Νερό καθαρισμού

Νεράκια Καθαρισμού Micellare Garnier Vs L'oreal - The Battle

10:34 π.μ.

Τα νεράκια καθαρισμού έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας, αφού με μία κίνηση αφαιρούν εύκολα και γρήγορα σκόνη, ρύπους και μακιγιάζ από το πρόσωπό μας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν τονωτινή λοσιόν πριν το μακιγιάζ, αφήνοντας το πρόσωπο καθαρό. Αυτό που μου αρέσει ιδιαίτερα στα νεράκια Micellaire είναι πως δε χρειάζεται να ξεβγάλω το πρόσωπό μου μετά το ντεμακιγιάζ - αν και συνήθως το κάνω.


Το συγκεκριμένο ισχυρίζεται ότι αφαιρεί το μακιγιάζ, καθαρίζει και καταπραύνει την επιδερμίδα. Είναι χωρίς άρωμα και κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες.
Ναι, όντως κάνει αυτά που υπόσχεται και σαν σύνθεση μου αρέσει περισσότερο από το αντίστοιχο νεράκι καθαρισμού της L'oreal.

Πρώτον διότι το νεράκι Micellaire της L'oreal συχνά η σύνθεσή του θύμιζε "σαπουνάδα" - δηλαδή άφριζε χωρίς ιδιαίτερο κούνημα του μπουκαλιού και δεύτερον δε μου άρεσε το στόμιό του. Λόγω του ότι είναι αρκετά μεγάλο, έπεφτε περίσσεια ποσότητα προιόντος και γινόταν σπατάλη.
Με το Garnier όμως δεν είχα αυτό το πρόβλημα, καθώς το στόμιό του επιτρέπει να βγαίνει κάθε φορά η επιθυμητή ποσότητα.

 
Ένα ακόμα μειονέκτημα του νερού της L'oreal είναι η τιμή του, κοστίζει περίπου 4.50 ευρώ τα 200ml ενώ το αντίστοιχο Micellaire από τη Garnier κοστίζει 6.20 ευρώ τα 400ml.

Το νεράκι καθαρισμού Garnier μου αρέσει πολύ γιατί δεν αφρίζει και δε χρειάζεται τρίψιμο για την αφαίρεση του μακιγιάζ. Ακόμα και η The Rocket μάσκαρα της Maybelline αφαιρείται εύκολα με το συγκεκριμένο, ενώ με άλλα ντεμακιγιάζ χρειαζόταν τρίψιμο. Ναι, είναι ένα ποιοτικό και οικονομικό προιόν που σίγουρα θα το αγόραζα ξανά! 

Ή μήπως αυτή τη φορά να δοκιμάσω το Bioderma, που ακούγεται πως είναι το καλύτερο νεράκι καθαρισμού Micellaire; Εσείς τι μου προτείνετε;


 

You Might Also Like

24 σχόλια

  1. τα εχω και τα τρία και προτιμώ το Micellare της Garnier γιατί & κάνει μια χαρά τη δουλειά του & συμφέρει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ προτιμώ το garnier γιατί μου αρέσει πολύ, αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω και το Bioderma γιατί ακούω τόσο καλά λόγια για αυτό.

      Διαγραφή
    2. Εγω εχω χρησιμοποιήσει μόνο το Bioderma - Sensibio σε φαση που το δερμα μου ειχε εμφανίσει ερεθισμό μήπως και το ηρεμήσω... ισως να δοκιμασω καποια στιγμη στο μελλον και το Hydrabio για να εχω ολοκληρωμένη αποψη για τα Bioderma...

      Διαγραφή
  2. αγαπω Bioderma..δεν το αλλαζω με τιποτα..της Loreal εμενα καποιες φορες με τσουζει στα ματια αλλα θεωρω οτι αφαιρει πιο ευκολα το μακιγιαζ αποτι της Garnier..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Της L'oreal και μένα καμιά φορά με έτσουζε στα μάτια, αλλά επειδή έχω να το χρησιμοποιήσω καιρό αυτή τη λεπτομέρεια την είχα ξεχάσει.

      Διαγραφή
  3. Δεν έχω χρησιμοποιήσει της Garnier, αλλά το L'oreal σε σχέση με το Bioderma για λιπαρά δέρματα εεε το Bioderma υπερέχει γενικότερα και ειδικότερα! Άσε που εμένα το L'oreal μου μύριζε πολύ άσχημα όταν το χρησιμοποιούσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε θυμάμαι να με ενόχλησε το άρωμα του L'oreal, ίσα ίσα μου άρεσε που αυτά τα νεράκια δεν έχουν ιδιαίτερο άρωμα. Μήπως το είχες καιρό και αλλοιώθηκε η σύστασή του; Εγώ μέσα σε 1 μήνα το τελείωσα και ήταν σχεδόν άοσμο απ'οτι θυμάμαι.

      Διαγραφή
  4. Δεν έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο...αλλά τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ bioderma!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βίκυ φαντάζομαι ότι κι εσύ έμεινες ευχαριστημένη από το bioderma για αυτό και δεν το αλλάζεις :)

      Διαγραφή
    2. Ακριβώς!!Αν μου αρέσει κάτι παραμένω πιστή και δεν κάνω πειράματα!!

      Διαγραφή
  5. Κι εγώ της Bioderma χρησιμοποιώ αν και έχω ακούσει οτι το Garnier είναι αντίστοιχης ποιότητας και το σκέφτομαι να πάρω Garnier την επόμενη φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είναι μία πιο οικονομική λύση, αν και δεν έχω το Bioderma για να τα συγκρίνω και σε ποιότητα.

      Διαγραφή
  6. το Garnier δεν το έχω δοκιμάσει,όμως επειδή έχω 2 λίτρα bioderma δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσω νεράκι για τους επόμενους 4-5 μήνες ...το προτιμώ... της l'oreal με τσούζει στα μάτια αν μπει παραπάνω ποσότητα στο pad και αφρίζει και λίγο...πολύ καλή σύγκριση ...πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!! 2 λίτρα Bioderma; Ναι σίγουρα για τους επόμενους δε θα χρειαστεί να αγοράσεις ξανά νεράκι καθαρισμού :) Ναι το L'oreal με απογοήτευσε σε πολλά σημειά για αυτό και δεν θα το αγοράσω ξανά.
      xxx

      Διαγραφή
  7. Το Bioderma είναι με διαφορά το αγαπημένο μου, το χρησιμοποιώ χρόνια και η αλήθεια είναι ότι δύσκολα το αποχωρίζομαι! Ωστόσο, από όσα έχω δοκιμάσει, μπορώ να πω ότι το νεράκι της Garnier είναι εξίσου αποτελεσματικό!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α μάλιστα, καλό αυτό! Το Bioderma θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά γιατί όλες μου είπατε πολύ καλά λόγια για αυτό.

      Διαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ ωραία ανάρτηση! Το νεράκι της garnier θέλω πολύ να το δοκιμάσω...αλλά περιμένω να το βγάλουν σε προσφορά γιατί έτσι κι αλλιώς τώρα χρησιμοποιώ άλλα προϊόντα ακόμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ το πήρα στα 6 και κάτι, αλλά μου φαίνεται καλή τιμή σε σχέση με την ποσότητα... Σίγουρα αν βγει σε προσφορά ακόμα καλύτερα :)

      Διαγραφή
  10. Το δοκίμασα και αυτό αλλά προτιμώ της bioderma γιατί είδα ότι βοηθάει ίσως καλύτερα την επιδερμίδα μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόλις τελειώσει θα αγοράσω το Bioderma κι εγώ γιατί τελευταία η επιδερμίδα μου δεν είναι στα καλύτερά της.

      Διαγραφή
  11. τα αγαπω πολυ ολα αυτα τα νερακια, θεωρω εξαιρετικο το νερακι της yves rocher, αν το βρεις σε προσφορα δοκιμασε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα το αναζητήσω στο μέλλον, γενικά ότι micellaire κυκλοφορεί το θέλω γιατί με έχουν βολέψει πολύ αυτά τα μαγικά νεράκια!

      Διαγραφή
  12. To bioderma ειναι καλυτερο. Το garnier για προιον super market ειναι πολυ καλο αλλα δεν μπορεις να το βαλεις στο ιδιο επιπεδο με το bioderma καθως ο αριστος καθαρισμος δεν ειναι το μονο ζητουμενο. Το bioderma sensibio ειναι καλο για ευαισθητες επιδερμιδες ενω το μπλε sebium ειναι καλο για απολεπιστικη δραση και βαθυ καθαρισμο λιπαρων επιδερμιδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή