έλαιο

Monoi Tiki Tahiti Vanilla Review ♥ Το μαγικό, πολυχρηστικό λαδάκι!

8:36 π.μ.


 Γεια σας κορίτσια!
Σήμερα σας έχω ένα ιδιαίτερο review για ένα ξεχωριστό λαδάκι από την Ταϊτή, το οποίο χρησιμοποιώ τους τελευταίους μήνες και με έχει συναρπάσει. Όταν παίρνω ένα προιόν περιποίησης στα χέρια μου, το πρώτο που κοιτάω πάντα είναι η συσκευασία. Το δεύτερο είναι η μυρωδιά...
Και από εκεί θα ξεκινήσω! Η μυρωδιά του είναι ονειρεμένη. Θυμίζει καλοκαίρι, παραλίες και παιχνίδια στην άμμο. Καταφέρνει να σε ταξιδέψει σε απόλυτα καλοκαιρινό κλίμα, μέσα στο χειμώνα. Ένας κύριος λόγος που το έχω αγαπήσει, λοιπόν, είναι η μυρωδιά του. Είχα ακούσει τόσο καλά λόγια από bloggers, και όντως αυτό το προιόν αξίζει τον "ντόρο".
 
"Το Monoi είναι το μυστικό των γυναικών της Πολυνησίας εδώ και χιλιάδες χρόνια. Το χρησιμοποιούν για να προστατεύσουν το δέρμα και τα μαλλιά τους από τον ήλιο και τη θάλασσα, ενώ συγχρόνως τους χαρίζει υπέροχο, σοκολατένιο μαύρισμα. Το Monoi είναι ένας συνδυασμός του λουδουδιού Tiare και λαδιού καρύδας. Το λουδούδι Tiare είναι γνωστό για το αισθησιακό και εθιστικό του άρωμα. Πλούσιο σε καθαρότητα και ενυδατικά συστατικά, χάρη στις καταπραϋντικές του ιδιότητες, χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια από την παραδοσιακή ιατρική. Το λάδι Monoi Tiki Tahiti της Parfumerie Tiki παρασκευάζεται αποκλειστικά στην Ταϊτή από το 1942 και είναι το μοναδικό με γνησιότητα προέλευσης."
(Πηγή Κειμένου το eyewish.gr)
Το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά σε σώμα, μαλλιά, νύχια, φρύδια και βλεφαρίδες. Στο σώμα χρειάζεται πολύ μικρή ποσότητα, και δυστυχώς αφήνει κάποια λιπαρότητα για αυτό και δεν το προτιμώ ως εναλλακτική από κάποιο γαλάκτωμα. Αντίθετα, σε όλα τα υπόλοιπα είναι υπέροχο!
Στα μαλλιά, σαν μάσκα πριν το μπάνιο προσφέρει απίστευτη απαλότητα και λάμψη. Στα νύχια, μετά από μανικιούρ αφήνει τα πετσάκια τέλεια ενυδατωμένα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σαν θεραπεία νυχιών, στα δικά μου νύχια έκανε πολύ καλή δουλειά. Δυνάμωσε και έδωσε θρέψη στις βλεφαρίδες μου, οι οποίες πλέον με τη μάσκαρα δείχνουν αρκετά πιο εντυπωσιακές από ότι πριν. Όσο για τα φρύδια, τα βοήθησε κι αυτά να δυναμώσουν-χωρίς να δω καμια μεγάλη διαφορά βέβαια γιατί δεν είχα πολλά κενά.
Ένα μεγάλο του αρνητικό, το οποίο δε θα μπορούσα να μην αναφέρω είναι το τεράστιο άνοιγμά του στο πώμα! Την πρώτη φορά έχασα πολύ μεγαλύτερη ποσότητα από αυτή που ήθελα. Ελπίζω να το διορθώσουν, γιατί είναι κρίμα να υπάρχει μία τέτοια συσκευασία σε ένα τόσο αξιόλογο προιόν.
Αν η θερμοκρασία πέσει κάτω από τους 20 βαθμούς, "παγώνει" και γίνεται στερεό. Αν θέλετε να ξαναγίνει υγρό το έλαιο, μπορείτε να το τοποθετήσετε κάτω από τρεχούμενο ζεστό νερό. Εγώ το έχω τώρα το χειμώνα μόνιμα επάνω στο καρολιφέρ. Κοστίζει 12.90 και χρειάζεστε μικρή ποσότητα κάθε φορά. Εγώ το έχω 2-3 μήνες και με συχνή χρήση, δείτε πόσο λίγο έχει κατέβει! Επιπλέον, μέσα σε κάθε μπουκαλάκι υπάρχει και ένα λουλουδάκι από την Ταϊτή, κάτι που δεν είχα προσέξει αρχικά... Δε ξέρω γιατί, αλλά αυτό το βρήκα πολύ cute!

Δεν σας προτρέπω να το δοκιμάσετε... Αλλά να το μυρίσετε! Και μόνο που καταφέρνει με τη μυρωδιά να σε ταξιδεύει, αξίζει μία θέση στα προιόντα περιποίησής σας. Μπορείτε να το βρείτε εδώ, αλλά και εδώ.


You Might Also Like

9 σχόλια

  1. Πολύ ωραίο review κοπέλα μου.. Θα το μυρίσω σίγουρα όταν το πετύχω κάπου χιχιχ

    http://notebookofclaire.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Κλαίρη μου! Να το μυρίσεις, σίγουρα θα ξετρελαθείς.
      Φιλάκια

      Διαγραφή
  2. Σου έβαλα ιδέες Κωνσταντίνα μου!
    Να το μυρίσεις απλά, μετά δε θα θες να το αποχωριστείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγώ πάντως θέλω πολύ να το δοκιμάσω !!!!! λατρεύω τα λαδακια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ, απλά συνήθως μου προκαλούν λιπαρότητα στο πρόσωπο για αυτό τα προτιμώ για τα μαλλιά & τα νύχια μου!

      Διαγραφή
  4. Ακούγεται πολύ ωραία παρά τα αρνητικά του! Θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω!
    Σε ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σου στο blog μου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή