Αγγελόπουλος Οπτικά

Βάλε το καλοκαίρι στην καθημερινότητά σου!

2:57 μ.μ.

Γεια σας αγαπημένες μου beauty maniacs! 
Σήμερα θα σας κάνω μία μικρή ανακοίνωση σχετικά με τη λειτουργιά του blog και θα σας προτείνω τρόπους για να βάλετε το καλοκαίρι στην καθημερινότητά σας.

Αρχικά θα ήθελα να σας πω πως το καλοκαίρι πάντα μου άρεσε, αφενός διότι νιώθω τις μέρες να περνούν πιο ξέγνοιαστα και αφετέρου επειδή λατρεύω τη ζέστη. Για αυτό και θέλω να μεταφέρω την αίσθηση "καλοκαιριού" όλο το χρόνο, όχι μόνο τους 3 μήνες του καλοκαιριού. Δεν είναι καθόλου δύσκολο, παρακάτω θα βρείτε μικρά tips για να έχετε... πάντα καλοκαίρι!

  *Do not forget: Βασική συμβουλή είναι το να αισθάνεστε όμορφα*

 1) Ψεκαστείτε, αρωματιστείτε, φορέστε βανίλια & καρύδα.
Αυτά τα 2 αρώματα με μεταφέρουν πάντα σε αναμνήσεις καλοκαιριού, η καρύδα λόγω των αντηλιακών μάλλον και η βανίλια λόγω των κρεμών σώματος που αγαπώ για την εποχή αυτή. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αρώματος, body milk, body splash, body mist - ανάλογα με τα γούστα σας και τις υφές που προτιμάτε. Το body splash Galatea με καρύδα είναι από τα αγαπημένα μου, η μυρωδιά του είναι απίστευτα καλοκαιρινή!

Επιπλέον, αγαπώ πολύ τα φρουτένια αρώματα το καλοκαίρι για αυτό και τον υπόλοιπο χρόνο τα φοράω για να μεταφερθώ σε αμμουδιά ή σε κάποιο εξωτικό νησί με τη σκέψη.


2) Προτιμήστε τα έντονα χρώματα
Καλοκαίρι χωρίς χρώμα δε γίνεται, για αυτό και επιλέγουμε να φορέσουμε κάποιο πολύχρωμο κομμάτι στα καθημερινά μας outfit ή τουλάχιστον κάποιο πολύχρωμο αξεσουάρ. Τα χρωματιστά print είναι επίσης πολύ όμορφα όπως και τα φουλάρια σε έντονες αποχρώσεις. Αν θέλετε να θυμάστε το καλοκαίρι όλο το χρόνο, φορέστε κάποια έντονη απόχρωση. Ιδανική για όλο το χρόνο είναι και η άσπρη, αφού ειδικά το Σεπτέμβριο τονίζει το μαύρισμά μας και μας κάνει να αισθανόμαστε πως δεν ήρθε το φθινόπωρο.

3) Βγείτε εκτός προγράμματος/ Αποδράστε για ένα Σ/Κ 
Όταν σκέφτομαι καλοκαίρι για κάποιο λόγο κάνω ένα συνειρμό στη λέξη "απόδραση". Όλοι περιμένουμε πως και πως ένα Σαββατοκύριακο για να αποδράσουμε, να ξεσκάσουμε σε εξοχικά/να χαρούμε με τους φίλους μας/να πάμε σε μία ήσυχη παραλία. Για αυτό και πιστεύω πως οι μικρές αποδράσεις στην εξοχή, οι εκδρομές θυμίζουν λίγο τις καλοκαιρινές αποβάσεις πολλών στις παραλίες. Και ναι, αν βγείτε εκτός προγράμματος σε κάποια εκδρομή ίσως περάσετε πολύ καλύτερα.

4) Κολυμπήστε, κάνει καλό
Ποιός είπε ότι το κολύμπι είναι ένα καλοκαιρινό σπορ; Μπορείτε να κολυμπάτε όλο το χρόνο, να διατηρήστε σε φόρμα και σε καλή φυσική κατάσταση σε κάποιο κολυμβητήριο/γυμναστήριο. Είναι διασκεδαστικό (ειδικά αν το κάνετε με κάποια φίλη), χρειάζεται μηδενικό εξοπλισμό (εκτός από σκουφάκι και σαγιονάρες) και είναι και οικονομικό. Αν κολυμπάτε σε ανοιχτό κολυμβητήριο και βλέπετε μία υπέροχη μέρα χωρίς σύννεφα, είναι δεδομένο ότι θα σας έρθουν στο μυαλό αναμνήσεις από τις διακοπές.


5)Μη ξεχάσετε γυαλιά, αντηλιακό και καπέλο
Είναι η αγαπημένη ατάκα της ελληνίδας μάνας πριν βγει το παιδί της από το σπίτι...Όμως δεν έχει άδικο, καθώς η ηλιακή ακτινοβολία είναι αρκετά επικίνδυνη. Θυμηθείτε το και φορέστε γυαλιά ηλίου καθημερινά, αντηλιακό για να προστατεύσετε την επιδερμίδα σας από τις επικίνδυνες ακτίνες και καπέλο αν παραμείνετε σε εξωτερικό χώρο για πολλή ώρα.
 
Αυτά είχα να σας προτείνω, αυτές ήταν τα δικά μου tips για να αισθάνομαι το καλοκαίρι όλο το χρόνο! 
                                                                                                                                                      

Θα ήθελα να σας κάνω και μία μικρή ανακοίνωση σχετικά με το beauty maniac, θα παραμείνει κλειστό όλο τον Ιούλιο λόγω προσωπικών υποχρεώσεων. Θα βλέπω σίγουρα τα σχόλιά σας, αλλά λίγες αναρτήσεις θα ανεβαίνουν στο blog έκτακτα.
Σας ευχαριστώ όλες μέσα από την καρδιά μου για όλα τα όμορφα σχόλια που μου αφήνετε, με χαροποιούν πολύ και με βοηθούν να γίνομαι καλύτερη! Μπορείτε να με ακολουθήσετε στο instagram/ facebook που θα ανανεώνω όποτε μπορώ τους λογαριασμούς μου.

Τίποτα δεν τελειώνει εδώ. Τα καλύτερα έρχονται!
Αυτό το καλοκαίρι θα 'ναι μαγικό... #πάντα_καλοκαίρι

You Might Also Like

14 σχόλια

  1. Πολύ όμορφες προτάσεις.. σίγουρα θα προτιμήσω το άρωμα της καρύδας για το καλοκαιράκι :)
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την καρύδα την χρησιμοποιώ κι εγώ όλο το χρόνο, δεν αντέχω χωρίς αυτή! :-) Εύχομαι να περάσεις όμορφα το καλοκαίρι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι υπέροχη η μυρωδιά της! Σε ευχαριστώ πολύ Μαρτίνα μου, και σε σένα το ίδιο εύχομαι :)

      Διαγραφή
  3. Άντε καλές βουτιές και καλό καλοκαιρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφο και ενημερωτικό ποστ Λιλάκι μου!
    Καλά εσύ στην φώτο κούκλα!
    Γυαλιά, αντηλιακό, καπέλο και βουρ στις παραλίες!
    (Εμείς τις έχουμε και κοντά! <3 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Ηλέκτρα :)
      Ευτυχώς τις έχουμε κοντά και μπορούμε να πάμε εύκολα, καλό καλοκαίρι σου εύχομαι!

      Διαγραφή
  5. ραντεβου τον Αυγουστο λοιπον :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται Χρύσα...Από 1 Αυγούστου επιστρέφω με νέες ιδέες :)!

      Διαγραφή
  6. αγαπώ βανίλια καρύδα, αν και γενικά είμαι παιδί του χειμώνα, πάντα ακολουθώ τι συμβουλές χιχιχ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραίες συμβουλές...!! Κάποιες τις εφαρμόζω ήδη, και αυτές που δεν εφαρμόζω θα τις ενσωματώσω..!! ;) :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπέροχες ιδέες...!! Κάποιες τι εφαρμόζω ήδη και κάποιες άλλες θα τις ενσωματώσω..!! ;) :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή