την άλλη παίρνοντας μία όμορφη goodie bag γεμάτη χρήσιμα καλοκαιρινά πραγματάκια! Η bioten ήταν μία εταιρία που εκτιμούσα έτσι κι αλλιώς για τα προιόντα της, οπότε ήταν χαρά μου να γνωρίσω κάποια περισσότερα πράγματα για αυτή. Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα με τη bioten σε κάποιο μελλοντικό event γιατί ήταν ένα όμορφο, επικοδομοιτικό απόγευμα! 

Ευχαριστούμε τη bioten, αλλά και την Αναστασία και Ζωή που πέταξαν από την Αθήνα για να έρθουν να μας βρουν και να μας γνωρίσουν!

You Might Also Like

6 σχόλια

  1. Ααα είσαι γρήγορη εσύ :)
    Κρίμα δε πρόλαβα να σε χαιρετίσω από κοντά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πειράζει Κλαίρη μου, ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα και πάλι :)
      Ναι τα posts από evenvts τα κάνω αμέσως, ακόμα και την ίδια μέσα γιατί θέλω να φανεί ο ενθουσιασμός μου και να μην ξεχάσω τίποτα!
      xxx

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίο & περιεκτικό post Λίλα μου! :)
    Αυτά είναι, άμα αργείς, δεν προλαβαίνεις να χαιρετήσεις ούτε τις μισές! >:O

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώω! Δεν πειράζει Δέσποινα, ελπίζω να κανονίσουμε καφεδάκι όλες οι bloggers μαζί να τα πούμε και από κοντά :)

      Διαγραφή
  3. Χάρηκα πολύ που σε είδα στο event :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ χάρηκα Ελένη, ελπίζω να τα πούμε ξανά και σύντομα!

      Διαγραφή