οικονομικά προιόντα

My favorite coral summer essentials!

8:25 π.μ.

Γειά σας beauties! Αν με ρωτήσετε ποιό είναι το αγαπημένο μου χρώμα, θα σας πω σίγουρα το ροζ...
Αν όμως με ρωτήσετε ποιό είναι το πιο ωραίο καλοκαιρινό χρώμα, τότε με σιγουριά θα απαντήσω το κοραλλί. Για αυτό και σήμερα θα σας δείξω τα αγαπημένα μου κοραλλι-πορτοκαλί προιόντα ομορφιάς για το καλοκαίρι, καθώς και 2 καινούργια κομμάτια που αγόρασα από τα H&M στις εκπτώσεις.


Σας μίλησα για το νέο μου, υπέροχο ρουζάκι από τα H&M και στο facebook... Έχει μία cute συσκευασία, ανάγλυφα τριανταφυλλάκια κι αν αναμείξετε όλα τα χρώματα μαζί προκύπτει ένα απαλό χρώμα της υγείας, σαν να σας τσίμπησαν μόλις τα μαγουλάκια!
Στα συν του ότι ανοίγοντας τη συσκευασία από κάτω θα βρείτε καθρεφτάκι και πινελάκι, για να μπορείτε να το εφαρμόζετε παντού .(Κόστισε μόνο 4 ευρώ!)


Στη φωτογραφία οι αποχρώσεις αδικούνται, καθώς στα μάγουλα είναι πολύ πιο έντονες οι αποχρώσεις! Είναι ένα πολύ όμορφο προιόν που το συστήνω σε όλες.
Συνεχίζουμε με προιόντα μακιγιάζ που είναι -τι άλλο;-κοραλλί κραγιόν! Το πρώτο είναι από τη ματ σειρά της Seventeen, το #17 που έχει και SPF 15. Είναι ένα κραγιόν που μου το χάρισε μία φίλη μου, είναι ένα φλούο έντονο χρωματάκι που δύσκολα ταιριάζει σε σκούρες επιδερμίδες αλλά σε μένα που δε μαύρισα νομίζω ότι πηγαίνει. Γενικά αυτό το χρώμα ή θα το λατρέψεις ή θα το μισήσεις...

 Το δεύτερο που σας προτείνω είναι το caressing coral της avon, το οποίο πήρα πέρυσι αλλά το θυμήθηκα και φέτος! Είναι ένα ενυδατικό κραγιόν, σχεδόν καθόλου σταθερό που όμως δίνει μία απαλή πορτοκαλί απόχρωση στα χείλη-ενυδατώνοντάς τα παράλληλα. Θα σας αρέσει πολύ, ειδικά αν έχετε ξηρά χείλη!


Ένα πολύ όμορφο βερνικάκι νυχιών σε πορτοκαλί-κοραλλί απόχρωση είναι το #582 από την neon σειρά της Beauty Line Cosmetics. Δεν έχει τη φοβερή λάμψη που θα περίμενε κανείς, αλλά εμένα μου αρέσει αυτό το σχετικά ματ αποτέλεσμα που αφήνει. Και είναι και σούπερ οικονομικό, κοστίζει γύρω στα 1,5 ευρώ!


 Το Miraculois Oil από την Garnier είναι ένα υπέροχο λαδάκι μαλλιών, με απίστευτη μυρωδιά! Δεν είναι καθόλου λιπαρό και δε βαραίνει τα μαλλιά. Προσφέρει απαλότητα και λάμψη, όχι εντατική ενυδάτωση και βοηθά πολύ στο ξέμπλεγμα μετά το μπάνιο. Η μυρωδιά του δυστυχώς δε μένει στα μαλλιά για ώρα, είναι όμως ένα πολύ ωραίο προιόν και θα το αγόραζα σίγουρα ξανά.


Το αντηλιακό προσώπου που δεν αποχωρίστηκα αυτό το καλοκαίρι είναι το Capital Soleil της Vichy με 50 SPF-Velvety cream. Αφήνει μία πολλή ωραία, βελούδινη αίσθηση στο δέρμα όταν το απλώνεις και μία μέτρια λιπαρότητα. Μου αρέσει πολύ και η μυρωδιά της αντηλιακής κρέμας, στα συν ότι δεν περιέχει parabens. Η συσκευασία της έχει εύκολο άνοιγμα, και είναι στα 50ml οπότε εύκολα τη μεταφέρεις στην τσάντα.


Για το τέλος σας άφησα το όμορφο φουστάνι και το μαγιό που πήρα από τα H&M! Αν και τα αγόρασα στις εκπτώσεις, δεν είχαν έκπτωση αλλά επειδή ήταν ήδη οικονομικά τα αγόρασα στις αρχικές τους τιμές. Το φόρεμα κόστισε 15 ευρώ και το μαγιό 10! Έχω λάβει και για τα δύο πολύ κολακευτικά σχόλια...Πώς σας φαίνονται;

 

Εσείς αγοράσατε κάποιο πορτοκαλί προιόν αυτό το καλοκαίρι; 
Ποιό είναι το δικό σας αγαπημένο χρώμα;


You Might Also Like

14 σχόλια

  1. Yπέροχο το ρουζάκι!!Εχω το φθινοπωρινό που έβγαλαν!
    Και σούπερ και το κραγιόν απο seventeen!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το είδα κι εγώ το φθινοπωρινό και το ζήλεψα, απλά αυτό το κοραλλί μου φαίνεται τόσο χαρούμενο που δε ξέρω αν θα μπορέσω να το αποχωριστώ για το χειμώνα :)
      Το κραγιόν από τη Seventeen είναι πανέμορφο και με πολύ ωραία σύσταση!

      Διαγραφή
  2. Το ρουζάκι είναι τόσο χαριτωμένο!! Λατρεύω το λαδάκι μαλλιών της Garnier, όπως και τη ματ σειρά κραγιών της Seventeen :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ σε όλα, ειδικά το ρουζ και το λαδάκι για τα μαλλιά δεν τα αποχωρίστηκα όλο το καλοκαίρι!

      Διαγραφή
  3. Το κοραλί είναι το αγαπημένο μου καλοκαιρινό χρώμα!! Το ρουζ πολύ όμορφο επίσης η πρώτη σου φωτογραφία εκπληκτική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μπέτυ μου, την φωτογραφία αυτή την αγαπώ κι εγώ :)

      Διαγραφή
  4. Το κραγιόν της Avon το έχω κάνει και εγώ και είναι φανταστικό :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλαίρη μου αν δεν κάνω λάθος μας το είχανε δώσει στο bloggers event της Avon :) Είναι πολύ καλό όντως, αν και τελευταία προτιμώ τα ματ κραγιόν σαν σύσταση και όχι τα ενυδατικά.

      Διαγραφή
  5. Πολυ ωραια ολα, το Ρούζ ειδικα ειναι σουπερ ! Λυπάμαι να το χρησιμοποιήσεις χιχι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ το λυπάμαι, το print με τα τριανταφυλλάκια είναι τόσο γλυκούλι! Ευτυχώς αν και το χρησιμοποιώ κάθε μέρα, δεν έχει χαλάσει ακόμη :)

      Διαγραφή
  6. φοβερο το 17 της seventeen καλα πως δεν το ειχα παρει ειδηση?? μαλλον γιατι εχω 25 κοραλι κραγιον...πολυ ωραιο ποστ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα ναι Βάσω, μάλλον αυτό θα είναι :) Μου αρέσει και μένα επάνω μου, σε μερικές κοπέλες όμως νομίζω πως δεν ταιριάζει καθόλου.

      Διαγραφή