aden

Beauty Mood of the day #Pink

5:33 π.μ.


Γειά σας κορίτσια!!
Σήμερα σκέφτηκα να κάνω ένα διαφορετικό (και μικρότερο) post από τα άλλα, και να μοιραστώ μαζί σας τα #ροζ προιόντα που χρησιμοποίησα αυτή την μέρα. Η αλήθεια είναι πως μερικά από αυτά μου έχουν γίνει απαραίτητα, αλλά αυτό θα σας το περιγράψω παρακάτω.

Θα ξεκινήσω με τα προιόντα skincare, τα οποία είναι λίγα και καλά. Τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει και ψάχνω λίγο πιο εντατικά το θέμα "μάσκες ομορφιάς", για αυτό και χάρηκα πολύ που είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω την μάσκα με ροζ άργιλο της Apivita*. Μετά την εφαρμογή, αφήνει το πρόσωπο πολύ λαμπερό & φωτεινό! Αν έχετε κανονική επιδερμίδα, σας την συστήνω σίγουρα. Όσον αφορά το σώμα, μετά από ένα ζεστό μπάνιο η ενυδατική κρέμα της Lavera με άγριο τριαντάφυλλο* αφήνει την επιδερμίδα ελαφριά ενυδατωμένη, και έχει ένα ονειρεμένο άρωμα. Έχω δοκιμάσει πάρα πολλές κρέμες για το σώμα, αλλά αυτή με την μυρωδιά της και την τόσο απαλή υφή της με έχει ενθουσιάσει.

Και περνάμε στα προιόντα μακιγιάζ!
Το προιόν #στολίδι για το boudoir μας, η παλέττα της Too Faced Beauty Wishes & Sweet Kisses έχει γίνει λατρεία, αφού την χρησιμοποιώ καθημερινά. Έχει απίστευτη, παιχνιδιάρικη συσκευασία και πολύ γήινα-εύκολα φορέσιμα χρώματα. Περιέχει 3 σκιές, 2 bronzers και 1 προιόν για τα χείλη. Επιπλέον,το bronzer ιδανικό για κοψίματα κάτι που μου άρεσε πολύ! Την αγαπώ, γιατί μόνο που βλέπεις την συσκευασία σου φτιάχνει η διάθεση. Θα σας κάνω αναλυτικό review για τη συγκεκριμένη, για να δείτε όλες τις λεπτομέρειες. Στα νύχια, χρησιμοποίησα το βερνίκι της aden #85 το οποίο είναι ένα υπέροχο ροζ-σάπιο μήλο και στο παράμεσο πρόσθεσα λίγη λάμψη με το #146 Pink Feathers από w7. Αυτά ήταν τα ροζ πραγματάκια που χρησιμοποίησα σήμερα! Αν σας άρεσε το post, πείτε μου στα σχόλια για να κάνω κι άλλα στο μέλλον. 

PS: Έχω πολλά, πάρα πολλά reviews με προιόντα που χρησιμοποιώ καιρό και δεν προλαβαίνω να φωτογραφήσω/δημοσιεύω λόγω εξεταστικής. Στο Facebook "τρέχει" ένα post με τα προιόντα που θα θέλατε να δείτε πρώτα σε review, πείτε μου τι προτιμάτε για να κανονιστεί!




You Might Also Like

10 σχόλια

  1. Αγαπω τα ροζ κ λατρευω τα too faced... Think pink doll
    Kisses
    Mary

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όντως αξιαγάπητα... Και τα ροζ, και τα Too Faced! :) Φιλάκια Πολλά Μαίρη μου!

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφα όλα! Η μάσκα της apivita κι εμενα μου άρεσε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνει πολύ καλή δουλειά, την φοράω τις μέρες που νιώθω κουρασμένη και μου δίνει έξτρα λάμψη και ζωντάνια! Ευχαριστώ πολύ :)

      Διαγραφή
  3. Τέλεια ιδέα. Πολύ όμορφες φωτογραφίες και προϊόντα που ζήλεψα πολύ. Φιλάκια Lila

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Σπυριδούλα, χαίρομαι πολύ που σου άρεσε το post! Πολλά Φιλιά!

      Διαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Έφη! Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά όμορφα προιόντα για να μας κάνουν να δείχνουμε όμορφες και γεμάτες αυτοπεποίθηση. Τα καλύτερα θέλω να σας τα παρουσιάζω, για να αγοράσετε κάποιο που σας αρέσει- ανάλογα βέβαια και με τις ανάγκες σας. Στο συγκεκριμένο post, τα Too Faced τα βρίσκουμε αποκλειστικά στα Sephora, τα aden στο e-shop από το Beautytestbox & Cherrybox, τα w7 σε διάφορα e-shops και στο Beauty Hall στην Μπότσαρη στην Θεσσαλονίκη και τα Lavera κυρίως online όπως στο eyewish.gr
      Τέλος, τα Apivita στα φαρμακεία (ηλεκτρονικά και μη) :) Φιλιά!

      Διαγραφή