Αρωμα

Ιδανικά Δώρα στην πιο καλή τιμή, από την Αρωματοποίηση!

8:22 π.μ.

Γειά σας κορίτσια!
Από αύριο μπαίνουμε στον μήνα των Χριστουγέννων, ο οποίος είναι και ο αγαπημένος μου. Χαρούμενη διάθεση παντού, χρωματιστά λαμπάκια και φυσικά όμορφα δωράκια. 
Κάθε χρόνο, η ανάγκη μας να αγοράσουμε ένα όμορφο και ταυτόχρονα οικονομικό δώρο μεγαλώνει, για αυτό και φέτος θα σας προτείνω κάτι στα αλήθεια καλό -χωρίς να είναι πολύ ακριβό. Πριν μερικές μέρες πέρασα από την Αρωματοποίηση, δοκίμασα τα καινούργια αρώματα που έφερε και σας τα προτείνω. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα σίγουρα θα τα χαρούν αυτά τα αρώματα, γιατί εκτός του ότι η μυρωδιές είναι σχεδόν ίδιες (ή και ακόμα καλύτερες) των αυθεντικών, έρχονται σε πολύ χαριτωμένες συσκευασίες.


 Η Black Opium από YSL έγινε η νέα μου αδυναμία, και φυσικά θα την αγοράσω σαν δωράκι στον εαυτό μου!  
Μέσα σε λίγες μέρες εξαντλήθηκε λόγω μεγάλης ζήτησης, αλλά θα την αγοράσω μόλις την ξαναφέρουν.
Έχει μία υπέροχη, γλυκειά μυρωδιά και πιστεύω ότι ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες. Εκτός από τις νέες προσθήκες, μπορείτε να βρείτε σχεδόν όλα τα γνωστά γυναικεία αρώματα στον πλούσιο κατάλογο της Αρωματοποίησης.


Το highlight άρωμα, που η Αρωματοποίηση έχει επιμεληθεί όμορφα ακόμα και την ετικέτα με τα πρόσωπα, είναι το Our Moment από One Direction. Πολύ ωραίο δώρο για όσα κορίτσια ακούνε το συγκεκριμένο συγκρότημα!

Οι τιμές σε σχέση με την ποιότητα των αρωμάτων (και την ομοιότητα με τα αυθεντικά) είναι πολύ καλές.

Το κάθε άρωμα μπορείτε να το συνδιάσετε και με το αντίστοιχο αφρόλουτρο, ή την κρέμα σώματος για να έχει ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια.
Αν μένετε στη Θεσσαλονίκη, θα σας συνιστούσα να περάσετε και να αρωματιστείτε με το αγαπημένο σας άρωμα. Θα εκπλαγείτε με την ποιότητα και τη διάρκειά του!

Την Αρωματοποίηση θα τη βρείτε:
Κομνηνών 35 , κάτω πεζόδρομος Καλαμαριά Θεσσαλονίκη
 Τηλέφωνο: 231 550 6536
Αν δε μένετε Θεσσαλονίκη, μπορείτε να παραγγείλετε από την και με αντικαταβολή. Για περισσότερες πληροφορίες, ρωτήστε εδώ.

*Αυτό δεν είναι ένα sponsored post. Απλά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη με τα προιόντα της Αρωματοποίησης, και για αυτό σας τα προτείνω.*

You Might Also Like

0 σχόλια