Συνδρομητικό κουτί ομορφιάς

Τι βρήκα μέσα στο Collective Beautytestbox μου;

7:37 π.μ.

   
Γειά σας κορίτσια!
Σήμερα σας ετοίμασα ένα πολύ γρήγορο post σχετικά με το περιεχόμενο που βρήκα στο επετειακό συλλεκτικό Beautytestbox. Το μαγικό κόκκινο κουτάκι έκλεισε 2 χρόνια, και το γιορτάζει με το Collective BTB. Δυστυχώς πλέον δεν είναι διαθέσιμο, καθώς όπως είναι γνωστό όταν ανοίγουν οι συνδρομές του μέσα σε λίγα λεπτά γίνονται sold out.
 Ανοίγοντάς το βρήκα την κλασσική, υπέροχη καρτούλα και φυσικά τα πραγματάκια μου. Αναλυτικά λοιπόν βρήκα:



-Αμπούλα Τριχωτού Κεφαλής Gerard's Pitta Oil 8ml
-Avon Limited Edition Αρωμα 30ml (Full Size)
-Ren Scincare Grapefruit Body Cream 50ml
-Sans Soucis Herbal Day Balsam 30ml
-Make up Healthy Mix Bourjois 10ml
-Ren Skincare Photoactive Sun Veil SPF 15, 50ml (Full Size)

Το συγκεκριμένο κουτάκι κόστισε 12€, είχε δωρεάν μεταφορικά και με μερικές πρόχειρες πράξεις παρατήρησα πως η αξία των προιόντων που έλαβα ξεπερνά τα 100€!
Χάρηκα πολύ που μέσα βρήκα 2 προιόντα της εταιρίας Ren, γιατί ήθελα εδώ και καιρό να τα δοκιμάσω. Το μόνο προιόν που λίγο με δυσαρέστησε είναι η αμπούλα για τα μαλλιά, διότι πιστεύω ότι μόνο με μία δεν πρόκειται να καταλάβεις και πολλά... Anyway σε γενικές γραμμές έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Το Beautytestbox για ακόμα μία φορά έκανε το θαύμα του!

Εσείς τι λέτε; 
Έχετε δοκιμάσει κάποιο επετειακό BTB;


You Might Also Like

34 σχόλια

  1. καλά η αντηλιακή της ren και το bourjois foundation είναι φοβερά ...όταν τα δοκιμάσεις πες μου!!!να τα χαρείς Λιλάκι!!!πολύ ωραία όλα!!!πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται ότι θα σας ενημερώσω! Ειδικά για την αντηλιακή της Ren είμαι κι εγώ πολυ περίεργη :) Φιλάκια Πολλά αγαπημένη Crazy Jazzy!

      Διαγραφή
  2. Πριν λίγες ώρες κάναμε σε βιντεο με την Πρλη το κουτάκι της απο beauty test box καλα αυτη την φορα ηταν super υπεροχα προιοντα και δυο σε full size αν δεν κανω λαθος είχατε τα ίδια ακριβως <3 Φιλακια πολλααα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα σοβαρά είχαμε ακριβώς τα ίδια; Κοίτα να δεις!
      Σας αγαπώ και τις 2, θα δω το βιντεάκι σας εννοείται παρόλο που ξέρω το περιεχόμενο. Ναι 2 full size, πολύ ωραίο το κουτάκι μας :)
      Φιλιά Κατερίνα μου!

      Διαγραφή
  3. no no!! δε μου αρέσει αυτό που βλέπω :/:( γενικά μια φορά είχα παραγγείλει από αυτό το κουτάκι( δεν έχω ξαναπάρει από αλλού) και μόνο ένα προϊόν με ξετρέλανε. Πιστεύω ότι υπάρχουν μέσα πράγματα που τα πιο πολλά δεν τα χρειάζεσαι :/ Τι να πω! Με γειά σου όμως :) Αφού εσένα σου άρεσαν εμείς περισσεύουμε <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι μακροπρόθεσμα όντως μερικά προιόντα που βρίσκεις σε συνδρομητικά κουτιά ίσως να μην τα χρησιμοποιείς... Αλλά σε μένα τουλάχιστον αυτό συμβαίνει γενικά, και σε προιόντα που αγοράζω η ίδια και δεν επιλέγουν άλλοι για μένα :) Πάντα χαίρομαι να ακούω και την δική σας γνώμη, είτε θετική είτε αρνητική!
      Σε ευχαριστώ πολύ Effie μου!

      Διαγραφή
  4. ΑΑΑΑ να τα χαρείς όλα εγω πήρα το Aden Limited Edition . ανυπομονώ να έρθει :P :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι σίγουρη ότι θα είναι καταπληκτικό! Ήδη είδα κάποια κουτάκια aden από κοπέλες που παρέλαβαν, και είναι όλα εξαιρετικά :)

      Διαγραφή
  5. na t xareis olaa!!! 2 fores exw kataferei n parw elpizw k mia 3i n 3tosi t kako (kalo tha deiksei) p lene!!! dn eimai apoluta oikanopoiimeni gia t xrimata tb einai kala alla genika tpt t idiaitero!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Χαρά μου! Εγώ μόνο ένα κουτάκι είχα καταφέρει να πάρω από το BTB πέρυσι τον Δεκέμβριο... Ε ναι, άλλες φορές είναι ευχάριστη έκπληξη και άλλες φορές δυσάρεστη χαχα. Πάντως αυτή την φορά εγώ έμεινα σούπερ ευχαριστημένη, ειδικά με το full size από Ren που δεν το περίμενα!
      Πολλά Φιλιά!

      Διαγραφή
  6. αφου είχε μεσα REN ok,τα υπολοιπα δε με ενθουσιασαν ομολογω!να τα χαρεις κοριτσι γλυκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Ελευθερία μου...Ήδη δοκίμασα τα Ren και μου άρεσαν πάρα πολύ!
      Φιλάκια :)

      Διαγραφή
  8. Πολύ όμορφο κουτάκι, δεν έχω δοκιμάσει κάτι από τα πιο πάνω.. Να τα χαρείς φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ! Μόλις αποκτήσω άποψη και τα δοκιμάσω αρκετά εννοείται πως θα σας ενημερώσω :) Φιλάκια!

      Διαγραφή
  9. Απαντήσεις
    1. Κι εγώ χάρηκα πολύ που είναι full size, και κυρίως γιατί όσες κριτικές διάβασα λένε τα καλύτερα για το συγκεκριμένο προιόν...Για να δούμε :) Ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  10. Απαντήσεις
    1. Περιμένω και την δική σου ανάρτηση Κωνσταντίνα! Να δω τι βρήκες κι εσύ μέσα :)

      Διαγραφή
  11. Ωραίο το κουτάκι σου, με γεια! Θέλω κι εγώ να δοκιμάσω προϊόντα της REN κάποια στιγμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Μαρία μου :) Να τα δοκιμάσεις, από ότι διάβασα πρόκειται για μία πολύ αξιόλογη Βρετανική εταιρία!

      Διαγραφή
  12. Εντάξει παίζει να είναι το μοναδικό κουτάκι που μου άρεσε!!! να τα χαρείς κοπέλα μου! φιλάκιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν έχω πάρει ποτέ κάποιο από αυτά τα συνδρομητικά κουτάκια, αλλά το συγκεκριμένο φαίνεται ότι όντως έχει πολύ ωραία προϊόντα και φυσικά η αξία των προϊόντων ξεπερνάει κατά πολύ το κόστος του κουτιού κι αυτό είναι πολύ θετικό. Ελπίζω να τα χαρείς όλα!
    Σε ευχαριστω πολύ για τα σχόλιά σου στο blog μου! :)

    Call me M | Do You Speak Gossip?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να 'σαι καλά :) Χαίρομαι που σου άρεσε το κουτάκι μου...Δοκίμασε το κι εσύ αν θες, συνήθως είναι μία ευχάριστη έκπληξη τα συνδρομητικά κουτιά ομορφιάς!

      Διαγραφή
  14. Πολύ ωραία προϊόντα, να τα χαρείς! REN δεν έχω δοκιμάσει ούτε εγώ και θέλω πολύ, οπότε εννοείται ότι θα περιμένω τα reviews σου! :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Σταυρούλα μου! Σίγουρα θα επιστρέψω με νεότερα για τα Ren, γιατί και μένα μου κίνησαν την περιέργεια :)
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  15. Ειναι τελεια ολα! Ηθελα τοσο να το προλαβω το Collective αλλα την ιδια ωρα ειχα ενα meeting και 12:04 που καταφερα να επιστρεψω στο γραφειο, το κουτακι ειχε εξαφανιστει, κλαψ κλαψ! Τα REN τα εχω δοκιμασει ειναι φανταστικα, η κρεμα της Sans Soucis την ειχα πετυχει σε καποιο παλιοτερο box, ειναι πολυ παχυρρευστη αλλα και πολυ ενυδατικη. Να τα χαρεις ολα! Φιλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρίμα που δεν το πρόλαβες, εμένα μου άρεσε πάρα πολύ...Εγώ είχα μπει στο site από τις 12 παρά δέκα, δώδεκα ακριβώς έστειλα την παραγγελία! Και χάρηκα πολύ, ήταν η πρώτη φορά που τα κατάφερα :)

      Διαγραφή
  16. Πολυ ωραιο ειναι , να μας πεις την γνωμη σου για τα ren , αχ το healthy mix θελω πολυ να το δοκιμασω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ αυτό το healthy mix, απλώνεται σαν χάδι! Είναι απίστευτα ωραία η υφή του, αλλά το χρώμα του είναι τουλάχιστον 2-3 τονους πιο σκούρο :) Για τα Ren θα σας ενημερώσω εννοείται!

      Διαγραφή
  17. Σε σχέση με την τιμή τους είναι καλά τα προιόντα,εγώ της Aden ήθελα να παραγγείλω αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβα πάλι.
    Να τα χαρείς!!!
    Φιλιά,
    Δέσποινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρίμα...Το σκεφτόμουν κι εγώ μήπως έπαιρνα το κουτί της aden (το οποίο έμεινε για 2-3 ώρες σε διαθεσιμότητα-τι περίεργο!) αλλά σκέφτηκα πως θα είναι καλύτερα να δοκιμάσω διάφορες εταιρίες γιατί από aden είχα αρκετά προιόντα :)
      Σε ευχαριστώ πολύ Δέσποινα!

      Διαγραφή