μακιγιάζ

Wet n Wild Cosmetics Review | My summer essentials #2

2:29 π.μ.

Πριν από λίγες μέρες το Beautytestbox ανακοίνωσε στη σελίδα του στο facebook έναν διαγωνισμό για beauty bloggers, στον οποίο 15 τυχερές bloggers θα κέρδιζαν από 2 προϊόντα των εταιριών Aden ή Wet n Wild για να κάνουν review. Εγώ λοιπόν ήμουν μέσα στις τυχερές, και σήμερα θα σας μιλήσω για τα 2 όμορφα καλλυντικά που έλαβα από την Wet n Wild. 
Η Wet n Wild είναι μία αμερικανική εταιρία (εδρεύει στο Los Angeles και μετρά ιστορία 35 χρόνων) που  προωθεί προιόντα οικονομικά και ποιοτικά ταυτόχρονα, για αυτό χάρηκα που είχα την τύχη να τα δοκιμάσω.

Το Beautytestbox είναι το πρώτο συνδρομητικό κουτάκι της Ελλάδας, το οποίο κάθε μήνα γίνεται ανάρπαστο από τις συνδρομήτριες. Το eshop του BTB προσφέρει δωρεάν μεταφορικά με την ACS κούριερ, κάτι πολύ σημαντικό που σπάνια προσφέρουν ελληνικά eshops. Μέσα από την προσωπική μου εμπειρία ως συνδρομήτρια του συγκεκριμένου συνδρομητικού κουτιού, η εξυπηρέτηση είναι πολύ καλή και οι υπεύθυνοι προσφέρουν άμεσες απαντήσεις σε όλες τις απορίες μας. Επιπλέον εξασφαλίζει για μας προιόντα από εταιρίες δυσεύρετες στην ελληνική αγορά και σε κάθε παραγγελία από το eshop προσφέρει δωράκια.

Πάμε να δούμε τα προϊόντα;


Αρχικά να σας ενημερώσω για τη συσκευασία τους, τα προϊόντα μου έφτασαν μέσα σε κουτάκι (όπως κι όταν παρήγγειλα το συνδρομητικό κουτί) τυλιγμένα με άσπρο ριζόχαρτο. Μόλις άνοιξα το πακέτο, ένα ευχάριστο άρωμα απελευθερώθηκε
*Θα προτιμούσα η πούδρα να είναι έξτρα συσκευασμένη και με φουσκαλίτσες για να είμαι πιο σίγουρη ότι δεν πρόκειται να σπάσει κατά τη μεταφορά. 
 
Κάτι που με εντυπωσίασε ήταν πως τη μέρα που έφτασε το πακέτο μου, το πρωί στάλθηκε μήνυμα στο κινητό μου από την ACS πως έχω πακέτο από το Beautytestbox που με ενημέρωσε πως θα παραλάμβανα την ίδια μέρα. Αυτό μου άρεσε αρκετά καθώς ήξερα πού βρίσκεται το πακέτο μου και πότε ακριβώς θα το παραλάβω και δε χρειάστηκε να περιμένω στο σπίτι 2-3 μέρες όπως συνέβαινε με άλλες εταιρίες.


*Η συσκευασία του είναι πλαστική και δεν ανοίγει εύκολα στην τσάντα*

Πρώτα ξετύλιξα το κραγιόν, το οποίο είναι ένα από τα πιο γλυκά ροδακινί χρώματα. Το όνομά του είναι Just Peachy* και πιστεύω πως του ταιριάζει απόλυτα! Γενικά τα ροδακινί χρώματα στα χείλη δεν τα προτιμούσα, όμως αφού έλαβα το συγκεκριμένο και το φορούσα μου 'λέγαν όλοι πως μου πάει -κι έτσι αναθεώρησα. Η μυρωδιά του είναι ευχάριστη και διακριτική, απλώνεται στα χείλη εύκολα ακόμα και χωρίς lip pencil και είναι ημι-ματ
Δηλαδή δε ξεραίνει τα χείλη, είναι σταθερό και δεν κάθεται στις γραμμές. Διαρκεί 3-4 ώρες αν δεν φάτε/πιείτε ,με ένα μολύβι χειλιών από κάτω η διάρκειά του αυξάνεται.



 Το δεύτερο προϊόν που ξετύλιξα ήταν η Mega Glow Illuminating Powder* στην απόχρωση Spotlight Peach.
 Αν είστε ανοιχτόχρωμη και αποφεύγετε την ηλιοθεραπεία, αυτή η πούδρα θα δώσει στο πρόσωπό σας μία όμορφη, φυσική-ηλιοκαμμένη όψη. Αυτό το προϊόν με ενθουσίασε καθώς χρησιμοποιώ τις 4 αποχρώσεις του σαν σκιές και την πρώτη απόχρωση που περιέχει shimmer σαν highlighter. Περνόντας το πινέλο από όλες τις αποχρώσεις, το πρόσωπο αποκτά μία μπρονζέ λάμψη.
Φυσικά και θα είναι σίγουρα το πρώτο προϊόν που θα μπει στο καλοκαιρινό μου νεσεσέρ, καθώς τα πολυχρηστικά προϊόντα είναι must για τις διακοπές!

Παρακάτω θα βρείτε swatchάκια στο χέρι, αλλά και φωτογραφίες με ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ με αυτά τα 2 προϊόντα.


Για το μακιγιάζ χρησιμοποίησα:

Μάτια 
Mega Glow Illuminating Powder την πιο ανοιχτή απόχρωση που περιέχει shimmer για το εσωτερικό του ματιού και την πιο σκούρη για λίγη ένταση στο βλέμμα.
Η μάσκαρα που φοράω είναι η Rocket από την Maybelline.

Πρόσωπο
Στα μήλα την Mega Glow Powder της Wet n Wild
 Foundation CK One #Porcelain 
Seventeen Ideal Cover Liquid Concealer #05 beige

Χείλη
Wet n Wild Lipstick #Just Peachy


Αυτή ήταν η πρώτη μου επαφή με προιόντα της εταιρίας Wet n Wild. Αν θέλετε να δείτε περισσότερα προιόντα Wet n Wild κάντε κλικ εδώ.
Επειδή ο διαγωνισμός για τις 15 beauty bloggers συνεχίζεται και το καλύτερο review θα επιβραβευτεί με ένα ολοκληρωμένο σετ μακιγιάζ, χαρίστε μου όλη σας τη θετική ενέργεια!


Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο προιόν από αυτά;
Ποιά είναι η γνώμη σας για το BeautyTestBox ως συνδρομητικό κουτί και ως eshop;

*Τα προιόντα με αστερίσκο (*) είναι PR Samples. 



You Might Also Like

10 σχόλια

  1. Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Ιωάννα!! Όντως είναι πολύ όμορφα και τα 2 και σε καλοκαιρινές αποχρώσεις :)

      Διαγραφή
  2. πΟΛΎ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ! ΕΧΩ Κ;Ι ΕΓΩ την 4πλη πούδρα bronzer και την λατρεψα!!
    kisses
    Mary

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Μαίρη! Η 4πλή πούδρα είναι τέλεια, σίγουρη προσθήκη για το νεσεσέρ των διακοπών :)

      Διαγραφή
  3. Θελω πολυ να δοκιμασω wet & wild αλλα δεν τα βρίσκω πουθενα για να τα δω πρώτα!! Ωραιο ποστ!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς αυτό είναι ένα αρνητικό με τις αγορές μέσω e-shop, αλλά ελπίζω να σου έδωσα μία ιδεα για τα προιόντα και για την απόδοσή τους. Σε ευχαριστώ Λάουρα :)

      Διαγραφή
  4. Πολύ ωραία τα πραγματάκια που σου στείλανε !! Με γεια σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι όντως, ειδικά η πούδρα μου άρεσε πολύ καθώς ήθελα να αγοράσω κάποια πολυχρηστική bronze πούδρα με shimmer.

      Διαγραφή
  5. Πολύ όμορφο το αποτέλεσμα του μακιγιαζ σου! Το κραγιον μου αρέσει πολύ και η απόδοση των χρωμάτων της πούδρας! Από διάρκεια η πούδρα πώς είναι;;
    Φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλή διάρκεια & απόδοση Γεωργία μου :)
      Με άφησε πλήρως ικανοποιημένο αυτό το bronzer-highlighter από την Wet n Wild!

      Διαγραφή