Επαγγελματικά Προιόντα

4 Top Προιόντα για τα μάτια και μόνο! #Just_Arrived

9:53 π.μ.

Τον τίτλο αυτής της ανάρτησης τον άλλαξα 3 ή 4 φορές... Μάλλον θα έπρεπε να είναι "προιόντα για τα μάτια που μόλις πήρα και έχω λατρέψει".

 Τις περισσότερες φορές, όταν θέλω να δημιουργήσω ένα ξεχωριστό μακιγιάζ για κάποια ειδική περίσταση, δίνω έμφαση στα μάτια και όχι στα χείλη. Με τον συνδιασμό των κατάλληλων προιόντων καταφέρνω να δώσω την ένταση που θέλω στα μάτια μου, και να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για 4 προιόντα ματιών, τα οποία θα απογειώσουν το βλέμμα και θα σας κάνουν να δείχνετε λαμπερές και όμορφες. 

 
Ξεκινάμε να δημιουργήσουμε το πιο όμορφο, γιορτινό βλέμμα χωρίς υπερβολές!

 Βήμα 1: Βάση για Σκιά
Η πρώτη μας κίνηση για να σταθεροποιήσουμε το αποτέλεσμα, να του δώσουμε έξτρα διάρκεια και τέλεια χρωματική απόδοση. Πρόσφατα αγόρασα τη βάση σκιάς από τη Radiant, για την οποία έχω ακούσει τα καλύτερα! Τη χρησιμοποίησα μία φορά, μου φάνηκε πολύ ωραία και ανάλαφρη σαν σύσταση. Η κοπέλα στα Hondos μου σύστησε να βάζω πολύ μικρή ποσότητα στην κόγχη, για να κάνω πιο εύκολα τα σβησίματά μου. Κοστίζει 8.35€ και περιέχει 5ml προιόντος.


 Βήμα 2: Σκιές 
Το νέο μου απόκτημα από τα Dust+Cream Καλαμαριάς (άνοιξαν πρόσφατα στην Πασσαλίδη 60), είναι η μαγνητική παλέττα της Pierre Rene. Μπορείτε να βρείτε παλέττες 6 ή 10 θέσεων, και επιλέγετε ποιές σκιές θα προσθέσετε μέσα από μία γκάμα 112 αποχρώσεων! 
Η απόδοση των σκιών είναι εκπληκτική, τα παρακάτω swatches είναι χωρίς βάση στο χέρι μου. Ακόμα και οι ματ αποχρώσεις γράφουν πολύ ωραία. Η παλέττα των 6 θέσεων κοστίζει 6.5€ και η κάθε σκιά κοστίζει 3€. Αν θέλετε μπορείτε να αγοράσετε περισσότερες από 6 σκιές και ανάλογα με την εποχή/την περίσταση και να τοποθετείτε μέσα αυτές που θέλετε. Έχει πάρα πολλές αποχρώσεις για να επιλέξετε-ματ, με shimmer ή ακόμα και με glitter, και σίγουρα θα τη λατρέψετε! Επειδή είναι μαγνητική, πιάνει ελάχιστο χώρο και είναι τέλεια για ταξίδια.


Βήμα 3: Μάσκαρα
Η αγαπημένη μου Avon μάσκαρα επέστρεψε για να με καταπλήξει ξανά! Μου αρέσει γιατί το πλαστικό βουρτσάκι της έχει πολλά κοντά δοντάκια, γραπώνει ακόμα και την πιο μικρή βλεφαρίδα και την αναδεικνύει. Κάνει τέλειες τις βλεφαρίδες μου προσφέροντας όγκο, ιδανικό για βράδυ. 
Συνήθως κοστίζει γύρω στα 7-8€, τιμή πολύ καλή σε σχέση με τα 10ml που περιέχει. Επειδή όμως χρειάζομαι και λίγο μήκος, προχωράω και στο επόμενο βήμα το οποίο μπορείτε και να παραλείψετε.


Βήμα 4: Ψεύτικες Βλεφαρίδες
Από τότε που χρησιμοποίησα για πρώτη φορά ψεύτικες βλεφαρίδες, και κατάλαβα πόσο εύκολο είναι να τις τοποθετήσω, δεν θέλω να τις αποχωρίζομαι!
 Τις συγκεκριμένες τις επέλεξα από το BornPrettyStore* και κοστίζουν 6€. Είναι μισές, διότι μου αρέσει πολύ το φυσικό αποτέλεσμα και όχι το πολύ έντονο! Είναι ελαφριές και τονίζουν διακριτικά την εξωτερική γωνία του ματιού. Δεν είναι τόσο εύκαμπτες όσο οι βλεφαρίδες με φυσική τρίχα, αλλά δείχνουν εξίσου εντυπωσιακές. Μου δίνουν το μήκος που χρειάζομαι, για ένα τέλειο αποτέλεσμα!


Αυτά είναι τα 4 βήματα για υπέροχα μάτια!
Θα χαρώ πολύ να δω ποιά είναι τα δικά σας αγαπημένα προιόντα για να δώσετε ένταση & λάμψη στα μάτια σας.

Αλήθεια, εσείς δίνετε περισσότερη έμφαση στα μάτια ή στα χείλη σας για ένα γιορτινό μακιγιάζ;

*Οι μισές βλεφαρίδες είναι PR Sample από το www.bornprettystore.com*

 Follow me on
 Facebook-Instagram-Twitter-Bloglovin'

You Might Also Like

9 σχόλια

  1. Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Δεσποινάκι μου! Ειδικά με τις σκιές έχω πάθει έρωτα...
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Λιλάκι μου υπέροχο post! τη βάση ματιών σίγουρα θα τη τσεκάρω... φιλακια πολλα!!!! xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να την τσεκάρεις Ελένη μου! Μόλις τη δοκιμάσω λίγο πιο εντατικά, θα σας κάνω και review εννοείται :)
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραίο ποστ, Λιλάκι μου! Αυτό με τον τίτλο το παθαίνω κι εγώ συχνά! Τον αλλάζω 2-3 φορές! Από τα προϊόντα που μας έδειξες δεν έχω δοκιμάσει κανένα ακόμη αλλά πρόσφατα αγόρασα την ίδια συλλεκτική συσκευασία της μάσκαρα Supershock της Avon αλλά δεν την έχω ανοίξει! Υπέροχες οι αποχρώσεις που επέλεξες για την παλέτα! Εύχομαι να τα χαρείς όλα! Γα γιορτινό μακιγιάζ σίγουρα δίνω έμφαση στα μάτια! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που με καταλαβαίνεις τότε για τα μάτια -και για τον τιτλο χαχα- :)
      Σε ευχαριστώ πολύυ! Φιλιά!

      Διαγραφή
  4. Κωνσταντίνα μου να 'σαι καλά, τυπογραφικό λάθος είναι φυσικά :P
    Με την παλέττα έχω ξετρελαθεί, δε φαντάζεσαι πόσο μου αρέσει!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Και φαίνεται και είναι! Κάθε μέρα τη χρησιμοποιώ, και μου αρέσει πάρα πολύ.

      Διαγραφή