βερνίκια νυχιών

Nails of the day #6 | Παιχνιδιάρικα & Φθινοπωρινά!

2:52 π.μ.

Γειά σας κορίτσια!
Έχω να σας κάνω πολύ καιρό κάποια ανάρτηση σχετική με nails of the day, για αυτό και σήμερα είπα να μοιραστώ το μανικιούρ της ημέρας μαζί σας- μαζί με ένα μικρό μυστικό.


Σαν βάση χρησιμοποίησα το Golden Rose Rich Color #106, το οποίο είναι ένα υπέροχο μωβ σκούρο με μπλε ιριδισμούς και με αυτό έβαψα όλα μου τα νύχια. Έπειτα σε ένα νύχι σε κάθε χέρι (στον παράμεσο) πέρασα το Essence nail art 
 special effect topper #02 circus confetti.

  Για τον μέσο χρησιμοποίησα το πολύ παιχνιδιάρικο polka dots print, το οποίο έγινε πανεύκολα με το βερνίκι #579 που είναι τριανταφυλλί απαλό από τη Sixteen

Extra Tip No #1
Επειδή δεν έχω στην κατοχή μου κάποιο ειδικό εργαλείο για να φτιάχνω νύχια, "άνοιξα" ένα τσιμπηδάκι για τα μαλλιά και χρησιμοποίησα τη μία άκρη του για να κάνω τις βουλίτσες. Σε ένα χαρτί έβγαλα λίγο από το τριανταφυλλί χρώμα με το βουρτσάκι του βερνικιού κι έπειτα έφτιαξα το print.

Extra Tip No #2
Περιμένετε αρκετά ώστε να στεγνώσει τελείως το print που έχετε δημιουργήσει, για να μη σας το "χαλάσει" το top coat. Σε μένα επειδή δεν περίμενα αρκετή ώρα δε βγήκε πολύ καλό, αλλά δε φαίνεται παρά μόνο στις φωτογραφίες! 

 Αυτό ήταν το μανικιούρ της ημέρας!
Πώς σας φαίνεται; 
Σας αρέσουν οι βουλίτσες στο μανικιούρ σας;
Ελπίζω να το δοκιμάσετε διότι είναι πολύ εύκολο!



You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Πολύ ωραίο! Και τα βερνίκια έχουν πολύ ωραία χρώματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Μαρία!
      Και μένα αυτό το μωβ με τα μπλε shimmer είναι το αγαπημένο μου φθινοπωρινό βερνίκι :)

      Διαγραφή