Απολέπιση

Yves Rocher Scrub με κουκούτσι βερίκοκου - Review

9:53 π.μ.

Η απολέπιση είναι ένα σημαντικό βήμα, για τον σωστό καθαρισμό του προσώπου μας. Βοηθάει τα νεκρά κύτταρα να απομακρυνθούν, αφήνει την επιδερμίδα πιο καθαρή και την προετοιμάζει να δεχθεί όλα τα θρεπτικά συστατικά που έχουν οι κρέμες/μάσκες μας.

Φυσικά πρέπει να προσέχουμε και να μην την χρησιμοποιούμε πάνω από 1-2 φορές στις 10 μέρες, γιατί αλλιώς μπορεί να τραυματιστεί η επιδερμίδα μας.


Την εταιρία Yves Rocher τη γνώρισα μέσα από την ενασχόλισή μου με το blogging. Είναι μία γαλλική εταιρία, η οποία έχει ως στόχο το να παράγει φυτικά καλλυντικά και είδη περιποίησης και πιστεύει πολύ στη δύναμη της φύσης. Δεν κάνει πειράματα σε ζώα, και μου έκανε εντύπωση ότι σε έρευνα που έγινε το 2007 παρατηρήθηκε πως 1 στις 3 γαλλίδες χρησιμοποιούσε κάποιο προιόν Yves Rocher.

Πριν μερικές εβδομάδες έφτασε στα χέρια μου το peeling προσώπου με κουκούτσι βερίκοκου*, κάτι που ήθελα πολύ να το δοκιμάσω.
Οι εντυπώσεις μου από αυτό είναι οι καλύτερες. Στην αρχή το κοίταξα δύσπιστη, λόγω της μικρής συσκευασίας του (είναι στα 50ml). Όμως τελικά χρειάζεται πολύ μικρή ποσότητα κάθε φορά, για αυτό και ενώ το χρησιμοποιώ κάθε 7 μέρες έχει κατέβει ελάχιστα!


Η απολέπιση που μου έκανε είναι ιδανική!
Οι κόκκοι που περιέχει είναι όπως πρέπει: Ούτε μικροί ώστε να μην καθαρίζουν, ούτε μεγάλοι ώστε να τραυματίσουν την επιδερμίδα. Φυσικά δεν κάνει να τρίβουμε με τους κόκκους του peeling ευρυαγγείες, σπυράκια.

Κάτι που δεν παρατήρησα από την αρχή είναι ότι αυτό το προιόν χρυσίζει. Κάνει χρυσούς ιριδισμούς! Όχι ότι επηρεάζει σε κάτι αυτό, απλά σας το αναφέρω σαν ιδιότητα.
Όσον αφορά το αποτέλεσμα, αφήνει την επιδερμίδα απαλή & λεία χωρίς κοκκινίλες και ερεθισμούς. Μακροπρόθεσμα με βοήθησε με τα υπόγεια και μη σπυράκια, και έκανε τα μαύρα στίγματα λιγότερο εμφανή. Η μυρωδιά του είναι ευχάριστη, αλλά όχι και η καλύτερη που έχω μυρίσει. Κοστίζει 5 ευρώ τα 50ml, τιμή που θεωρώ απόλυτα λογική σε σχέση με αυτά που προσφέρει σαν προιόν.


Πάμε να δούμε το τελικό συμπέρασμα, 
και να δώσουμε βαθμολογία:

Υφή: 9/10
Κόκκοι: 9/10
 Αποτέλεσμα: 8/10
Τιμή σε σχέση με την ποσότητα: 8.5/10
 Μυρωδιά: 7/10
Τελική Άποψη: 9/10

Εσείς το έχετε δοκιμάσει; 
Ποιά είναι η γνώμη σας για τα προιόντα Yves Rocher;

*PR Sample από την Yves Rocher Debbie de beaute

You Might Also Like

17 σχόλια

  1. Τα scrubs με κουκούτσι βερίκοκου, γενικά είναι από τα πιο αποτελεσματικά. Σε καμία περίπτωση δεν το χρησιμοποιείς κάθε μέρα, όπως πολύ σωστά αναφέρεις. Υποθέτω (διότι δεν το αναφέρεις κάπου συγκεκριμένα) ότι είναι peeling μόνο για το πρόσωπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είναι για το πρόσωπο, η αφηρημένη προκειμένου να μη ξεχάσω κάποια λεπτομέρεια ξέχασα κάτι βασικό :P

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίο post Λίλα μου! Να σε ρωτήσω, από πού μπορεί κάποιος να το αγοράσει το scrub; Ψάχνω ένα αυτή τη περίοδο και όντως η τιμή του είναι καλή :) xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενη εαν θες μπορεις απο εμενα να το ψωνισεις!ειμαι στην yves rocher!εαν θες κανε like στην σελιδα μου:
      YVES rocher φυτικα καλλυντικα
      Η στειλε μου στο email μου:katiasbeautyworld@gmail.com
      Ευχαριστω!

      Διαγραφή
    2. Η Yves Rocher προς το παρόν λειτουργεί με αντιπροσώπους από ότι ξέρω, αλλά σε λίγο καιρό θα λειτουργήσει και e-shop!

      Διαγραφή
  3. Εγω το εχω!εχω και την μασκα της σειρας!θεωρω οτι μπορει να χρησιμοποιειται και καθημερινα με βαση αυτο που προσφερει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθημερινά αν το χρησιμοποιήσω εγώ μάλλον θα με "γδάρει", προτιμώ κάτι πιο ήπιο... Τη μάσκα της σειράς θέλω να τη δοκιμάσω κάποια στιγμή! Ελπίζω να είναι εξίσου αποτελεσματική :)

      Διαγραφή
  4. Καλημερα !!! Το ποστ ειναι πραγματικα πολυ ομορφο σε ευχαριστω πολυ !!!!! Μια σημείωση το peeling για να το χρησιμοποιησεις καθημερινα πρεπει να υπαρχει καποιος λογος ... Σε λιπαρά προσωπα 2 φορες την εβδομαδα αρκει ..Αν θελετε για μια μικρη απολεπηση υπαρχει ειδικο σαπουνι με κοκους ....Για οποιαδηποτε πληροφορια Yves Rocher Debbie de beaute
    επικοινωνειστε μαζι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικά νομίζω πως για κανένα λόγο δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε το peeling καθημερινά, αλλά κάποιο ειδικό καθαριστικό :)

      Διαγραφή
  5. Καθαριστικο εννοειται καθημερινα!αλλα και peeling εαν ειναι ηπιο αναλογως την επιδερμιδα μπορει να χρησιμοποιηθει πιο συχνα!εγω το ειχα χρησιμοποιησει συνεχομενα καποιες φορες και ημουν μια χαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν έχω δοκιμάσει προϊόν της Yves Rocher, θα το κάνω όμως σίγουρα μιας και όσες έχετε χρησιμοποιήσει προϊόντα τους, έχετε μείνει ευχαριστημένες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι για αυτή την εταιρία ακούω τα καλύτερα τελευταία...Θέλω να δοκιμάσω κι άλλα προιόντα της Yves Rocher!

      Διαγραφή
    2. Glyko Paramithenia Στην διαθεση σου για οποιαδήποτε πληροφορία !!!!!

      Διαγραφή
  7. Έγινα προσφατα μελος της Yves Rocher και τα παίρνω με αρκετά καλή έκπτωση!
    Μεχρι στιγμης οτι εχω παρει, εινα τελειο!
    Ετοιμάζω σιγα-σιγα ανάλογο ποστ με τα ποιο αγαπημένα μου:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, θέλω πολύ να το δω αυτό το post!
      Και μένα με ενθουσιάσε το scrub, για αυτό και θέλω να δοκιμάσω κι άλλα προιόντα.

      Διαγραφή