καλλυντικά

5 Makeup Products I am loving by w7!

1:30 μ.μ.


Γειά σας κορίτσια!
 Σε αυτό το post θα σας δείξω 5 πραγματάκια της εταιρίας w7, τα οποία δοκίμασα και είναι η πρώτη μου επαφή με προιόντα w7. Ξεκίνησαν από το Λονδίνο, και πλέον τα βρίσκουμε και στην Ελλάδα. Έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένη με την προιότητά τους, οι συσκευασίες είναι αρκετά γερές πολύ χαριτωμένες καθώς και η w7 έχει πολλά προιόντα-dupes για πολλές high-end εταιρίες.

Nail Polish #146 Pink Feathers 15ml

Ξεκινάμε πρώτα με ένα πολύ ωραίο top coat! Η συσκευασία φυσικά μας θυμίζει τα βερνίκια OPI, και είναι αρκετά μεγάλη. Αυτού του είδους τα βερνίκια κάνουν την διαφορά στο μανικιούρ μας, ακόμα κι αν βάψετε μόνο ένα νύχι όπως εγώ. Το αγόρασα στα 4€ και μου άρεσε πολύ, σίγουρα θα αναζητήσω κι άλλα βερνίκια από w7 σε χρώμα αυτή τη φορά.
Βαθμολογία: 7/10


Chunky Cheeks #Tokyo 7gr*

Τι να πρωτοπεί κάνείς για αυτό το προιόν! Πόσο βολικό είναι; Πόσο ωραία συσκευασία έχει; Το ρίχνεις μέσα στην τσάντα και το χρησιμοποιείς κατά τη διάρκεια της ημέρας, για να δώσεις λίγο τσαχπινιά στο πρόσωπο. Έχει μία τέλεια απόχρωση και απλώνεται όμορφα, δεν αφήνει εφέ κλόουν γιατί μπορείς εύκολα να το αναμείξεις με τα δάχτυλα.
Κοστίζει περίπου 6€ και θα το λατρέψετε!
Βαθμολογία: 9/10

Yummy Eyes Baked Eye Shadow All White*

Η πρώτη μου επαφή με baked σκιά, αφού δεν είχα δοκιμάσει ξανά! Η φωτογραφία αδικεί λίγο την απόδοση, γιατί από κοντά δείχνει πολύ εντυπωσιακή. Η απόχρωση που δοκίμασα είναι ένα ψυχρό άσπρο, το οποίο χρησιμοποιώ κυρίως για να δώσω φωτεινότητα στην εσωτερική γωνία και κάτω από το φρύδι. Μου άρεσε πάρα πολύ, έχει μέσα αρκετό shimmer και σίγουρα την φοράς για κάποια ειδική περίσταση και όχι για κάθε μέρα. Κοστίζει γύρω στα 4€ και σίγουρα θα αναζητήσω και άλλες αποχρώσεις.
Βαθμολογία: 8/10


Full Time Lip Colour*

Και ναι, επιτέλους βρήκα ένα πραγματικά αδιάβροχο προιόν για τα χείλη. Αν στεγνώσει και φάτε/πιείτε/καπνίσετε δεν πρόκειται να πάει πουθενά! Ξηραίνει λιγάκι τα χείλη, γιατί αφήνει ματ αποτέλεσμα οπότε μία καλή απολέπιση πριν την χρήση του επιβάλλεται. Για να αφαιρεθεί πρέπει να έχετε κάποιο ντεμακιγιάζ με 2 φάσεις ή με βάση κάποιο έλαιο, γιατί με τα νεράκια Micellaire δεν βγαίνει.
Κοστίζει περίπου 7-8€ και είναι σίγουρα value for money!
Βαθμολογία: 8.5/10

Prime Magic - Eye Primer*

Μία όμορφη βάση για τις σκιές των ματιών, η οποία έχει απίστευτα απαλή και ωραία υφή! Απλώνεται τέλεια, διατηρεί τις σκιές αρκετά πολλές ώρες και τις κάνει να φαίνονται πιο έντονες χρωματικά. Το μόνο μου παράπονο είναι ότι θα ήθελα να αποχρωματίζει λίγο κάποιες φλεβίτσες που έχω στα βλέφαρα, αλλά και με λίγο concealer γίνεται η συγκεκριμένη δουλειά. Επίσης, το στόμιό του είναι πολύ μεγάλο και γίνεται σπατάλη καθώς βγάζει περισσότερο προιόν από ότι χρειάζεσαι! Κοστίζει περίπου 3€.
Βαθμολογία: 8/10

 Πού θα βρείτε προιόντα w7;
 Στην Θεσσαλονίκη υπάρχει το κατάστημα Beauty Hall στην Μπότσαρη, το οποίο έχει και e-shop που θα το βρείτε εδώ. Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε πολύ καλές προσφορές σε ένα καινούργιο e-shop πολύ εύχρηστο, το Hall of Cosmetics που βρίσκεται στην Θέρμη Θεσσαλονίκης.
Επίσης μπορείτε να ψωνίσετε online τα w7 από τα ηλεκτρονικά καταστήματα w7cosmetics.gr και i-beauty.gr

Φυσικά, από την wishlist μου δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι παλέττες της w7 in the nude & in the buff ,το Doble Act Powder, το lip & cheek stain rio και το bronzer Honolulu. Αυτά ήταν τα προιόντα που δοκίμασα από την w7 και πραγματικά μου άρεσαν πολύ! 
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτά;
Double Act Powder
Double Act PowderΑυτά δοκίμασα από την w7 και μου άρεσαν πάρα πολύ! Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο προιόν;

Follow me on 
 Facebook-Instagram-Twitter-Bloglovin'


You Might Also Like

18 σχόλια

  1. Έχω αρκετά προϊόντα από W7 αλλά κανένα από αυτά που δοκίμασες!! Μου αρέσουν τα προϊόντα της W7 οπότε θα δοκιμάσω κι άλλα!! Το Chunky cheeks και το lip colour θα τα δοκιμάσω σίγουρα!! Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τα δοκιμάσεις Demy μου, κι εγώ έχω πολλά στην λίστα μου για επόμενες αγορές! Πάντως μου φάνηκαν πολύ καλύτερα από ότι τα περίμενα!

      Διαγραφή
  2. Από W7 έχω δοκιμάσει μόνο τις παλέτες τους μέχρι στιγμής και μου αρέσουν πολύ! Θέλω πολύ να δοκιμάσω το chunky cheeks (ειδικά το χρωματάκι που έδειξες είναι πανέμορφο) και το βερνίκι! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν έχω δοκιμάσει κατι από w7 όμως ζαχαρώνω τις σκιουλες χαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έχω δοκιμάσει την in the nude παλέττα και μου αρέσει αρκετά!! :) πολύ ωραία και αυτάαα!!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ την θέλω πολύ αυτήν την παλέττα! Σε ευχαριστώ Έφη μου :)

      Διαγραφή
  5. Τις παλέτες Λίλα μου να τις δοκιμάσεις οπωσδήποτε! Θα σου αρέσουν πολύ! Πολύ ωραίο όλα και η σκιά πολύ εντυπωσιακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πόσο τέλεια φαίνεται η σκιά!!! θα την ψάξω!!!! φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να την ψάξεις γιατί είναι όντως πολύ καλή Σοφία μου :)
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  7. Uau, blogger from Greece!

    Jasas!

    I just found your blog and I love it, maybe we could follow each other and keep on supporting? :)

    www.blogvivalavida.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάρα πολύ ωραία φαίνονται! Δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα τα δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πλέον έχει και κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονικής, στην Εγνατία. Απέναντι απο την εκλλησία του Α.Αθανασίου, στάση Αγίας Σοφίας! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Aνοιξε και στην Αθηνα στην οδο Δηλου 25 στο Περιστερι,κοντα στο σταθμο του μετρο,αποκλειστικο καταστημα W7!

    ΑπάντησηΔιαγραφή