Ελληνική Εταιρία

myaroma.gr Review - Ελληνικό e-shop με αγαπημένα καλλυντικά!

5:46 π.μ.

Γειά σας κορίτσια!
Σήμερα θα σας μιλήσω για το ελληνικό e-shop με καλλυντικά, αρώματα και είδη περιποίησης myaroma.gr .Το συγκεκριμένο eshop έχει και φυσικό κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, που βρίσκεται στην οδό 25ης Μαρτίου 44 με την επωνυμία Lesoin.
 Το myaroma.gr είναι ο παράδεισος της μάσκαρα, αφού θα βρείτε όλες τις τελευταίες προσθήκες των εταιριών Maybelline, L'oreal, Max Factor, Lancome και Rimmel. Οι τιμές τους είναι πολύ προσιτές, και τα μεταφορικά ειναι στα 2.80 αν επιλέξετε το ταχυδρομείο ή στα 4.00 ευρώ αν προτιμάτε κούριερ.


 Αρχικά να σας πω ότι το πακετάκι μου έφτασε πριν 1μιση μήνα, οπότε η γνώμη μου είναι σίγουρα ολοκληρωμένη και για τα 3 προιόντα που θα σας μιλήσω. Είναι 2 προιόντα μακιγιάζ και μία μάσκα μαλλιών. Δε δοκίμασα κάποια μάσκαρα, αλλά στις 2 τελευταίες φωτογραφίες φοράω την The Rocket της Maybelline, που μπορείτε να τη βρείτε στο συγκεκριμένο e-shop.


Το προιόν που ήθελα πολύ να δοκιμάσω εδώ και καιρό είναι το Lasting Performance από την Max Factor*. Η απόχρωση που διάλεξα είναι η #102 Pastelle, η οποία τώρα το χειμώνα μου πέφτει λιγάκι σκούρη. Με καλό σβήσιμο στο λαιμό και με μία πιο ανοιχτόχρωμα πούδρα δεν είναι αισθητή η διαφορά -ειδικά στην κάμερα- αλλά από κοντά είναι.
Anyway το έχω φορέσει αρκετές φορές, για να έχω μία καλή γνώμη για το προιόν αυτό.

Είναι ένα υγρό foundation που καλύπτει αρκετά (διαθέτει μέτρια προς υψηλή κάλυψη), και το αποτέλεσμά του διαρκεί πολλές ώρες αναλοίωτο. Όσες φορές και να το έχω φορέσει, όσες ώρες κι αν το έχω στο πρόσωπό μου δεν έχει πάει πουθενά! Τόσο σκέτο, όσο και με μία διάφανη πούδρα προσφέρει απίστευτα σταθερό τελείωμα. Στο πρόσωπό μου (έχω κανονική επιδερμίδα με λίγη λιπαρότητα στη ζώνη Τ-όπως βλέπετε και στο before) δεν είναι ούτε εντελώς ματ, αλλά ούτε και γυαλίζει. 
Το άλλο μεγάλο του συν -εκτός της μεγάλης διάρκειας- είναι πως "γράφει" καταπληκτικά στην κάμερα. Οκ το ξέρω πως το δέρμα μου δεν έχει κανένα τρομερό πρόβλημα με ακμή/σπυράκια/πόρους αλλά στις φωτογραφίες το κάνει να φαίνεται σαν πορσελάνη! Στις φωτογραφίες δεν έχω χρησιμοποιήσει κανένα άλλο προιόν (κονσίλερ ή καμουφλάζ) για να δείτε πόσο καλά καλύπτει και φωτίζει το πρόσωπο.
Αν είστε Blogger/Youtuber και ψάχνετε ένα καλό foundation για τις φωτογραφίες σας, δοκιμάστε το. Επίσης το θεωρώ πολύ καλή ιδέα για να κάνετε μακιγιάζ σε ειδική περίσταση (γάμος, βάφτιση). Τέλος, στρώνει πολύ ωραία ακόμα και σε γυναίκες με πιο ώριμη επιδερμίδα, και δεν κάθεται αντιαισθητικά ανάμεσα στις ρυτίδες.

Τιμή: 12.50€ και θα το βρείτε εδώ

(Για το μακιγιάζ της φωτογραφίας χρησιμοποίησα: Max Factor Lasting Performance, Elixir Silky Blush, The Rocket Mascara από την Maybelline, Eyebrow Mascara από Maybelline στην απόχρωση Dark Blonde)



Το δεύτερο προιόν μακιγιάζ που δοκίμασα από το myaroma.gr είναι το ρουζ Silky Long Lasting από την Elixir. Δεν περιέχει parabens και μου έκανε μεγάλη εντύπωση από την πρώτη εφαρμογή, καθώς έχει πολύ έντονη απόδοση χρώματος.
Μπορείτε να το φορέσετε ακόμα και εντελώς αμακιγιάριστη, για μία ιδέα υγείας στα ζυγωματικά. Χρειάζεται ελαφρύ χέρι, για να αποφύγετε το εφέ κλόουν. Είναι μεγάλη ποσότητα, η συσκευασία του πολύ γερή και με έναν αρκετά όμορφο & βολικό καθρέφτη και κοστίζει μόνο 5.00 ευρώ. 
Η διάρκειά του είναι αρκετά καλή, αλλά όχι κάτι το θεαματικό. Κάθε 3-4 ώρες θα χρειαστεί σίγουρα ανανέωση. Θα το βρείτε εδώ.

Τρίτο και τελευταίο προιόν που θα σας δείξω είναι η μάσκα μαλλιών KALLOS ARGAN*, που είναι στα 475ml και κοστίζει 4.50 ευρώ. Όπως σας είπα και στο post μου με τις καλύτερες & τις χειρότερες μάσκες μαλλιών, η συγκεκριμένη μάσκα με έχει ενθουσιάσει. Αφήνει τα μαλλιά μαλακά, λεία, απαλά και τέλεια αρωματισμένα! Αν έχετε πολύ λεπτή τρίχα, αποφύγετε να την εφαρμόσετε κοντά στις ρίζες γιατί είναι πιθανό να κάνει τα μαλλιά σας να "κάτσουν".

Αυτά είχα να σας δείξω!
Έχετε δοκιμάσει κάποιο; Πώς σας φάνηκε;

                                                                                                         


Υ.Γ. 1) Δε φαντάζεστε πόσο δύσκολο είναι να βγάλεις selfie με την DSLR...
Υ.Γ. 2)Μείνετε συντονισμένες στο blog, αλλά και στη σελίδα στο facebook γιατί έρχονται πολλές υπέροχες εκπλήξεις για τα 2 χρόνια beautymaniac!

*Τα προιόντα που αναφέρθηκαν είναι PR Samples από το myaroma.gr*

You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Ωραίο το αποτέλεσμα του foundation αλλά αν είδα καλά στα συστατικά του έχει parabens σωστά? :/ Το ρουζάκι έχει πολύ ωραίο φυσικό χρώμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, έχει και parabens και paraffin... Αλλά είναι τόσο αγαπημένο μου, και βγαίνει τόσο ωραίο το αποτέλεσμα στις φωτογραφίες/κάμερα που πιστεύω πως είναι ιδανικό για μία ιδιαίτερη εμφάνιση και όχι για καθημερινή χρήση :)
      Σίγουρα είναι απογοητευτικό μία εταιρία σαν την Max Factor να συνεχίζει να χρησιμοποιεί parabens στα προιόντα της!
      Εμένα προσωπικά δε με ενοχλεί να βλέπω parabens στα καλλυντικά, αλλά στα είδη περιποίησης επιδερμίδας προσπαθώ να τα αποφύγω όσο γίνεται περισσότερο διότι καθημερινά τα χρησιμοποιώ.
      Για το ρουζάκι συμφωνώ, δίνει πολύ ωραία χρώμα υγείας ακόμα σε μένα τη χλωμή!

      Διαγραφή
  2. Με το που είδα τη φώτο λέω... "σαν πολύ σκούρα είναι η απόχρωση για τη Λίλα" αλλά απο ό,τι λες για φώτογραφίες είναι ιδανικό. Και όντως στο τελικό αποτέλεσμα δεν φαίνεται καμία διαφορά, συν ότι είναι σούπερκαλυπτικό;;; Έτσι μου φαίνεται. Το θέμα είναι ότι, τα περισσότερα καλυπτικά foundation έχουν απαγορευτικά συστατικά dammit... Πάντως το review και οι φωτογραφίες εξαιρετικες! xoxoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως έπρεπε να διαλέξω την πρώτη, αλλά συνήθως η πρώτη απόχρωση είναι πάρα πολύ ανοιχτή κιαι για αυτό είπα να προτιμήσω την δεύτερη. Ναι για τις φωτογραφίες είναι σούπερ, ειδικά όταν έχουν φλας για να μη φαίνεται το πρόσωπο πιο ανοιχτό από το λαιμό λόγω foundation.
      Είναι πολύ καλυπτικό ναι, για μένα ότι πιο καλυπτικό έχω χρησιμοποιήσει.
      Φυσικα δε χρειάζεται να εφαρμόσω ούτε κονσίλερ, ούτε καμουφλάζ γιατί ότι μικρές ατέλειες έχω τις κάλυψε και με το παραπάνω!
      Τα συστατικά του όντως δεν είναι ότι καλύτερο...Για αυτό σας έβαλα φωτογραφία, για να δείτε και να αποφασίσετε :)
      Ευχαριστώ πολύ Ηρώ μου, ειδικά οι selfie με δυσκόλεψαν αρκετά όπως σας είπα και στο άρθρο αλλά τουλάχιστον χαίρομαι που μπορείτε να δείτε πόσο καλό foundation είναι για την κάμερα.
      xxx

      Διαγραφή