διαγωνισμός

Κερδίστε: ένα χειροποίητο βραχιόλι από το ARTonomous

2:12 π.μ.

Γειά σας κορίτσια! Σήμερα σας έχω ένα υπέροχο, ομορφομανιακό διαγωνισμό σε συνεργασία με το πιο fashion μαγαζί της Θεσσαλονίκης, το ARTonomous.
Στο ARTonomous θα βρείτε χειροποίητα κοσμήτα, τσάντες, ρούχα, αξεσουάρ και ότι άλλο χρειάζεται μία fashionista. 
Βρίσκεται  Παπαμάρκου 45, Πλατεία Άθωνος, Θεσ/νίκη.
Χαρίζουμε λοιπόν σε μία τυχερή νικήτρια το πιο in fashion χειροποίητο βραχιόλι, σε όποιο σχήμα της αρέσει (οβάλ, στρόγγυλο ή τετράγωνο).


 Αν θέλετε να κερδίσετε κάντε #like στις σελίδες Beauty Maniac Blog και ARTοποιείν, και #σχόλιο στην φωτογραφία. Μην ξεχάσετε να κάνετε #share και να προσκαλέσετε φίλους σας, γιατί τα όμορφα πράγματα θέλεις να τα μοιράζεσαι.

Για περισσότερες συμμετοχές μπορείτε να λάβετε μέρος και μέσω instagram. Ακολουθήστε το artopoiein_jewels, το προφίλ μου lila_amanatidou και κάντε repost την φωτογραφία με το #artopoieingiveaway.

Ο διαγωνισμός λήγει 20 Μαρτίου στη μία το μεσημέρι. Ραντεβού την ίδια μέρα το απόγευμα για να δεις αν είσαι η νικήτρια (ή ο νικητής).

Update με την νικήτρια: Ntia Dimitriou


You Might Also Like

12 σχόλια

  1. Υπέροχο!!!Μακαρι!!!!Ευχαριστουμε πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελευταία με το πανεπιστήμιο δεν είχα χρόνο ούτε να ανοίξω το pc, οπότε τώρα μου έμειναν πολλά post που δεν είχα διαβάσει και χαίρομαι μόνη μου...χιχι! Τέλειος ο διαγωνισμος, πραγματικά!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή