οικονομικά προιόντα

Μάσκαρα Φρυδιών από την Maybelline - #BROWdrama Review

4:07 π.μ.

Γειά σας κορίτσια!
Τα φρύδια πλέον αποκτούν το δικό τους χαρακτήρα στο μακιγιάζ. Η μόδα επιτάσσει να είναι καλοσχηματισμένα, όχι πάρα πολύ βγαλμένα, όμορφα χτενισμένα...
Οι περισσότερες όμως δεν έχουμε τόσο όμορφα φρύδια από φυσικού μας. Είτε επειδή κάποιες τα έβγαζαν με μανία τη δεκαετία του '90 που ήταν στη μόδα τα λεπτά φρύδια, είτε γιατί είναι αρκετά ανοιχτόχρωμα και παρουσιάζουν κενά. Οι λόγοι είναι πολλοί, για αυτό και στην αγορά σε κάθε εταιρία θα βρείτε τα κατάλληλα προιόντα για να περιποιηθείτε τα φρύδια σας.


Ένα προιόν που γνώρισα πρόσφατα είναι η μάσκαρα φρυδιών Browdrama από τη Maybelline.
Συνήθως χρησιμοποιούσα μολυβάκι για τα φρύδια, αλλά μου άρεσε η ιδέα ότι θα χρησιμοποιήσω κάτι διαφορετικό! 

Η τιμή της είναι στα 5.95€ και βγαίνει σε 3 αποχρώσεις
Πήγα λοιπόν στα Hondos Center, και παρέα με την κοπέλα αποφασίσαμε ότι η δική μου απόχρωση είναι η Dark Blond. Όπως θα δείτε και παρακάτω, τα δικά μου φρύδια δε χρειάζονται ιδιαίτερο "γέμισμα". Πιο πολύ ήθελα ένα προιόν που θα τα σκουραίνει, γιατί είναι αρκετά ανοιχτόχρωμα και αραιά. Όταν θέλω να βάλω μαύρο eyeliner, είναι λίγο περίεργο να φαίνονται τόσο ανοιχτόχρωμα τα φυσικά μου φρύδια. Αλλά δεν ήθελα και κάτι πολύ έντονο, ήθελα να φαίνεται φυσικό το αποτέλεσμα

Τελικά, δεν το μετάνιωσα καθόλου που την επέλεξα!
Κάνει ότι ακριβώς υπόσχεται. Χτενίζει τα φρύδια, τα κρατάει στη θέση τους, γεμίζει (όχι όπως ένα μολύβι βέβαια) τα κενά και τα σκουραίνει τόσο ώστε να τονίζεται το βλέμμα.


Το βουρτσάκι έχει στρογγυλεμένη άκρη, για να χτενίζει και να τιθασεύει πιο εύκολα τα φρύδια στην αρχή τους. Η σύνθεση του είναι gel, και αφαιρείται εύκολα ακόμα και με το πιο απλό ντεμακιγιάζ.

Extra Tip: Αν έχετε κενά στα φρύδια και θέλετε να τα γεμίσετε, χτενίστε με το βουρτσάκι σε αντίθετη φορά από αυτήν που βγαίνουν οι τριχούλες.

 *Στην επάνω φωτογραφία δεν έχει χρησιμοποιηθεί φλας, ενώ στην κάτω έχει χρησιμοποιηθεί.*

Στις παραπάνω φωτογραφίες μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα. Δεν τονίζει πολύ ωραία το βλέμμα;
Άρα τελικά έχουμε:

Θετικά
Αρκετή ποσότητα
Χαμηλή τιμή
Χτενίζει τα φρύδια
Γεμίζει/Σκουραίνει τα φρύδια
Εύχρηστο βουρτσάκι
Βγαίνει εύκολα με οποιοδήποτε ντεμακιγιάζ

Αρνητικά
Στην αρχή νιώθω τα φρύδια μου λίγο "κολλημένα"


Είναι ένα πολύ ωραίο, εύκολο στη χρήση προιόν! Και σε πολύ καλή τιμή! Σας το συστήνω σίγουρα.
Εσείς με ποιά προιόντα γεμίζετε τα φρύδια σας;

You Might Also Like

8 σχόλια

  1. Περίμενα πως και πως ενα review για αυτο το προιον. Νομίζω οτι θα με καλύψει σίγουρα με αυτά που λες οπότε σίγουρα θα την δοκιμάσω.
    Φιλάκια απο http://prettyshinycupcake1.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν κι άλλα reviews από ελληνίδες bloggers- αυτά διάβασα κι εγώ πριν το πάρω :) Μπορείς να το δοκιμάσεις, για ένα φυσικό απαλό αποτέλεσμα θα σου αρέσει.

      Διαγραφή
  2. πολυ ωραιο και φυσικο αποτελεσμα...εγω εχω βολευτει με τα μολυβια αλλα μαλλον θα ριξω μια ματια και σε αυτη τη μασκαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πρωί είναι ότι πρέπει! Για βράδυ όντως, χρειάζονται γέμισμα μερικά κενάκια :)

      Διαγραφή
  3. Μα να μην μπορώ να το πετύχω αυτό! Όποτε πάω να το πάρω όλο εξαφανισμένο είναι! Η μόνη μου εμπειρία μαζί του μέχρι στιγμής είναι που μου το εφάρμοσε η κοπέλα στα hondos για να βρω την απόχρωση και συμφωνώ σε όλα μαζί σου! Και ναι απόχρωση βρήκα...το προϊόν δεν μπορώ να βρω!!!χιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ στα Hondos της Αριστοτέλους δεν το βρήκα, αλλά το είχαν στην Απολλώνια Πολιτεία εδώ στη Θεσσαλονίκη και το πήρα :)
      Καλή τύχη να σου ευχηθώ; Μακάρι να το βρεις, είναι πολύ καλό!

      Διαγραφή