Ελληνική Εταιρία

Περιποίηση επιδερμίδας και μαλλιών με την aromaesti - Review

7:05 π.μ.

Είναι μερικές εταιρίες, που αν και ελληνικές δεν τις ξέρεις-αλλά χαίρεσαι πολύ όταν μαθαίνεις για αυτές. Γιατί είναι αξιόλογες, χρησιμοποιούν βιολογικά συστατικά αποκλειστικά της ελληνικής γης και παρασκευάζουν υπέροχα προϊόντα -που δεν περιέχουν επικίνδυνα χημικά συστατικά.

Μία από αυτές τις εταιρίες είναι η aromaesti, η οποία μας προσφέρει χειροποίητα καλλυντικά και μετατρέπει την καθημερινή μας ρουτίνα περιποίησης επιδερμίδας/μαλλιών σε ένα μίνι-σπα. Οι μυρωδιές των προϊόντων που θα σας δείξω παρακάτω είναι μοναδικές, και το καλύτερο είναι ότι διαρκούν! 




Οι συσκευασίες της σειράς Elixir είναι μαύρες με χρυσές λεπτομέρειες-σικ και έχουν επάνω σχέδια που θυμίζουν αρχαία Ελλάδα. Η σειρά αυτή περιέχει ως κύρια συστατικά της την ελιά και το αργκάν, μυρίζει όμως έντονα ανανά-μπανάνα και σε ξετρελαίνει!


Ας ξεκινήσουμε το review με 2 προιόντα περιποίησης μαλλιών.

 Το πρώτο προϊόν που χρησιμοποίησα είναι το σαμπουάν της σειράς Elixir, το οποίο είναι δερματολογικά ελεγμένο και sulfate free. Αυτό σημαίνει ότι δεν κάνει πλούσιο αφρό και δεν προκαλεί φριζάρισμα στα μαλλιά, κάτι που μου άρεσε γιατί δικά μου μαλλιά φριζάρουν αρκετά.
(*Επίσης έρευνες αναφέρουν ότι τα sulfate ίσως είναι καρκινογόνα, οπότε ένα παραπάνω σύν στην aromaesti!).
Η σύνθεσή του είναι απαλή, η συσκευασία με την αντλία είναι αρκετά βολική αλλά θεωρώ πως είναι ένα μέτριο προϊόν που δεν προσέφερε την απαραίτητη ενυδάτωση στα μαλλιά μου. Συνδιαστικά με τη μάσκα,όμως, προσφέρει όμορφα & απαλά μαλλιά.



Συνεχίζοντας θα σας μιλήσω για τη μάσκα μαλλιών. Αυτή τη μάσκα την αγάπησα από την πρώτη χρήση!
Η υφή της είναι βουτυρένια, η μυρωδιά της μένει στα μαλλιά για ώρες μετά του λούσιμο και τα κάνει απίστευτα απαλά. Παρόλο που η σύνθεσή της είναι λιπαρή, την εφάρμοζα από τις ρίζες ως τις άκρες και δεν παρατήρησα ποτέ να λαδώνουν τα μαλλιά μου. Προσφέρει βαθειά ενυδώτωση, οπότε θα την πρότεινα ακόμα και σε κοπέλες με βαμμένα/ταλαιπωρημένα μαλλιά.

(Η μητέρα μου που έχει βαμμένα μαλλιά και τη χρησιμοποιεί μου είπε τα καλύτερα για αυτή τη μάσκα, και για το πόσο βοήθησε τα μαλλιά της να ανανεωθούν μετά τη θάλασσα και τον ήλιο.)


Και αφού σας μίλησα για τα 2 προϊόντα μαλλιών από την aromaesti, τα 3 επόμενα αφορούν την περιποίηση της επιδερμίδας μας. 





Το peeling σώματος αποτελείται από ένα πλούσιο, ενυδατικό τζελ το οποίο περιέχει απολεπιστικούς κόκκους. Οι κόκκοι του είναι αρκετά μεγάλοι ώστε να βοηθούν το δέρμα να απολεπίζεται, αλλά όχι τόσο μεγάλοι ώστε να τραυματίσουν την επιδερμίδα. Με λίγα λόγια το μέγεθός τους είναι ιδανικό! Αυτό που μου αρέσει είναι η ενυδατική σύνθεση του gel, η οποία αφήνει το δέρμα καθαρό αλλά και βαθειά ενυδατωμένο. Μετά το ντουζ και τη χρήση του, νιώθω όπως όταν χρησιμοποιώ το conditioner σώματος της nivea, δηλαδή δε χρειάζεται να προσθέσω ενυδατική κρέμα ή κάποιο λάδι για να έχω απαλό δέρμα.



 Το scrub προσώπου έχει την ίδια σύνθεση gel με το peeling σώματος, μόνο που οι κόκκοι του είναι σαφώς μικρότεροι για να μην "γδάρουν" το δέρμα. Είναι ένα ωραίο προϊόν που μου αρέσει πολύ, ειδικά όταν νιώθω την επιδερμίδα μου αφυδατωμένη, αφού προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση.



Για το τέλος σας άφησα το καλύτερο!
Η μάσκα προσώπου που αφαιρεί άμεσα τη λιπαρότητα. Αν και την αφήνουμε στο δέρμα μόνο 10 λεπτά, μετά αφήνει την επιδερμίδα καθαρή και λεία. Βγαίνει δύσκολα από το σωληνάριο σε μία συμπαγή μορφή, αλλά με ένα άγγιγμα μετατρέπεται σε μορφή μους.

Αυτό που δεν περίμενα είναι ότι θα αφαιρείται με τόση ευκολία, επειδή όσο περνάει η ώρα η μάσκα σταθεροποιείται επάνω στο πρόσωπο και ξεραίνεται. Την εφαρμόζω μετά το ενυδατικό peeling και έτσι απολαμβάνω μία φρέσκια, καθαρή και όμορφη επιδερμίδα.


*Extra Tip: Εφαρμόστε την τοπικά πάνω στα σπυράκια ή σε μέρη που εμφανίζεται ακμή (πχ στη ζώνη Τ) και θα δείτε σταδιακά το δέρμα σας να καλυτερεύει.



*Τα ωραία πράγματα (και τις ωραίες μάσκες) θέλεις να τα μοιράζεσαι! Να όπως εδώ, που κάνω μαζί με τη Χριστίνα beaute για να δοκιμάσουμε τη μάσκα*


Όπως είναι φανερό, τα προιόντα aromaesti μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις! Θεωρώ πως είναι οικονομικά για την ποσότητα που προσφέρουν, διότι είναι από τα λίγα προιόντα που όσο τα χρησιμοποιείς αισθάνεσαι μία πολυτέλεια- σαν να βρίσκεσαι σε σπα.


Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στην επίσημη σελίδα τους, aromaesti.gr
Εσείς γνωρίζατε την εταιρία aromaesti;
έχετε δοκιμάσει κάποιο προιόν από τα παραπάνω;

Φιλιά σε όλες!




You Might Also Like

20 σχόλια

  1. πολύ ωραία προϊόντα αλλά δεν έχω δοκιμάσει κάτι ακόμα απο την εταιρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμένα ήταν η πρώτη φορά που δοκίμασα κάτι από την Aromaesti, αλλά θα τα αναζητήσω σίγουρα!

      Διαγραφή
  2. Φαίνονται όλα πολύ όμορφα και οι συσκευασίες τους πολύ ελκυστικές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είναι υπέροχες, και σε συνδιασμό με τις όμορφες υφές των προιόντων αποπνέουν μία αίσθηση πολυτέλειας.

      Διαγραφή
  3. Πω πω, φαίνονται εξαιρετικά! Θέλω και τη μάσκα μαλλιών και τα scrub! Εγώ όπως είδες αγόρασα την κρέμα χεριών με κόκκινο σταφύλι και έχω να πω τα καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το διάβασα το post σου Μαρία και ζήλεψα πολύ, μακάρι να μπορούσα να τη μυρίσω την κρέμα με το κόκκινο σταφύλι...Κάτι μου λέει πως θα έχει θεική μυρωδιά!

      Διαγραφή
  4. τώρα τελευταία την βλέπω πολύ συχνά αυτήν την εταιρεία να τριγυρνάει στα μπλογκ, φαίνονται πολύ ωραία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι όλα όσα δοκίμασα εγώ μου άρεσαν! Και Ελληνική και αξιόλογη εταιρία :)

      Διαγραφή
  5. Ομολογω οτι δεν την γνωριζα την συγκεκριμενη εταιρεια, φαινονται ωραια ομως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σίγουρα θα δοκιμάσω κάτι αν τα πετύχω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ αξιόλογη εταιρία, πιστεύω πως θα σου αρέσουν τα προιόντα της!

      Διαγραφή
  7. Ωραία προιόντα και ωραίες συσκευασίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ τα βρήκα στις αρχές του καλοκαιριού στην Κρήτη και εκτός την μάσκα προσώπου αγόρασα και ένα λάδι μασάζ για καλύτερη ενυδάτωση μετά τον ήλιο και τη θάλασσα, πραγματικά δεν πίστευα την μεταξένια αίσθηση που αφήνει χωρίς καμία λιπαρότητα.

    Υ.Γ. τώρα τα βρίσκω στο www.cretanflavor.com και πλέον έχω είδη στα χέρια μου ένα δεύτερο μπουκάλι λάδι όπως και το peeling .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μόλις σήμερα και εγώ θα ξεκινήσω την σχέση μου με τα aromaesti και βρήκα το post σου εξαιρετικά ενδιαφέρον.
    Πολύ όμορφη παρουσίαση και από ότι βλέπω και πολύ ωραία προϊόντα.
    Μπράβο σου Λιλάκι μου!
    Σύντομα θα έχω και εγώ νεότερα από αυτά τα προϊόντα!
    Φιλιά άπειρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ηλέκτρα μου, χαίρομαι πολύ που σου άρεσε!

      Διαγραφή
  10. Παρηγγειλα 3 φορες.
    Πολυ ευχαριστημενη.Να πω μπραβο κ.δημοσια στις κοπελες Τεση κ.Ιωαννα.Για την ευγενια τους την υπομονη τους προς εμενα κ.το δωρακι τους παντα.Ανεπιφυλακτα το συστηνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγχαιρω τις κοπελες Τεση κ.Ιωαννα που με εξυπηρετησαν.Τα προιοντα τελεια κ.σε τιμμη κ.σε ποιοτητα.Παντα θα ψωνιζω απο εδω.Χατζηγιαννογλου κλεοπατρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή