Garnier

Αγαπημένα Ιουνίου και mini reviews

8:54 π.μ.

Γειά σας beauty maniacs! Τι κάνετε; Ελπίζω να είστε καλά και να αντέχετε την τόση ζέστη... Σήμερα θα σας δείξω τα αγαπημένα μου προιόντα για τον Ιούνιο και θα σας πω λίγα λόγια για αυτά. 


Για το μακιγιάζ του Ιουνίου χρησιμοποιούσα λίγα προιόντα, διότι όσο ζεσταίνει ο καιρός τόσο λιγοστεύουν και τα προιόντα! Αρχικά κάλυπτα τις ατέλειες και τα σπυράκια με το Natural Concealer της KIKO, το οποίο είναι στην απόχρωση #02. Καλύπτει μέτρια, αλλά πιστεύω πως είναι ιδανικό για το καλοκαίρι αν δε θέλετε να φορέσετε μεικ απ και προτιμάτε την τοπική κάλυψη. Δεν προσφέρει φωτεινότητα κάτω από τα μάτια αλλά μόνο κάλυψη, κάτι που με έκανε να χρησιμοποιήσω αρκετά το διάσημο Mary Lou το οποίο είναι ένα εκπληκτικό highlighter!


Η αγαπημένη μάσκαρα του μήνα είναι η Sexy Black Mascara της Golden Rose, η οποία αναγράφει πως είναι για όγκο και αυτό ακριβώς κάνει! Την αγάπησα για βραδινές εμφανίσεις, και με 2 στρώσεις προσφέρει έντονο μαύρο αποτέλεσμα χωρίς να κάνει κομματάκια. Ίσως σας κάνω αναλυτικό review στο μέλλον, πείτε μου αν σας ενδιαφέρει. 
*Να μη ξεχάσω να σας πω πως την κέρδισα σε διαγωνισμό της γλυκειάς Κλεοπάτρας από το Pretty Woman Blog και την ευχαριστώ πολύ!


Για το ντεμακιγιάζ μου χρησιμοποιούσα τα μαντηλάκια Pom Pon Sensitive για ευαίσθητη επιδερμίδα και το λατρεμένο νερό καθαρισμού Micellaire της Garnier. Τα πρώτα τα είχα αγοράσει παλαιότερα και τα βρήκα σε δείγμα (5 μαντηλάκια) στο Cosmopolitan, οπότε θυμήθηκα πόσο ωραία είναι. Δεν είναι σκληρά, είναι αρκετά υγρά και αφαιρούν με ευκολία το μακιγιάζ, ιδανικά αν είστε σε διακοπές και δε θέλετε πολλά προιόντα μαζί σας. Όσον αφορά το νεράκι της Garnier έχει τελειώσει σχεδόν το μισό και το έχω πάνω από ένα μήνα, το χρησιμοποιώ και σαν toner και μου αρέσει πολύ! Σας έχω κάνει και review για αυτό, για να το δείτε κάντε κλικ εδώ.

Τελευταίο προιόν μακιγιάζ είναι μία θεραπεία για τα αδύναμα νύχια από την Peggy Sage, η οποία είναι express nail hardener και είναι η καλύτερη από όσες έχω δοκιμάσει! Μπορεί να φορεθεί και κάτω από άλλο βερνίκι σαν βάση, και μόνη της σαν θεραπεία και είναι φοβερή. Η τιμή της είναι λίγο τσιμπημένη (γύρω στα 20ευρώ τα 11ml), αλλά τα αξίζει γιατί η διαφορά στα νύχια φαίνεται άμεσα. Μέσα σε μία μόνο μέρα ήταν φανερά πιο σκληρά και λεία!


Συνεχίζουμε με ένα μοσχομυριστό αφρόλουτρο σώματος Korres, το οποίο καθαρίζει και αφήνει ενυδατωμένη την επιδερμίδα. Είναι με βανίλια δαμάσκηνο και περιέχει 90,7% φυσικά συστατικά...Απλά σαγινεύει με το άρωμά του! 

Τελευταίο και πολύ χρήσιμο προιόν επίσης από τον Korres είναι το γαλάκτωμα με Μύρτιλο και Σιτρονέλα, το οποίο απωθεί τα έντομα της εξοχής και μυρίζει σαν λεμόνι! Ξεχάστε τα δύσοσμα εντομοαπωθητικά, αυτό εδώ αφήνει ένα απαλό άρωμα λεμονιού στο δέρμα σας και έχει ενυδατική σύνθεση. Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα, ειδικά αν θα κάνετε διακοπές στην εξοχή.

Αυτά είχα να σας πω! Ελπίζω να σας άρεσε το post και να περνάτε όμορφα το καλοκαίρι σας. 
 Εσάς ποιά είναι τα δικά σας αγαπημένα;


You Might Also Like

23 σχόλια

  1. αυτη τη μασκαρα δεν μπορω να τη βρω..θελω να δω το βουρτσακι απο κοντα...το νερακι ειναι πολυ καλο για την τιμη του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα κάνω review αποκλειστικά για αυτήν και το περίεργο βουρτσάκι της, με φωτογραφίες από κάμερα για να την δεις καλύτερα! Την έχω δει σε αρκετά μαγαζιά γύρω στα 7-8 ευρώ, τα οποία θεωρώ πολλά για μάσκαρα GR αφού με τα ίδια χρήματα βρίσκεις Maybelline.

      Διαγραφή
  2. Το νεράκι της Garnier θα το δοκιμάσω μετά το καλοκαίρι, έχει μπει στο σχέδιο... :):):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι τέλειο, μία τεράστια ποσότητα σε πολύ καλή τιμή! Θα σε βολέψει για όλο το πρόσωπο σίγουρα Λάουρα μου...<3

      Διαγραφή
  3. Ωραία αγαπημένα.. Λέω να δοκιμάσω σύντομα αυτό το αφρόλουτρο!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ααα θα ψάξω και εγώ για αυτό το νεράκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ καλή εναλλακτική το νεράκι της Garnier, αν δε θέλεις να πάρεις το αντίστοιχο της Bioderma! Κοστίζει γύρω στα 6 ευρώ και κάτι και θα σου κρατήσει για μήνες.

      Διαγραφή
  5. τα μαντιλάκια της pom pon κάνουν πολύ καλή δουλειά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου αρέσουν κι εμένα τα συγκεκριμένα, απλά σε καθημερινή βάση προτιμώ άλλου είδους ντεμακιγιάζ γιατί με τα μαντηλάκια δεν αισθάνομαι ποτέ το δέρμα που πραγματικά καθαρό από μακιγιάζ και ρύπους.

      Διαγραφή
  6. Το αφρόλουτρο μου αρέσει πάραα πολύ!!Σε αντίθεση με τα μαντηλάκια,που τα μισώ!!χαχαχ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα συγκεκριμένα δε σου αρέσουν; Γιατί εμένα τα pom pon μου αρέσουν πολύ! Όπως έγραψα και παραπάνω, καθημερινά προτιμώ άλλου είδους ντεμακιγιάζ (τζελ, λάδι, νεράκι καθαρισμού), απλά στις διακοπές τα προτιμώ ως εύκολη λύση.

      Διαγραφή
    2. Είναι βασικά από τα πιο καλά που κυκλοφορούν...τα προτιμώ από septona και bioten...αλλά και πάλι δεν μου αρέσουν!

      Διαγραφή
  7. Exw ki egw thn vash gia ta nuxia kai nomizw exei swsei ta nuxakia mou pou ksefloudizane.Ta Pom Pon ta gapaw ki egw alla pleon ta agorazw spania giati protimw allou eidous ntemakigiaz kai ka8aristika :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα και στα 2, η βάση είναι τέλεια και έχει βοηθήσει πολύ τόσο εμένα όσο και τη μητέρα μου (που έχει αδύναμα νύχια λόγω έλλειψης ασβεστίου) και τα μαντηλάκια κι εγώ τα αγοράζω μόνο αν πάω διακοπές ως εύκολη λύση- και κυριως γρήγορη.

      Διαγραφή
  8. Πολύ ωραία τα αγαπημένα σου!! Θέλω οπωσδήποτε να δοκιμάσω αυτή τη θεραπεία της Peggy Sage!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ ωραία όλα! Μου κίνησες την περιέργεια για το εντομοαπωθητικό του Κορρέ γιατί είμαι και λίγο κουνουπομαγνήτης και δεν μπορώ τα προϊόντα που μυρίζουν έντονα και σαν φάρμακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μυρίζει σαν λεμονάκι και μου αρέσει αυτό, γιατί τα περισσότερα εντομοαπωθητικά μυρίζουν απαίσια!
      Αν και σπάνια με τσιμπούν κουνούπια, νομίζω ότι κάνει δουλειά.
      xxx

      Διαγραφή
  10. αχ...γιατί να είναι τόσο ακριβή αυτή η θεραπεία νυχιών!???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι λίγο ακριβή όντως, αλλά τα αξίζει τα λεφτά της γιατί κάνει τέλεια δουλειά!

      Διαγραφή
  11. Λιλάκι ωραίες επιλογές για τα αγαπημένα σου...πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσω τη βάση για τα νύχια!!!πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου! Να τη δοκιμάσεις, είναι πολύ καλή και θα κάνει τα νύχια σου πολύ πιο σκληρά σε μικρό χρονικό διάστημα (εγώ είδα διαφορά σε μία νύχτα, την εφάρμοσα πριν κοιμηθώ μόνη της σε κατεστραμμένα νύχια και το πρωί ήταν πολύ πιο γερά!).

      Διαγραφή