αγαπημένα

My Top 10 Beauty Products under 10€

5:38 π.μ.

Γειά σας κορίτσια! Όλες έχουμε προιόντα που αγαπάμε, τα οποία είναι πολύ οικονομικά και δεν τα αλλάζουμε...
Σήμερα θα σας δείξω το δικο μου Top 10 προιόντων κάτω των 10 ευρώ. 
Το συγκεκριμένο post το είδα από την Ιωάννα, και σκέφτηκα ότι είναι μία πολύ καλή ιδέα για να το κάνω κι εγώ. Let's start!



1.Μάσκαρα The Rocket Volum' Express από τη Maybelline
 Σας την έχω αναφέρει πάρα πολλές φορές-το ξέρω. Είναι ένα σιλικονούχο προιόν, που προσφέρει κυρίως διαχωρισμό και όγκο. Το πλαστικό βουρτσάκι της γραπώνει ακόμα και την πιο μικρή βλεφαρίδα. 
Μου αρέσει πολύ, για αυτό και την αγόρασα ξανά.
Γνωρίζω ότι σε πολυκαταστήματα όπως τα Hondos Center κοστίζει περισσότερο από 10 ευρώ, όμως σε πολλά συνοικιακά μαγαζιά θα τη βρείτε 8-9 ευρώ. 
Τα αξίζει και με το παραπάνω!

2.KIKO Make up Milano Water Eyeshadow #200
 Δεν έχω λόγια για αυτή τη σκιά! Είναι από τα πιο όμορφα κομμάτια της συλλογής μου...
Γράφει απίστευτα έντονα στα βλέφαρα -ακόμα και χωρίς primer- και έχει πολύ καλή διάρκεια. Την αγόρασα στα 8.90 και τώρα υπάρχει μία έκπτωση που θα τη βρείτε στα 5.90, για μένα είναι μέχρι στιγμής το καλύτερο προιόν που αγόρασα από ΚΙΚΟ και σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσετε.

Δείτε εδώ swatchάκια για τη σκιά ΚΙΚΟ και για το μολύβι του Κορρέ.

3.Korres Eyeliner pencil #1 Black
Ένα μαύρο μαλακό μολύβι νομίζω πως είναι απαραίτητο για κάθε γυναίκα. Εξυπηρετεί πολύ στο να βάψετε την εσωτερική υγρή γραμμή του ματιού σας, για να φαίνεται πιο ομοιόμορφο το eyeliner στα άνω βλέφαρα.
Εγώ που έχω μεγάλα μάτια πολλές φορές το εφαρμόζω και στην κάτω γραμμή, αλλά αν έχετε μικρά ματάκια δεν θα σας το σύστηνα. Το συγκεκριμένο γράφει πολύ εύκολα και χωρίς πίεση και για αυτό μου αρέσει. Δε θυμάμαι καθόλου την τιμή, αλλά κόστισε σίγουρα κάτω από 10 ευρώ.

 4.H&M Spring Flower blusher
Ποιός είπε ότι επειδή πέρασε το καλοκαίρι πρέπει να αποχωριστούμε τις κοραλλί αποχρώσεις; 
Αυτό το ρουζ από τα H&M το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά, ώστε σε λίγο δε θα φαίνεται το print με τα τριαντάφυλλα. Μου αρέσει γιατί αφήνει στο πρόσωπο μία αίσθηση υγείας και όχι κάτι επιτηδευμένο. Κοστίζει 3-4 ευρώ και στη συσκευασία περιλαμβάνεται και καθρεφτάκι, και ένα μικρό πινελάκι...
I love it!

5.Sleek Make up i-Divine Au Naturel
Αυτές οι παλέττες της Sleek δεν είναι τυχέα best sellers... Πρακτική συσκευασία ιδανική για ταξίδια, έξυπνο άνοιγμα, όμορφοι συνδιασμοί σκιών, τεράστιος καθρέφτης, πολύ καλή ποιότητα σκιών: Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά τους! Ειλικρινά δεν έχω να πω τίποτα κακό για αυτήν την παλέττα (εκτός από το ότι η μαύρη ματ συσκευασία της λερώνει εύκολα εξωτερικό και δύσκολα καθαρίζεται). Οι αποχρώσεις είναι όλες φορέσιμες εύκολα, και ιδανικές για πρωινό & βραδινό μακιγιάζ.
Στα Sephora πωλείται τα Χριστούγεννα γύρω στα 12 ευρώ, αλλά θα τη βρείτε και online στα 9.99 και δε θα το μετανιώσετε καθόλου που την επιλέξατε. Δείτε και review εδώ.

6.Golden Rose velvet matte lipstick #07*
Σας έχω μιλήσει για αυτή τη σειρά της GR πάρα πολλές φορές, αλλά όντως είναι απίστευτα τα κραγιόν! Βελούδινη υφή και ματ αποτέλεσμα, που δεν ξηραίνει τα χείλη. Η απόδοση των χρωμάτων είναι επίσης εξαιρετική. Και κοστίζουν μόνο 4 ευρώ!


7.Golden Rose Color Expert Nail Laquer #66*
Τα νέα βερνίκια της GR μου αρέσουν πολύ! Με 2 στρώσεις έχω το πλέον ιδανικό αποτέλεσμα που θέλω, πολύ ωραία χρώματα και απλώνονται εύκολα στο νύχι, χάρη στο "πλακέ" βουρτσάκι τους. Η τιμή τους είναι τόσο δελεαστική -περίπου 2 ευρώ- που θέλεις να τα δοκιμάσεις όλα!

8.Νερο ντεμακιγιάζ Micellaire από τη Garnier

Οικονομικό, ποιοτικό και σε τεράστια ποσότητα...Τι είναι; 
Το νέο νεράκι καθαρισμού της Garnier! Η ποσότητά του είναι στα 400ml και για αυτό θα σας κρατήσει σίγουρα πολύ καιρό. Το χρησιμοποιώ πριν το μακιγιάζ, για να προετοιμάσω και να καθαρίσω την επιδερμίδα μου από τους ρύπους και τη λιπαρότητα, αλλά και μετά σαν ντεμακιγιάζ.
Με έχει αφήσει πολύ ευχαριστημένη, κοστίζει 6.50 ευρώ περίπου και φυσικά θα το αγοράσω ξανά όταν τελειώσει.

9.Βούρτσα τύπου Tangle Teezer από το ebay
Διάβαζα τόσο καλά λόγια για την βούρτσα Tangle Teezer και έτσι αποφάσισα να αγοράσω μία αντιγραφή της από το ebay.
Θα ήθελα να σας πω ότι έχω κανονική τρίχα και δεν είχα ποτέ ιδιαίτερο πρόβλημα στο να ξεμπερδέψω τα μαλλιά μου... Όμως η συγκεκριμένη αφήνει τα μαλλιά εντελώς ξεμπερδεμένα και λεία, ειδικά μετά το μπάνιο! Την έχω ένα χρόνο και δεν έχει πάθει τίποτα, είναι ένα προιόν που σίγουρα άξιζε τα λεφτά του. 
Κοστίζει μόνο 1 ευρώ!

10. Aussie 3 Minute Miracle Frizz Remedy 
 Μιάς που μιλήσαμε για ξεμπέρδεμα, αυτή η θεραπεία αφήνει τα μαλλιά μου απίστευτα λεία και απαλά! Τα βοηθά να ξεμπερδευτούν εύκολα, και να μη φριζάρουν φυσικά. Μυρίζει τόσο απίστευτα και φρουτένια, που θέλεις να το φας.
Για αυτό το προιόν έχω διαβάσει και αρνητικές κριτικές, αλλά εμένα μου άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις! Η τιμή του είναι γύρω στα 8-9 ευρώ, ανάλογα με το κατάστημα.

 Αυτά είχα να σας δείξω!
Εσας ποιά είναι τα αγαπημένα σας προιόντα κάτω των 10 ευρώ;
Περιμένω και τη δική σας γνώμη, μιάς και όλες έχουμε αδυναμία στα οικονομικά προιόντα.

*Tα προιόντα με αστερίσκο(*) είναι PR Samples. Διαβάστε περισσότερα για αυτά στην ενότητα Disclaimer*



You Might Also Like

24 σχόλια

  1. Κι εμένα μου άρεσε το προϊόν της Aussie και είναι ένα από τα αγαπημένα μου! Και θέλω να δοκιμάσω την παλέτα που λες, φαίνεται ωραία! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σου λύσει τα χέρια με τις αποχρώσεις της αυτή η παλέττα της Sleek!
      Θέλω να αγοράσω κι άλλους συνδιασμούς, αλλά προς το παρόν κρατιέμαι.
      xxx

      Διαγραφή
  2. έχω κ εγώ την βούρτσα απο το ebay! κ είναι καταπληκτική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ ωραιες επιλογες..τη rocket Τη λατρευω...ξερω οτι εχει διχασει σαν μασκαρα αλλα τις δικες μου βλεφαριδες τις κανει τεραστιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα τις δικές μου δεν τις κάνει τεράστιες, αλλά για τα δικά μου δεδομένα τις κάνει τέλειες :)

      Διαγραφή
  4. Μάσκαρα The Rocket και τα Golden Rose κραγιόν είναι αγαπημένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μένα είναι από τα αγαπημένα μου...Σε νεσεσέρ ταξιδιού θα είναι σίγουρα μέσα!

      Διαγραφή
  5. Ωραίο ποστ, ωραίες επιλογές Λίλα μου! Συμφωνώ με την Aussie, λατρεύω Velvet Matte και χρησιμοποιώ ήδη το δεύτερο μπουκαλάκι απο το micellaire Της Garnier.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ΄σαι καλά Μαρία μου! Έλεγα να πάρω το Bioderma για να το δοκιμάσω, αλλά ακόμα είμαι σε σκέψεις...

      Διαγραφή
  6. Από τα προϊόντα που παρουσίασες, Λίλα μου, έχω δοκιμάσει το μολύβι ματιών του Κορρέ και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη! Το έβαλα στο άνω βλέφαρο από έξω και στο κάτω βλέφαρο μέσα και έξω αλλά πλήρης απογοήτευση! Έλιωνε μετά από μισή ώρα και δε φαινόταν καθόλου στα μάτια! Επίσης έχω δοκιμάσει και το 3 minute miracle από την Aussie αλλά το πορτοκαλί Take the heat! Αυτό που έχεις εσύ δεν ξέρω αν έχει την ίδια μυρωδιά, πάντως το δικό μου μυρίζει υπέροχα και αφήνει τα μαλλιά πολύ μαλακά! Πέρνα αν θες από το blog μου! Έχω ένα βραβείο για σένα (http://omorfhmesaexw.blogspot.gr/2014/09/inner-beauty-award.html) Φιλιά! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως το μολύβι του Κορρέ είναι μόνο για μέσα από το μάτι-σε εμένα κρατάει 3 ή και 4 ώρες- διότι από έξω λιώνει αμέσως! Σε ευχαριστώ πολύ για το βραβείο :)

      Διαγραφή
  7. Θα συμφωνήσω με το 3 minute miracle, το νεράκι της Garnier, τη mascara της Maybelline και τις παλέτες της Sleek! Τι καταπληκτικό χρωματάκι η σκιά της Kiko;;; x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τη σκια της Kiko τη χρησιμοποιεις με νερο μονο? εχω μια σε μωβ σκουρα αποχρωση αλλα τη βαζω σκετη. Επισης απο που αγοραζεις τα προιοντα της? Εμενα μου την εφεραν απο Ισπανια και τωρα περιμενω απο Αγγλια να φερει η αδερφη μου διαφορα της Κικο. Εχω δοκιμασει τα κραγιον λιπ γκλος που εχουν μεγαλη διαρκεια. Ειναι φοβερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ της περισσότερες φορές σκέτη την βάζω...Βρεγμένη την χρησιμοποιώ μόνο για βραδινά μακιγιάζ που θέλω πιο έντονο αποτέλεσμα.
      Τα συγκεκριμένα ΚΙΚΟ τα έφερε μία φίλη μου από το Παρίσι, αλλά μπορείς να κάνεις και ηλεκτρονικές παραγγελίες από το επίσημο site της ΚΙΚΟ. Τα μεταφορικά είναι λίγο τσιμπημένα, αλλά αν κάνεις μία ομαδική παραγγελία με φίλες σου σίγουρα συμφέρει.

      Διαγραφή
  9. Κι εμένα το νεράκι της Garnier και τα mat κραγιον της Golden Rose είναι από τα αγαπημένα μου, που χρησιμοποιώ καθημερινά! Τη βούρτσα θα ήθελα να δοκιμάσω.. μπορείς να μου πεις πώς ακριβώς την έκανες αναζήτηση στο ebay?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να ψάξεις το "tangle hair brush" και να επιλέξεις free shipping, θα σου βγάλει πολλές τέτοιες βούρτσες :)

      Διαγραφή
  10. to rouzaki apo h&m t exw k egw k einai uperoxo!!sigoura agapimena einai t velvet matte olaaaa mporw n pw kai t rouzakia apo elf me mono 3$ apo iherb!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κάτι από την elf, αλλά ίσως το κάνω κάποια στιγμή!

      Διαγραφή
  11. το νερακι της garnier θελω να το αγορασω μολις μου τελειωσει αυτο της bioderma που χρησιμοποιω τωρα. μηπως θυμασαι το link στο ebay που πηρες τη βουρτσα και ποσο ηταν τα μεταφορικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το αγοράσεις, είναι αρκετά αποτελεσματικό και άνετα το συγκρίνω με το Bioderma! Link δε θυμάμαι, αλλά είχε δωρεάν μεταφορικά. Μπορείς να γράψεις στην αναζήτηση Tangle Hair Brush και λογικά θα σου το εμφανίσει. Φιλάκια!

      Διαγραφή