οικονομικά προιόντα

bioten Ανακουφιστική Τονωτική Λοσιόν - Review

6:59 π.μ.

Η τονωτική λοσιόν είναι ένα προιόν όχι και τόσο διαδεδομένο στις περισσότερες γυναίκες, το οποίο όμως αξίζει να δοκιμάσετε! Έχει πολλαπλή δράση καθώς απομακρύνει το σμήγμα από το πρόσωπο, υπολείμματα μακιγιάζ/ρύπους, συσφίγγει τους πόρους και αφήνει ενυδατωμένη την επιδερμίδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας αν δεν έχετε μακιγιάζ στο πρόσωπο για να τονώσετε το δέρμα, πριν βαφτείτε για να έχετε μία καθαρή όψη και μετά το μακιγιάζ για να επαναφέρετε το φυσιολογικό pH της επιδερμίδας και να αφαιρέσετε υπολείμματα μακιγιάζ. 


Η αγαπημένη μου τονωτική λοσιόν για τους τελευταίους μήνες είναι η Ανακουφιστική Τονωτική Λοσιόν της bioten για ξηρά/ευαίσθητα δέρματα. Την εφαρμόζω κυρίως μετά το μακιγιάζ σε ένα βαμβάκι και έπειτα σε όλο το πρόσωπο και στο λαιμό. Περιέχει Waterlilly Νούφαρο και Βιταμίνη Ε και μυρίζει πολύ ωραία, η μυρωδιά θυμίζει λουλούδια. 
Αυτό που μου αρέσει στη συγκεκριμένη είναι ότι εκτός από τόνωση της επιδερμίδας προσφέρει και απαλή ενυδάτωση τόσο σε πρόσωπο όσο και σε λαιμό. Έχω παρατηρήσει πως σαν προσθήκη στην καθημερινή ρουτίνα (σε συνδιασμό και με άλλα προιόντα ομορφιάς) μου με έχει βοηθήσει με τα σπυράκια, αλλά και με τους πόρους οι οποίοι φαίνονται πιο μικροί.


Την αγόρασα από σούπερ μάρκετ και κοστίζει 3-4Ευρώ. Στα συν της πως είναι paraben-paraffin free και δερματολογικά ελεγμένη. Παρόλο που η επιδερμίδα μου είναι κανονική και έχει εμφανίσει κάποια λιπαρότητα στη ζώνη Τ τελευταία, αυτή η τονωτική λοσιόν (που είναι για ξηρές επιδερμίδες) ταίριαξε μιά χαρά στις ανάγκες μου.
Επίσης, χρειάζεται μικρή ποσότητα στο βαμβάκι για όλο το πρόσωπο οπότε θα κρατήσει για αρκετό καιρό.


Εσείς χρησιμοποιείτε τονωτική λοσιόν; 
Ποιά είναι η δική σας αγαπημένη;


You Might Also Like

10 σχόλια

  1. Εγώ αυτό τον καιρό χρησιμοποιώ της Apivita και είμαι αρκετά ευχαριστημένη! Αυτή της Bioten τη σκεφτόμουν για μετά που θα μου τελειώσει της Apivita και νομίζω πως με έπεισες ακόμα περισσότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγώ πιστεύω πως χρειάζομαι μια τονωτική λοσιον! Η συγκεκριμένη τι αίσθηση αφήνει στο πρόσωπο μετά απο τη χρήση της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφήνει μία ευχάριστη αίσθηση δροσιάς και έπειτα ενυδάτωσης, ειδικά στα ξηρά σημεία του προσώπου.

      Διαγραφή
  3. what a lovely item Review
    very interessting

    Hope you may visit my blog,too
    Your Amely Rose from:
    http://thebizarrebirdcage.blogspot.de/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χρησιμοποιώ πάντα λοσιόν, μετά τον καθαρισμό κάθε βράδυ!!!εγώ λατρεύω της nivea τη μπλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν την έχει πάρει κάπου το μάτι μου αυτήν που αναφέρεις Χαρά, αλλά επειδή μου άρεσε η τονωτική λοσιόν σαν διαδικασία και με βοήθησε με τα σπυράκια ίσως ψάξω και την μπλέ της Nivea στο μέλλον :)

      Διαγραφή