αγαπημένα

Αγαπημένα Προϊόντα ♥ Νοέμβριος 2014

3:59 μ.μ.

Γειά σας beauties!
Μόλις μπήκαμε στον πιο όμορφο, χαρούμενο και αγαπημένο μήνα του χρόνου... το Δεκέμβριο! Εύχομαι να δούμε λίγο χιόνι πριν φύγει το 2014, γιατί μου αρέσει πολύ. Όπως και να 'χει, φροντίστε να περάσετε υπέροχα αυτές τις γιορτινές μέρες και να αφήσετε την παιδικότητα και τον αυθορμητισμό σας ελέυθερα. Αρκετά με την πολυλογία μου, στο σημερινό post θα σας δείξω 13 αγαπημένα μου προιόντα για το μήνα που μας πέρασε.


Για την περιποίησή μου, χρησιμοποίησα πολλά προιόντα από διαφορετικές εταιρίες. Τα μαλλιά μου αγάπησαν αυτό το μήνα το Syoss Shampoo Keratin-Primer, το οποίο είναι στα 750ml και το βρήκαμε σε πολύ καλή τιμή στο σούπερ μάρκετ. Κάνει αρκετό αφρό, και αφήνει τα μαλλιά καθαρά και απαλά. Έπειτα, σε καθημερινή βάση έβαζα στα μαλλιά το Goodbye Damage της Garnier για μεταξένια υφή και λάμψη. Δεν μειώνει την ψαλίδα όπως υπόσχεται (λογικό!), αλλά κλείνει τα λέπια της τρίχας και υπάρχει η αίσθηση ότι όντως υπάρχει μειωμένη ψαλίδα. Γενικά, πιστεύω πως είναι πολύ καλό value for money (στα 5-6) για όσες κοπέλες θέλουν κάτι οικονομικό κι έχουν μακριά μαλλιά που δε θέλουν να τα κόψουν. 

Στο σώμα, για το αφρόλουτρό μου προτίμησα το shower gel από το The Body Shop Wild Argan Oil, το οποίο μυρίζει εξαιρετικά και αφήνει το δέρμα φρέσκο και απαλό! Κοστίζει 7 τα 250ml, αλλά κάνει αρκετό αφρό ακόμα και η πιο μικρή ποσότητα για αυτό και πιστεύω ότι αξίζει να το δοκιμάσετε. Για να διατηρήσω την απαλότητα στο σώμα, και να καταπολεμήσω κάποια ξηρά σημεία (σε πόδια, γόνατα, αγκώνες) έβαζα στο σώμα μου την Body Lotion από το Dust+Cream Vanilla Cherry Blossom. Η μυρωδιά της είναι διακριτική, απαλή και ταυτόχρονα υπέροχη (μυρίζει σαν ανθισμένες κερασιές!) και κοστίζει μόνο 3.5 τα 300ml.

 Όσον αφορά την περιποίηση του προσώπου μου, αυτό το μήνα δοκίμασα 2 best sellers προιόντα που ήταν εδώ και καιρό στη wishlist μου. Το πρώτο είναι το νεράκι micellaire sensibio από τη Bioderma, το οποίο είναι πολύ καλύτερο απ'όλα όσα έχω δοκιμάσει στο παρελθόν. Συγκριτικά με τα υπόλοιπα είναι και το πιο ακριβό, αλλά αξίζει το κάθε ευρώ!
Το δεύτερο είναι το Ultimune από τη Shiseido, ενα επαναστατικό προιόν το οποίο "ξυπνά" την ομορφιά που ήδη υπάρχει μέσα μας. Απλώνεται σαν χάδι, μυρίζει τέλεια και απορροφάται σε δευτερόλεπτα. Αυτό το μήνα που το χρησιμοποιώ, δεν έβγαλα καθόλου σπυράκια στο πρόσωπο!
 Πείτε μου αν θέλετε κάποιο review στα σχόλια.


 Στο μακιγιάζ μου, χρησιμοποίησα λίγα και αγαπημένα προιόντα αυτό το μήνα. Η μάσκαρα που δεν αποχωρίστηκα είναι η YSL Mascara Volume babydoll, σε travel size που τη βρήκα στο Madame Figaro. Το αποτέλεσμα που δίνει είναι υπέροχο, αρκετός όγκος και μήκος και καταφέρνει το ακατόρθωτο για μένα: Να κρατάει την καμπύλη! Για το πρόσωπο, προτίμησα κάτι ελαφρύ αυτό το μήνα γιατί το δέρμα μου ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Η αγαπημένη μου ελαφριά βάση είναι το Liquid CK One 3-in-1 Face Makeup #Porcelain, που ταιριάζει τέλεια με την επιδερμίδα μου. Στα μάτια, σχεδόν σε κάθε μακιγιάζ χρησιμοποιούσα την water eyeshadow KIKO #200 Champagne με βρεγμένο πινέλο (έχει απόδοση τόσο έντονη όσο ένα pigment), και το KIKO Ultimate Pen Long Wear Eyeliner που είναι υπέροχο προιόν και κοστίζει μόνο 3.90€. Τα χείλη μου είτε τα άφηνα φυσικά, είτε έβαζα το υπέροχο καινούργιο μου απόκτημα που είναι το Velvet Matte από Golden Rose #19. Είναι μία τέλεια, μπορντώ απόχρωση που γράφει τέλεια και δεν ξεραίνει τα χείλη. Κοστίζει μόνο 4€ και θα σας καταπλήξει με την ποιότητά του! Η "εμμονή" του μήνα όμως ήταν το βερνίκι νυχιών Golden Rose Nail Laquer #109, που είναι ένα τέλειο σκούρο μπλε-πράσινο! Τέλος, το άρωμα που με συνόδευσε περισσότερο αυτό το μήνα είναι το γλυκό και άγριο instinct από την Avon.

 
 Αυτά ήταν τα πολλά αγαπημένα μου προιόντα για τον μήνα που μας πέρασε! Ελπίζω να σας άρεσε η νέα, πιο σύντομη περιγραφή τους. Σκέφτηκα να τα γράφω με λιγότερο εκτενείς περιγραφές, για να μη σας κουράζω με πολλές λεπτομέρειες. Περιμένω και τα δικά σας αγαπημένα στα σχόλια. 
 


You Might Also Like

12 σχόλια

  1. Ολα ομορφα το ck make up που το βρηκες κοριτσακι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ck μπορούμε να τα βρούμε αποκλειστικά στα Notos galleries σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη! Βγάζουν συχνά εκπτώσεις και προσφορές, αξίζουν σίγουρα να τα τσεκάρεις Φωτεινή :)

      Διαγραφή
  2. Το αφρόλουτρο απο Body Shop μυρίζει πραγματικά πολύ ωραία αλλά δεν το αγόρασα ακόμα! Η σκιά της Kiko εκπληκτική, με έβαλες σε πειρασμό! Απο που την αγόρασες; Τα Velvet Matte σταθερή αξία όπως και το Bioderma στο οποίο επέστρεψα μετά τη δοκιμή του Garnier. Ωραίο ποστ, φιλάκια κορίτσι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μυρίζει πολύ ωραία και κάθε φορά χρειάζεται μικρή ποσότητα για να κάνει αφρό :)
      Τη σκιά της ΚΙΚΟ μου την έφερε μιά φίλη από το Παρίσι, αλλά μπορούμε να βρούμε ΚΙΚΟ και στην Ελλάδα-δυστυχώς online. Ναι, πιστεύω πως το Bioderma και το Garnier έχουν μεγάλη διαφορά στη δράση τους, με το πρώτο νιώθω το δέρμα πολύ πιο απαλό! Ευχαριστώ Μαράκι μου!

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σαμπουάν το πήρε πρόσφατα η μητέρα μου αλλά το σνόμπαρα λίγο... Θα το δοκιμάσω όμως μιας και σου άρεσε κι εσένα! Πολύ ωραία όλα τα αγαπημένα σου! Αλλά αυτή η σκιά της KIKO πρέπει να είναι φανταστική στα μάτια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι αρκετά καλό...Με έχει βολέψει πολύ λόγω της καθαριστικής του δράσης!
      Ότι και να πω για αυτή τη σκιά είναι λίγο, είναι καταπληκτική :)

      Διαγραφή
  4. πολύ όμορφα όλα!!!!!!η σκιά της ΚΙΚΟ είναι τόσο υπέροχη!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως, έχω πολλές σκιές για highlight στην εσωτερική γωνιά, αλλά σαν αυτή καμία!

      Διαγραφή
  5. όλα βλέπω είναι ένα και ένα :)
    Σίγουρα θα ήθελα να τα δοκιμάσω όλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τοσο τα ck όσο και το Body Shop είναι προιοντα που μου αρεσουν να χρησιμοποιούν.
    stella bairak (fb)

    ΑπάντησηΔιαγραφή