αντηλιακό

Shiseido Αντηλιακό Υψηλής Προστασίας με SPF 50+ - Review

3:13 π.μ.

Καλοκαίρι σημαίνει ξεγνοιασιά... Για να είμαστε όμως πραγματικά ξέγνοιαστες, χρειαζόμαστε μία σίγουρη αντηλιακή προστασία υψηλής ποιότητας η οποία θα μας επιτρέψει να χαρούμε τον ήλιο και τη θάλασσα. 



Το αντηλιακό της Shiseido για πρόσωπο και σώμα με SPF 50+ μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, μιάς και ήταν το μοναδικό που χρησιμοποίησα στις φετινές μου διακοπές. 
Θα ξεκινήσω από την υπέροχη, ελαφριά υφή του και την όμορφη μυρωδιά... Απλώνετε εύκολα στην επιδερμίδα, αφήνοντάς την ελαστική-χωρίς να αφήσει την "ανεπιθύμητη" λιπαρότητα που αφήνουν άλλα αντηλιακά. Το δέρμα μένει ενυδατωμένο και όμορφο (αν δεν το απλώσετε καλά αφήνει και μία λευκή χροιά στην επιδερμίδα). 

Επιπλέον, η ποσότητα του αντηλιακού είναι στα 100ml οπότε το κάνει ιδανικό για ταξίδια! Χρειάζεστε μικρή ποσότητα κάθε φορά, οπότε μην ανησυχείτε ότι θα σας τελειώσει γρήγορα λόγω της μικρής του συσκευασίας. Μία μικρή διαφορά σε σχέση με τα άλλα αντηλιακά είναι ότι έχει διάρκεια ζωής 18 μήνες από το άνοιγμά της, και όχι 12.
Μου αρέσει επίσης το γεγονός ότι είναι ανθεκτικό στο νερό και στον ιδρώτα! Ακόμα και μετά τη θάλασσα παραμένει στο δέρμα, προστατεύοντάς το. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικές με την τεχνολογία που περιέχει, κάντε κλικ εδώ.

Η τιμή της είναι λίγο τσιμπημένη, αλλά πιστεύω πως αξίζει να περιμένετε το -35% για να τη δοκιμάσετε! Αυτή η αντηλιακή κρέμα είναι από τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει.  Σκέφτομαι να αγοράσω την αντηλιακή πούδρα, για την οποία ακούω τα καλύτερα! 

*Η φωτογραφία είναι δανεισμένη από εδώ *

Είναι πολύ σημαντικό να θυμόμαστε ότι αντηλιακή προστασία η επιδερμίδα μας χρειάζεται όλο το χρόνο, και όχι μόνο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Για αυτό μη ξεχνάτε το αντηλιακό σας, ακόμα κι αν πρόκειται να παραμείνετε στην πόλη για δουλειές.
Εσείς έχετε δοκιμάσει προιόντα από τη Shiseido; 
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτά;


You Might Also Like

7 σχόλια

  1. Πολύ όμορφο review!!!Δεν έχω δοκιμάσει κανένα προϊόν από την Shiseido...αλλά θέλω να πάρω κάποια στιγμή γιατί μόνα καλά λόγια ακούω/διαβάζω για αυτήν την εταιρία!!!!Φιλιά!!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Λυδία μου, ελπίζω να σου φάνηκε χρήσιμο! Ναι, είναι πολύ αξιόλογη σαν εταιρία και με μεγάλη ιστορία στο χώρο της ομορφιάς :)

      Διαγραφή
  2. αν και ήθελα να πάρω φέτος μία αντηλιακή της Shiseido τελικά κατέληξα στην Frezyderm, ευελπιστώ να πάρω μία του χρόνου! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Velvet αντηλιακή της Frezyderm είναι στα άμεσα σχέδιά μου να την αποκτήσω, διότι τη δοκίμασα από μία φίλη μου και απλώνεται εκπληκτικά :)

      Διαγραφή
  3. Το σκέφτομαι σοβαρά να την δοκιμάσω αυτή την πούδρα, γιατί ακούω συνέχεια τα καλύτερα...Ειδικά για τους καλοκαιρινούς μήνες πιστεύω ότι είναι must have.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έχω την πούδρα και πραγματικά την λατρεύω!!!!κοίτα μήπως μπορείς να τα [παραγγείλεις από κάποιο site από έξω, καθώς την πούδρα την πήρα από Ιταλία στα 19,90, και τόσο πωλείται χωρίς έκπτωση, οπότε υποθέτω πως και το αντηλιακό μπορεί να είναι φθηνότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή