βιολογικά καλλυντικά

Lavera Review ♡ 100% Πιστοποιημένα Βιολογικά Καλλυντικά

7:09 π.μ.

Η Lavera είναι μία πολύ γνωστή, γερμανική εταιρία στον κόσμο των βιολογικών καλλυντικών. Την είχα ακουστά καιρό τώρα, και μάλιστα μου την είχε συστήσει μία φίλη μου με τα καλύτερα λόγια! Η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα μέχρι στιγμής δεν ήταν και πολύ εύκολο να βρεις προϊόντα της, αλλά βλέπω πως τελευταία όλο και περισσότερα e-shops προσθέτουν προϊόντα της. Πάμε να δούμε όμως γιατί είναι τόσο ξεχωριστή, και τι το διαφορετικό έχει από άλλα φυσικά καλλυντικά.

Αρχικά, τα προϊόντα της Lavera είναι 100% πιστοποιημένα βιολογικά καλλυντικά. Τα συστατικά τους δηλαδή προέρχονται αποκλειστικά από βιολογικές καλλιέργειες, στις οποίες δεν χρησιμοποιούνται επικίνδυνα λιπάσματα κλπ.
Επίσης, είναι vegan και δεν περιέχουν σιλικόνη,χημικά αρώματα, παραφίνη, parabens. Πολύ σημαντικό είναι κι ότι δεν κάνει δοκιμές σε ζώα, και φυσικά είναι δερματολογικά ελεγμένα. Το 2014 βραβεύτηκε για την περιβαλλοντική υπευθυνότητά της, γιατί επιτυγχάνει έμπρακτα φιλικές μεθόδους παραγωγής προς το περιβάλλον και διατηρεί ισορροπία ανάμεσα στους φυσικούς πόρους και στην φύση. Δραστηριοποιείται σε πάνω από 40 χώρες, και χρησιμοποιεί περισσότερα από 300 βιολογικά συστατικά.


Για να δούμε όμως τα προϊόντα που δοκίμασα, και φυσικά την άποψή μου για το καθένα:

 Pampering Body Lotion με βιολογικό άγριο τριαντάφυλλο*
 Η αγαπημένη μου κρέμα σώματος, για απίστευτα απαλό και μοσχομυριστό δέρμα. Όταν την φοράω, με ρωτούν αν έχω φορέσει κάποιο άρωμα! Αν και συνήθως δεν μου αρέσουν οι έντονες μυρωδιές, η συγκεκριμένη με έχει ξετρελάνει. Απορροφάται πανεύκολα, προσφέρει μία πολύ καλή ενυδάτωση στο σώμα, και ειδικά μετά το μπάνιο αφήνει το δέρμα μεταξένιο. Σίγουρα σας τη συστήνω!


Ενυδατική κρέμα για λιπαρά/ακνεικά δέρματα με βιολογικά εκχυλίσματα μέντας & κολλιτσίδας*
Ξεκίνησα να την δοκιμάζω, διότι αναφέρει πως είναι ενυδατική και συσφίγγει τους πόρους. Πιστεύω ότι είναι ιδανική για τα λιπαρά δέρματα, γιατί αφήνει το πρόσωπο πραγματικά ματ και καθαρό! Δυστυχώς στον δικό μου τύπο επιδερμίδας δεν ταίριαξε, για αυτό και δεν την έχω χρησιμοποιήσει όλη. Έχω κανονική επιδερμίδα με λίγη λιπαρότητα, και η συγκεκριμένη κρέμα είναι αρκετά "δραστική". Αν όμως έχετε πρόβλημα με περιττή λιπαρότητα και σπυράκια, θα σας λύσει τα χέρια! Η συσκευασία της περιέχει μία πολύ βολική αντλία, είναι στα 30ml και απορροφάται αρκετά εύκολα.

Ενυδατική κρέμα Bio με έλαια jojoba και aloe vera*
Σε αντίθεση με την προηγούμενη, αυτή η ενυδατική κρέμα προσφέρει υπέροχη ενυδάτωση σε κανονικές/ξηρές επιδερμίδες. Την αγάπησα για την πλούσια υφή της, και για την ωραία αίσθηση απαλότητας που αφήνει. Την εφάρμοζα κυρίως σαν κρέμα νύχτας, και το πρωί είχα δέρμα σαν μωρού! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το σώμα.

*Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως στη συσκευασία του κάθε προϊόντος περιποίησης υπήρχε και ένα χαρτάκι που αναλυτικά εξηγούσε πώς να το χρησιμοποιείς και διάφορες άλλες χρήσιμες πληροφορίες.*

Πριν δοκιμάσω τα προϊόντα της Lavera, στο μυαλό μου είχα ότι τα προιόντα skincare της θα είναι απίθανα και αυτά του μακιγιάζ όχι και τόσο καλά... Στην πορεία όμως άλλαξα γνώμη!


Eyebrow Styling Gel Hazel Blonde*
Να σας πω ότι είναι το πρώτο gel φρυδιών που δοκίμασα! (Έπειτα ακολούθησαν της Maybelline και της L'oreal)
Μου άρεσε πάρα πολύ! Το βουρτσάκι του θυμίζει μάσκαρα, και το χρώμα του είναι αρκετά έντονο. Αυτό που μου άρεσε σε σχέση με τα άλλα 2 που έχω είναι πως είναι ικανό να γεμίσει κενά στα φρύδια. Βέβαια, λόγω του ότι είναι αρκετά έντονο (για μένα πάντα) το χρησιμοποιώ κυρίως σε βραδινά μακιγιάζ. Στην επάνω μεριά του περιέχει και ένα ακόμα βουρτσάκι, για να αναμιγνύεται το προϊόν και να γίνεται ένα με τα φρύδια σας. Δεν το περίμενα, αλλά μου άρεσε πολύ!
Mineral Compact Powder Cool Ivory #01*
Μία πούδρα που υπόσχεται ματ πρόσωπο, και έχει απίθανο άρωμα. Έχω δοκιμάσει πολλές πούδρες, αλλά τέτοιο άρωμα δεν έχω ξανασυναντήσει! Αφήνει πολύ ωραίο ματ αποτέλεσμα και έχει πολύ βολική συσκευασία με υπέροχο καθρέφτη. Αξίζει να της ρίξετε μιά ματιά, ειδικά αν η πούδρα σας είναι απαραίτητη.


Glossy Lips Berry Passion #06 Shea Butter*
Όταν είδα το συγκεκριμένο προϊόν, να σας πω την αλήθεια δεν ενθουσιάστηκα γιατί υπέθεσα πως θα είναι κάποιο lip gloss με μέτρια απόδοση. Το χρώμα του όμως είναι φανταστικό και πολύ έντονο! Μου άρεσε πολύ γιατί δεν κολλάει στα χείλη! Έχει μέτρια διάρκεια (ούτε φεύγει αμέσως, ούτε μένει για ώρες) και σούπερ απόδοση. Δεν είναι ματ, αλλά διατηρεί την λάμψη του στα χείλη. Με ένα μολυβάκι χειλιών σταθεροποιείται ακόμα καλύτερα, για πολύωρη εφαρμογή χωρίς να το έχετε στο μυαλό σας.

Αυτά ήταν τα προϊόντα που είχα να σας δείξω!
  Lavera μπορείτε να τα βρείτε στο αγαπημένο site Eyewish.gr ,στο organicland.gr καθώς και σε άλλα e-shops και online φαρμακεία. Αν θέλετε να ενημερωθείτε περισσότερο για την εταιρία, επισκευθείτε το επίσημο site της στο www.lavera.gr

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο Lavera προϊόν; 
Πώς σας φάνηκε;

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Lavera για την άψογη επικοινωνία μας, διότι συμπλήρωσα ένα ερωτηματολόγιο και με βάση αυτό μου έστειλαν τα κατάλληλα προϊόντα για μένα. Όταν άνοιξα το πακέτο μου, σκέφτηκα πως αυτά ακριβώς θα είχα επιλέξει κι εγώ.

You Might Also Like

12 σχόλια

  1. Απαντήσεις
    1. Ναι είναι απίστευτη η απόχρωσή του :) Όταν το φοράω πάντα με ρωτάνε ποιό είναι!

      Διαγραφή
  2. την ενυδατική προσώπου την δοκίμασα και γω αλλά δυστυχώς παρόλο που έχω ακνεΙκό μικτο-λιπαρό δέρμα,μου έβγαζε λιπαρότητα..
    καλά πόσο ωραίο αυτό το τζελ φρυδιών,όμως??αν και δεν το έχω δοκιμάσει φαίνεται αρκετά καλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο δικό μου δέρμα πάντως λειτούργησε και το έκανε εντελώς ματ...Τι να πω :)
      Ναι είναι πολύ καλό, κι όπως σας είπα δεν το περίμενα! xxx

      Διαγραφή
  3. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κάτι απο Lavera, δεν ξέρω γιατί αλλά πάντα την προσπερνάω? έχω μία ψύχωση τον τελευταίο καιρό με τα φρύδια οπότε λέω να το δοκιμάσω! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το δοκιμάσεις, νομίζω πως θα το λατρέψεις! Η Lavera είναι πολύ ωραία εταιρία, έμεινα ευχαριστημένη από όλα :)

      Διαγραφή
  4. Lavera εχω χρησιμοποιησει πολλα σερουμ τους και ειναι καταπληκτικα. Πολυ ομορφα ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που το ακούω, γενικά πιστεύω πως είναι μία αξιόλογη εταιρία με πολύ καλά προιόντα :)

      Διαγραφή
  5. Δεν εχω δοκιμασει κατι απο lavera, φαινονται ωραια και ειδικα η μασκαρα φρυδιων +_+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να δοκιμάσεις Kate μου, είναι εξαιρετικά :) Δεν είχα ούτε ένα προιόν που να με άφησε απογοητευμένη!xx

      Διαγραφή
  6. Δεν έχω δοκιμάσει τίποτα από την Lavera και νομίζω ότι ήρθε ο καιρός!
    Πολύ ωραίο review Λιλάκι μου
    xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να δοκιμάσεις Ηρώ και να μας πεις την γνώμη σου εννοείται! xx

      Διαγραφή