καλοκαιρινή

Summer Eye Shadows and Pencils I' am Loving

6:35 π.μ.

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και όσο η διάθεσή μας ανεβαίνει, τόσο επιθυμούμε και το μακιγιάζ μας να ανταποκρίνεται σε αυτή την αλλαγή... Έντονα χρώματα ή πινελιές αυτών σε ένα απλό μακιγιάζ, καθαρές γραμμές ή καλά σβησίματα. Το σίγουρο είναι ότι χρειαζόμαστε μία αψεγάδιαστη, υπέροχα μαυρισμένη επιδερμίδα για να αναδείξουμε τα μάτια μας. Σήμερα λοιπόν θα σας δείξω τα αγαπημένα μου προϊόντα μακιγιάζ για τα μάτια, σκιές και μολύβια (και ένα χειλιών που δε μπόρεσα να παραλείψω). 

Οι μπρονζέ αποχρώσεις ταιριάζουν τέλεια στις περισσότερες από εμάς, για αυτό και τις αγαπάμε πολύ. Αν όμως θέλουμε κάτι έντονο, το καλύτερο είναι να επενδύσουμε σε κάποιες μπλε-τιρκουαζ αποχρώσεις για να έχουμε ένα τέλειο και καλοκαιρινό αποτέλεσμα.


Τα μολύβια ματιών, με τις τόσες διαφορετικές αποχρώσεις που υπάρχουν μας επιτρέπουν να κάνουμε άπειρους συνδιασμούς και λουκ! Ξεκινάμε με το υπέροχο, απαλό μωβ-λιλά Κορρές 4S Soft Eyeliner pencil που ταιριάζει τέλεια στο εσωτερικό του ματιού μας για να μας δώσει ξεκούραστο βλέμμα. Συνεχίζουμε με ένα χρυσό μολύβι από τη Lovie, το Smooth touch eye pencil #34, που είναι ιδανικό για κάτω από τα μάτια, μου αρέσουν ιδιαίτερα οι ιριδισμοί που κάνει.
Το διπλό μολύβι #16 με satin τελείωμα της Tommy G (η άλλη του μυτούλα είναι μαύρη) είναι για όλες εμάς που επιθυμούμε μία πινελιά χρώματος σε ένα μπρονζέ-καλοκαιρινό μακιγιάζ ματιών, καθώς μεταμορφώνει το βλέμμα. Όπως και το προηγούμενο έχει υπέροχους ιριδισμούς, σίγουρα το μακιγιάζ σας δε θα περάσει απαρατήρητο!


Για το τέλος σας άφησα το αγαπημένο μου μαύρο μολύβι από Κορρέ, το οποίο γράφει πολύ έντονα μέσα στα μάτια και θεωρείτε must have από πολλές κοπέλες. Είναι το Eyeliner Black Pencil #1.
Το ck Lip Pencil Definition Defining # 106 Toasted Pink
που είναι σε μία ροζ απόχρωση σάπιου μήλου και ταιριάζει με όλα σχεδόν τα μακιγιάζ, αναδεικνύοντας το φυσικό χρώμα των χειλιών. Στα συν του ότι περιέχει και μία ξυστρούλα στη συσκευασία, η οποία και είναι ιδιαίτερα χρήσιμη.


 Εκτός από τα μολύβια, απαραίτητες για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ είναι και οι σκιές! Τώρα το καλοκαίρι συνήθως χρησιμοποιώ καθημερινά ή σκιά ή μολύβι, συνδιαστικά τα προτιμώ για βραδινές εμφανίσεις. Οι μπρονζέ/καφέ αποχρώσεις συνδιάζονται υπέροχα με τις μπλέ -ελεκτρίκ ή τιρκουάζ- συνθέτοντας ένα σαγινευτικό βλέμμα για κάθε γυναίκα. Επιπλέον τώρα που καλοκαίριασε συνήθως πάμε σε πάρτυ, δεξιώσεις οπότε είναι μία καλή ιδέα για ένα καλοκαιρινό και σικ μακιγιάζ μαζί!



Ξεκινάω με τη γνωστή αγαπημένη μου πούδρα Mega Glow της WetnWild στην απόχρωση Spotlight Peach, για την οποία σας έχω ξαναμιλήσει σε προηγούμενη ανάρτηση. Δεν έχω κάτι καινούργιο να σας αναφέρω, απλά την αγαπώ για την πολυχρηστικότητά της (χρήση ως πούδρας αλλά και μεμονωμένα σας σκιών!). Ναι, προσφέρει ηλιοκαμένη όψη στη λευκή επιδερμίδα μου χωρίς να φαίνεται το αποτέλεσμα υπερβολικό και γλυκαίνει το βλέμμα με τις απαλές της αποχρώσεις.



Συνεχίζουμε με μία σκιά της Glamorous #05 η οποία είναι ο ορισμός του καλοκαιρινού μακιγιάζ. Σκιές με απίστευτη απόδοση, γράφουν τέλεια και με βρεγμένο πινέλο για όσες θέλετε μία μπλε γραμμή σαν eyeliner πάνω από τις σκιές σας. Με ένα μόνο πέρασμα και χωρίς primer (όπως και όλα τα swatch που σας δείχνω) η απόδοσή τους σας βλέφαρα είναι απλά εντυπωσιακή! Κάτι άλλο που μου αρέσει και δε θα μπορούσα να παραλείψω είναι ότι η Glamorous είναι μία ελληνική εταιρία με οικονομικά καλλυντικά, αυτή η διπλή σκιά κόστισε μόνο 2 ευρώ. Για τη διάρκεια δε μπορώ να σας μιλήσω ακόμα, καθώς δεν την έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές, απλά ήθελα να την αναφέρω σαν μία ωραία και οικονομική καλοκαιρινή πρόταση!



Τι να πρωτοπεί κανείς για την water eyeshadow της KIKO #200 Champagne... Μαύρη,σικ συσκευασία που θυμίζει highend εταιρίες. Καθρεφτάκι για να μπορείτε να βαφτείτε παντού ή να διορθώσετε το μακιγιάζ σας. Και το περιεχόμενο καταπληκτικό! Η απόδοσή της είναι τέλεια, φωτίζει αμέσως το βλέμμα και έχει υπέροχη διάρκεια (τη φοράω πάντα χωρίς primer!). Δεν περιέχει μεγάλα κομμάτια γκλίτερ που συνήθως μοιάζουν αντιαισθητικά, για αυτό και τη θεωρώ top! Αν θέλετε να αγοράσετε ένα πολύ καλό προϊόν από ΚΙΚΟ σας το συστήνω ανεπιφύλακτα.



Και για το τέλος σας άφησα μία παλιά αγαπημένη μου τετραπλή παλετίτσα, η οποία σταθερά με συντροφεύει στο καθημερινό μου μακιγιάζ. Οι σκιές είναι σχεδόν ματ, πουδρένιες και χρειάζονται ελαφρύ χέρι γιατί δυστυχώς τρίβονται. Εκτός όμως από αυτό το μικρό μειονέκτημα τις θεωρώ πολύ καλές για τα χρήματά τους, η παλέτα κοστίζει 3 ευρώ και είναι η Lovie #3.


Μπλέ σκιές και χρυσά μολύβια; Ή μήπως ένα μπρονζέ μακιγιάζ με λίγο μπλέ τιρκουάζ μολύβι στο εσωτερικό των ματιών; Ότι κι αν επιλέξετε το αποτέλεσμα θα είναι άκρως θηλυκό και καλοκαιρινό!
 Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα;
Εσείς ποια χρώματα επιλέγετε για το καλοκαιρινό σας μακιγιάζ;

You Might Also Like

10 σχόλια

  1. Eίμαι ερωτευμένη με την σαμπανιζέ σκιά της ΚΙΚΟ. Ω Θεέ! Τέλεια!!
    Το ποστ σου υπέροχο και πολύ λεπτομερές, ευχαριστούμε για τις πληροφορίες.
    Επίσης η παλέτα της lovie είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ σε όλα Ηλέκτρα μου, εγώ σε ευχαριστώ για την υποστήριξη και το χρόνο σου!
      Πολλά φιλιά :)

      Διαγραφή
  2. Τις σκιές της Lovie και το Mega Glow της Wet n Wild θέλω πάρα πολύ να τα δοκιμάσω!! :) Πολύ ωραίο post!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Λάουρα! Να τα δοκιμάσεις, είναι και τα 2 πολύ βολικά προιόντα και είμαι σίγουρη ότι θα τα αγαπήσεις.

      Διαγραφή
  3. KIKO όλα τα λεφτα! φανταστικο το post σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφο post! Μάλλον ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσουμε κι εμείς το mega glow σαν σκιά. Πειστήκαμε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τις δοκιμάσετε κορίτσια, είναι τέλειες ακόμα και φορεμένες σαν σκιές! Ειδικά η σαμπανιζέ έχει μία ροζ- γλυκειά απόχρωση που την λατρεύω!

      Διαγραφή
  5. Η σκια τησ κικο φαινεται απιστευτηηη...ζηλευωωωω ...χαχαχα :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όντως απίστευτη! Κι εγώ τη ζήλευα όταν την έβλεπα σε άλλα beauty blogs και χαίρομαι πολύ που πλέον την έχω :)

      Διαγραφή