Ελληνική Εταιρία

Βλεφαρίδες από φυσική τρίχα Lashionista - Review

7:52 π.μ.

Σε ερώτηση του Cosmopolitan "Τι ζηλεύεις στην κολλητή σου;" η απάντησή μου ήταν "Τις βλεφαρίδες της!". Ναι, κι όμως η Ζαφειρία (η κολλητή μου) έχει υπέροχες μακριές, πυκνές και γυριστές βλεφαρίδες που σίγουρα της ζηλεύω...
 Είναι γεγονός ότι οι βλεφαρίδες είναι πολύ σημαντικές για να δείχνει το πρόσωπό μας όμορφο, το βλέμμα ξεκούραστο. Μερικά κορίτσια είναι πιο τυχερά, διότι έχουν από μόνα τους υπέροχες βλεφαρίδες... Δυστυχώς όμως οι περισσότερες έχουμε αραιές, κοντές ή ισιές βλεφαρίδες και πάντα ψάχνουμε τη μάσκαρα που θα τις απογειώσει και θα τις αναδείξει.


 *Εδώ βλέπετε τις Shy Snowflake*

Έχω δοκιμάσει πολλές μάσκαρα -καλά, ακόμα δοκιμάζω!- αλλά πάντα έψαχνα κάτι που θα αναδείξει ένα περίτεχνο μακιγιάζ, ή ακόμα και ένα smoky eyes. Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για "ψεύτικες" βλεφαρίδες...
Οι βλεφαρίδες που δοκίμασα από τη Lashionista* δεν είναι οι πρώτες, καθώς στο παρελθόν επιχείρησα να φορέσω βλεφαρίδες με συνθετική τρίχα και το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό. Εκείνες ήταν τόσο βαριές, που δε μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου γιατί με ενοχλούσαν. 

Με τις Lashionista δεν ένιωσα ότι φοράω κάτι, και αυτό οφείλεται σε 2 παράγοντες:

α) Ότι είναι από φυσική τρίχα και 
Β)Ότι η βάση των βλεφαρίδων είναι πολύ λεπτή. 
  
Τις φόρεσα τόσο πρωί, όσο και βράδυ και έχω να σας πω ότι είναι πολύ άνετες στην εφαρμογή. Ειδικά αν κάνετε μία λεπτή γραμμή με eye-liner και προσθέτε μάσκαρα πριν τις τοποθετήσετε, κανείς δε θα καταλάβει ότι είναι ψεύτικες. 
Επιπλέον, η ειδική κόλλα που περιέχουν οι συσκευασίες είναι latex-free και εγγυάται μεγάλη διάρκεια 
(Εγώ τις φόρεσα 5-6 ώρες και δεν κουνήθηκαν από τη θέση τους!). 


Όσο για τις συσκευασίες; Δεν έχω λόγια! Είναι υπέροχες, προσεγμένες στη λεπτομέρεια και με όλες τις οδηγίες που χρειάζονται για την τοποθέτηση των βλεφαρίδων.
 Όσο για το πακετάρισμά τους, όταν έφτασε ο κούριερ μου πήρε περίπου 5 λεπτά να ανοίξω το πακέτο μου! Ήταν τόσο καλά συσκευασμένες που μου έκανε εντύπωση.

Πιο συγκεκριμένα, δοκίμασα τα ζευγάρια Shysnowflake, Mistymemories και Wintersolstice . Οι τελευταίες είναι μισές, και μου ταίριαξαν πολύ επειδή οι δικές μου βλεφαρίδες δεν είναι ιδιαίτερα πλούσιες και μακριές. Είναι ιδανικές ακόμα και για πρωινή χρήση, αν είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζετε ψεύτικες και θέλετε να προσθέσετε λίγη ακόμα γοητεία στο βλέμμα σας.

 Από την άλλη, οι ολόκληρες προτείνονται για βραδινό, ολοκληρωμένο λουκ. Εγώ επειδή συνήθως βάφομαι το πρωί, έκοψα στη μέση τις shysnowflake για να έχω περισσότερες "μισές" στη διάθεσή μου. Το καλύτερο είναι πως ενσωματώνονται τόσο καλά με τις φυσικές βλεφαρίδες, που δε χρειάζεται καν να προσθέσετε μάσκαρα μετά.

Δείτε το πριν και το μετά.
Στη δευτερη φωτογραφία φοράω τις Winter Solstice και τη μάσκαρα The Rocket της Maybelline :



Tips για ακόμα καλύτερη εφαρμογή

 1)Γυρίστε με ένα ψαλιδάκι τις φυσικές σας βλεφαρίδες πριν τοποθετήσετε τις ψεύτικες. Αυτό θα σας βοηθήσει να τις "μπερδέψετε" μεταξύ τους, αφού οι ψεύτικες είναι από μόνες τους πολύ γυριστές και αν δεν το κάνετε μπορεί να φαίνεται σαν να έχετε 2 στρώσεις βλεφαρίδων.
2)Τοποθετήστε τις βλεφαρίδες με ένα τσιμπηδάκι για τα φρύδια. Αν προσπαθήσετε με τα χέρια, το πιθανότερο είναι πως δε θα τα καταφέρετε!
3)Μη "βάφετε" με μάσκαρα τις ψεύτικες, διότι είναι επαναχρησιμοποιούμενες.
4)Προσθέτε κόλλα κατά μήκος των ψεύτικων, και όχι απευθείας επάνω στα βλέφαρά σας.

Μου αρέσει να βλέπω Ελληνικές εταιρίες να προσφέρουν τόσο αξιόλογα προιόντα! Να κάνουν τόσο καλή και προσεγμένη δουλειά... Στην αρχή ήμουν δυστακτική στο να δοκιμάσω τις "ψεύτικες" βλεφαρίδες, αλλά τώρα γνωρίζω ότι όταν τις τοποθετώ δεν τις νιώθω καθόλου ψεύτικες, αφού γίνονται ένα με τις φυσικές μου. 


Μπορείτε να δείτε όλα τα ζευγάρια Lashionista στο www.lashionista.gr μαζί με χρήσιμες οδηγίες για το πώς να διαλέξετε τις ιδανικές βλεφαρίδες για εσας. 
 Οι τιμές τους είναι 9,99 ευρώ για τις ολόκληρες, και 7,99 για τις μισές βλεφαρίδες (τις Winter Solstice δηλαδή).
Επιπλέον, θα σας σύστηνα να δείτε και την ιστορία της Lashionista εδώ, καθώς δεν ήταν μία συνηθισμένη επιχειρηματική ιδέα- αλλά μία αγάπη που ξεπέρασε τις δυσκολίες!

PS: Ευχαριστώ τον Τζέιμς για τις φωτογραφίες!

Πώς σας φαίνονται; Πείτε μου και τις δικές σας εμπειρίες με ψεύτικες βλεφαρίδες!

*PR Samples

You Might Also Like

12 σχόλια

  1. πολυ φυσικο το αποτελεσμα, για τα δικα μου γουστα..δεν εχω βαλει ποτε ψευτικες βλεφαριδες..μια φορα δοκιμασα, αλλα το αποτελεσμα ηταν τελειως Fail

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μένα έτσι ακριβώς ήταν η πρώτη φορά που δοκίμασα ψεύτικες βλεφαρίδες, για αυτό και ήμουν διστακτική και πίστευα ότι πάλι δε θα τα καταφέρω! Ίσως φταίει και η φωτογραφία, από κοντά το αποτέλεσμα ήταν πολύ εντυπωσιακό παρόλο που φόρεσα τις μισές και δεν ήταν too much :)

      Διαγραφή
  2. Ενδιαφέρουσα η εταιρία και με αρκετά μεγάλη ποικιλία. Θα τις δοκίμαζα φυσικά!
    Αδυναμία μεγάλη οι ψεύτικες βλεφαρίδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για μένα ήταν ουσιαστικά η πρώτη επαφή με βλεφαρίδες, καθώς οι άλλες φορές ήταν αποτυχημένες και απογοητευτικές :) Νομίζω πως πλέον θα τις αγαπήσω κι εγώ όμως!

      Διαγραφή
  3. Δυστυχώς και εμένα δεν με προίκισε η φύση στο να έχω μεγάλες βλεφαρίδες και έτσι φοράω συχνά ψεύτικες! μου αρέσουν πολύ της Ardell αλλά ευχαρίστως θα δοκίμαζα και αυτές!!! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Της Ardell είναι η πρώτη φορά που τις ακούω, μάλλον επειδή είναι επαγγελματικές :) Της Lashionista μου άρεσαν πολύ, ειδικά για μία ειδική περίσταση πιστεύω πως είναι ιδανικές!

      Διαγραφή
  4. Έχω χρησιμοποιήσει βλεφαρίδες 2-3 φορές αλλά έκανα 1 ώρα να τις βάλω κι έτσι δεν τις χρησιμοποιώ συχνά. Βέβαια το αποτέλεσμα είναι 10 φορές καλύτερο αλλά..... Φαίνονται πολύ ωραίες οι συγκεκριμένες. Που μπορούμε να τις βρούμε και ποια είναι η τιμή τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μελίνα μου είναι θέμα εξάσκησης...Αν προσπαθήσεις στον καθρέφτη είμαι σίγουρη ότι θα βελτιωθείς :) Οι Lashionista έχουν στο κουτάκι οδηγίες, και στο site τους ακόμα περισσότερα tips για να μας διευκολύνουν. Εμένα σαν αρχάρια μου πήρε περίπου 15 λεπτά να τις τοποθετήσω, οπότε πιστεύω πως θα μειώσεις το χρόνο τοποθέτησης. Εναλλακτικά μπορείς να πεις σε κάποια φίλη να σε βοηθήσει στην εφαρμογή, αν δυσκολεύεσαι.
      Μπορούμε να τις βρούμε στο http://www.lashionista.gr/ και οι τιμές τους είναι 9,99 ευρώ για τις ολόκληρες και 7,99 για τις μισές. Είναι από φυσική τρίχα, περιέχουν κόλλα χωρίς λάτεξ και είναι επαναχρησιμοποιούμενες οπότε θεωρώ λογική την τιμή τους :)

      Διαγραφή
  5. Το Σάββατο που μας πέρασε έβαλα πρώτη φορά βλεφαρίδες. Μα γιατί δεν τις φόραγα τόσο καιρό; Γιατί παιδευόμουν να βρω μάσκαρα για όγκο;
    Θα πάω να σκαλίσω λίγο και τη σελίδα που μας λες, φαίνονται πολύ ωραίες

    Ελένη (http://missticklemepink.blogspot.gr/)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαίνονται και είναι ωραίες Ελένη μου, να τις τσεκάρεις οπωσδήποτε :)
      Κι εγώ δε φορούσα συχνά ψεύτικες βλεφαρίδες γιατί αισθανόμουν ότι δεν το κατείχα ή ότι θα είναι δύσκολες στην εφαρμογή, αλλά στην πορεία κατάλαβα πόσο εύκολο είναι! Και πόσο αναβαθμίζει το μακιγιάζ φυσικά...
      Πολλά Φιλιά!

      Διαγραφή
  6. Σε καταλαβαίνω απόλυτα!! Κι εμένα οι κολλητή μου έχει super φυσικές βλεφαρίδες! Είναι τέλειες, τα έχουν όλα! Δεν έχω δοκιμάσει ψεύτικες βλεφαρίδες. Θέλω, μπας και σταματήσει το κυνήγι της μάσκαρα που θα μου δώσει τις τέλειες βλεφαρίδες, όγκο, μήκος, καμπύλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε καταλαβαίνω απόλυτα, διότι πάντα ζήλευα την κολλητή μου και έψαχνα την ιδανική μάσκαρα για να τη φτάσω...Αλλά με τις ψεύτικες αποκτά μία άλλη "τσαχπινιά" το βλέμμα και όλο το μακιγιάζ :)
      Νομίζω πως οι Lashionista είναι ιδανικές για να ξεκινήσεις να φοράς, διότι είναι τόσο ελαφριές που δεν καταλαβαίνω ότι τις φοράω! Και με eyeliner ενσωματώνονται τόσο καλά στις φυσικές τριχούλες, που κανείς δε θα καταλάβει ότι είναι "ψεύτικες".

      Διαγραφή